Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.6.2013 23:26:43
|
|
|
|
Bebilina
|
Rucak vani: nemacke kobasice punjene sirom i kiseli kupus (doduse ne ko nas ) Za veceru na brzinu mm spremio belu ribu u foliji, rizoto, asparagus i mesano povrce na pari. Ja trenutno pecem kolac od sargarepe i umutila sam americke palacinke sa bananama i borovnicama (voce dodajem pred pecenje) za dorucak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.6.2013 12:00:16
|
|
|
|
nata11
|
E juce kuvala ceo dan pa neka neko kaze da nisam domacica . Spremila: kuvani kupus sa slaninicom, svinjska rebarca u kesi sa mladim krompiricima, pecene sampinjone, slane pastetice sa sirom, cokoladna torta (recept koji sam vec stavila na temi, preleppaaa).
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.6.2013 12:08:07
|
|
|
|
Anoniman
|
bebilina, ono jelo mm voli i samo sa tikvicama (i mesom, naravno ) juce, brzopotezno belo meso sa kineskim pirincem i strudla sa kakaom, danas ostatak pileta u pilecem paprikasu i cvekla.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.6.2013 22:11:22
|
|
|
|
Bebilina
|
Kseno obavezno meso, i kod nas nista bez mesa Posle vikenda na morskoj hrani danas slavljenicki: pecenje sa svim sto uz njega ide i kolac sa visnjama i domacim marcipanom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.6.2013 22:23:54
|
|
|
|
branki*
|
danas cufte
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.6.2013 12:23:40
|
|
|
|
tanjica85
|
kupila rostilj, samo mi je ostalo da napravim salatu i dalepo upakujem rucak kao da sam ga satima pravila. razmisljam da napravim tortu sa malinama, klincima se jede nesto slatko
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.6.2013 12:32:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas OVO, jedino ja prvo ispečem paprike pa ih ogulim i onda punim. Za desert ima torte sa višnjama i čokoladni kolač, ostalo od godišnjice.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.6.2013 12:58:00
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja danas spremam pasulj jer me deca već danima spopadaju da ga pravim ...pasulj obožavaju.A za deyert ću spremite nešto lagano,jagode sa šlagom i plazmom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.6.2013 13:29:18
|
|
|
|
Janncica
|
Djuvec sa svinjskim mesom i kackavaljem(to sam imala u frizideru) mmmmmmmmmm...upravo pojela ...njam...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.6.2013 13:29:39
|
|
|
|
Anoniman
|
cufte u paradajz sosu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.6.2013 13:51:17
|
|
|
|
Sesilija 83
|
supa sa povrcem, mladi krompirici, piletina sa sargarepom i slaninom... a za slatkis ima torta od jagoda(ostala od juce)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.6.2013 14:14:05
|
|
|
|
minnica
|
Pečena svinjska rebra i mladi krompir, salata od svežeg kupusa i bakin kolač od integralnog pšeničnog i heljdinog brašna
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.6.2013 14:58:54
|
|
|
|
Bebilina
|
Ja za sinoc ispekla hleb sa maslinama i planirala da ga sluzim kao predjelo, uz balsamiko itd i zaboravila Sad smo za rucak pravili sendvice od njega i pecenja. Za veceras mariniram piletinu i bice rostilj uz sopsku, kuskus i coleslaw salatu.
< Poruku je uredio Bebilina -- 4.6.2013 14:59:36 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.6.2013 19:19:03
|
|
|
|
minnica
|
Danas mi je, izgleda, dan za kuvanje. Za večeru sam pravila neku pastu sa šampinjonima i pančetom. Evo, upravo je varimo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.6.2013 19:26:56
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Danas OVO, jedino ja prvo ispečem paprike pa ih ogulim i onda punim. Za desert ima torte sa višnjama i čokoladni kolač, ostalo od godišnjice. Ana ovo super izgleda,a kad prvo ispeces paprike i oljustis kako stoje cvrsto da mozes da punis?Ili ih ne peces kao one za pohovanje,salatu?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.6.2013 19:58:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ih ispečem u rerni pa oljuštim. Malo ih je teže napuniti jer su skroz mekane ali nekako uspem, stavim slaninu na pleh pa na nju papriku koju rasečem, napunim i onda uvijem slaninom tako da nekako stoji. Ali je mnooogo ukusno Ako ti ne smeta ta koža od paprike (mi je ne volimo) onda napravi po receptu i biće super.
< Poruku je uredio Ana RR -- 4.6.2013 19:59:13 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.6.2013 20:02:00
|
|
|
|
ivekpivek
|
saft sa mljevenim mesom,makaroni ,salata ,kiflice slane i slatke ,za veceru przimo jaja
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.6.2013 20:11:31
|
|
|
|
Figaro88
|
Hvala,pokusacu tako bez kozice,valjda cu uspeti
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.6.2013 13:29:09
|
|
|
|
nata11
|
Jel imate neku taktiku za poširana jaja? Nikako mi ne uspeva, uvek mi se raspadne belanac.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.6.2013 13:35:13
|
|
|
|
minnica
|
Ja nisam nikad poširala jaja. Kod nas danas pileće belo meso u sosu sa pavlakom, pire krompir i salata od krastavaca i paradajza. Nešto mi se ne da da kuvam bilo šta zahtevnije.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.6.2013 13:42:05
|
|
|
|
Olga75
|
Nato , ja nisam ljubitelj ali kad ih pravim vodu posolim i stavim malo sirceta i dooooobro zavrtim vodu i onda pljusnem jaje direkt u taj vit , ne razbijam ga u posluznicu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.6.2013 13:43:04
|
|
|
|
Figaro88
|
Nato pogledaj ovo,znam da treba da se napravi vrtlog,a na ovom videu je bas uprosceno-video. Kod nas danas argentiski cevapcici,mladi krompirici i salatica....
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.6.2013 13:43:08
|
|
|
|
Olga75
|
e da , sta sam ja kuvala supu iz kesice i spagete sa ivesnicama u nekom pa nazovi bolonjez sosu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.6.2013 13:44:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod mene danas šnicle u saftu i testenina.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.6.2013 13:58:27
|
|
|
|
Anoniman
|
nato, ja ne posiram jaja, ali sigurno ima na netu neki trik. juce, cuspajz od tikvica, a danas corba od leblebija. sutra ce morati neko meso
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?