|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
20.5.2013 8:06:39   
Maraj
user posted image ma Gago, nesto se ni ne nadam. Utripovala sam da nemam O. Ko ce ga znati... Evo i jutasnje T, nesto se umirila, razmislja na koju stranu da ide, da l' gore il' dole user posted image

user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 851
20.5.2013 8:31:16   
GagaT
Maraj, nadala se- ne nadala graf ti dobro izgleda. user posted image
Ja osecam da me jako bole grudi.
Ja se isto nista ne nadam ali se MM nada.
Evo grafica :)

user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 852
20.5.2013 9:22:18   
Maraj
Joj Gago, i mm se nada. Poceo sinoc da me boli stomak, naravno i jutros, kad sam mu rekla smorio se...

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 853
20.5.2013 11:32:11   
babby
devojke lepi su vam grafici kod mene t pala tako da user posted image je ocekujem za par danauser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 854
20.5.2013 11:54:41   
GagaT
Pa zeno, nije ti pala T jos uvek ti je visoka. U koliko sati si juce merila? Na kojoj temp dobijas mens?
Ja se nadam da neces dobiti. Sto ti ne bi bila trudna ovaj mesec inarednih 8 (1+8=9) :) i mi isto sto zelimo bebe zasto mi svi ne bi bili trudni.
STa je to tako strasno user posted image
To je bas dobro i lepo.
Ajmo zene da zatrudnimo sve .. :)
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 855
20.5.2013 11:57:04   
Jole84
Maraj,Gago,Baby user posted image ne merim više ali pratim vaše lepe grafiće user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 856
20.5.2013 12:23:53   
babby
gagouser posted image luda si skroz daj boze sve dauser posted image bar do kraja leta juce sam merila u 6 a inace u 7 kad ustajem za posao bilo bi dobro da ode gore ali mi uvek u ovo vreme pada i za par dana stigne vesticara ...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 857
20.5.2013 12:23:57   
GagaT
user posted image

Ej, mozda vam je to i dobra ideja. Ej, ja bih mozda i prestala ali MM je sada u fazonu jesi merila jutros Temp, i kolika je? A jedno vreme je imao radove da iskoci ujutro iznad moje glave da vidi kolika je temp. Jaoooo majko mila..
Nekad su gori od zena.. hehehhe
Kako god da bude sta da radim. Dobro je. U petak mi je rodjendan pa mozda me obraduej beban za rodjendan user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 858
20.5.2013 18:31:39   
Maja1309
user posted image
gago gledala sam tvoj graf, dobro si pokrila cijeli ciklus user posted image user posted image user posted image

jel ti mm sada bježi kad te vidi heheehheheeh user posted image user posted image user posted image

ukoliko ti ovaj ne bude dobitni, sljedeći ciklus nastoj imati odnose sva 4 dana prije O, na dan O i dan nakon O, meni je tako pokriven bio dobitni.
Na koje dane obično si do sada imala O po BT grafu, i koliko ti prosječno traju ciklusi, zaboravila sam, pitam zog lh trakica, ako traju napr 28 dana, trakice se rade od 11dc, ako traje npr 29 dana, rade se od 12dc?

beby tvoj bi mogao biti dobitni temp je 13 dan visoka user posted image user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 859
20.5.2013 19:43:01   
babby
majo nisam ja te srece moj bude savrsen do poslednjeg dana i obicno mi stigneuser posted image a t. ostane visoka pa posle padne

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 860
21.5.2013 9:05:03   
Maraj
evo mog, ipak se odlucio da padne...

user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 861
21.5.2013 9:12:59   
daca77
Bazalke, navijam jakooouser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 862
21.5.2013 9:34:21   
GagaT
Maki, tek od ovog ciklusa sam ponovo pocela raditi LH tracice. Do sada sam se potpomagala telesnim tecnostima i merenjem temperature.
Ovaj mesec mi je Ovul. bila na 16DC a prethodni na 18DC.
Hvala ti na savetima.
Znas kako je bilo?
Mi kao resili da se uzdrzimo od odnosa da kao skupljamo plivace za ovulaciju user posted image ,
Kad ono ja ugledam egg 14DC ali LH test negativan, i ja kazem MM ej evo egg mogli bi malo da pravimo bebu user posted image
A on kao jel? Ok. Posle se jadan uspavao gledajuci TV i nesam imala srca da ga maltretiram bas je bio umoran. A trebala sam.
Posle sam bila ljuta i rekla sam mu OD sada kad ti kazem sad ima da radimo a ne da ti procenjujes jel mi bila Ovulacija, ili ce biti i kad ce biti. hahahha
Malo sam bila gruba, ali mi bilo krivo sto smo propustili. Sutradan lupila 2X, i na dan ovulacije x i ta dva dana me je tako bolelo da sam htela zaplakati u toku odnosa i 1 dan posle Ov. ja zaspala.
Posle razmisljam kao da me neko uspava, tako nemam sange ni svesti :) Dan nakon ovulacije sam osetila da grudi polagano nadolaze. Toliko me je seklo i zigalo sa obe strane.
Juce i danas imam neki tecni roze-brao iscedak i 5 DPO.
Eto, ljubim te puno i znace mi tvoja objasnjenja jer si temeljna.
Pozz

Evo sada i mog danasnjeg grafa:

user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 863
22.5.2013 18:18:41   
Maraj
Gago, lep graf user posted image
Evo i mog danasnjeg

user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 864
22.5.2013 18:51:47   
Maja1309
Gago napisala sma ti jučer veeeliki post sad vidim da ga uopće nema, e svašta...

Ako te bolilo pri tim odnosima čitala sam dosta slučajeva da je baš tada bila ovulacija, i da su sretni ljudi koje boli kad je ovulacija jer znaju kad je. Ti si ovaj mjesec imala egg i boljelo te baš na dan kad je bt pokazao ovulaciju, tako da velika je mogućnost da je pogodiš.
meni se baš urezalo kad mi je gin rekao da moram imati učestale odnose prije ovulacije jer trebaju plivači doplivati do jajne stanice a ako imam na dan ovulacije postoji mogućnost da jajna stanica živi jako kratko manje od 6sati i onda nema vremena da doplivaju, a ovako kad imaš npr 3-4 dana prije ovulacije plivači već spremni čekaju jajnu stanicu, tako sma i postupila u dobitnom ciklusu. A ni u jednom ciklusu prije nisam tako. Uvijek bi imala odnose npr 2 dana prije ovulacije ili 3 dana il dan, al nikad nisam sva 3 dana prije ovulacije.
e sad jel to razlog ili nije ne znam, al tako je bilo :)

Gdje je današnji graf?

Maraj temp se umirila, moglo bi bti nešto :)

beby jel pala temp?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 865
22.5.2013 19:41:38   
babby
Gago,Marajuser posted image za grafice Maja evo mog za sad se drzi ali sutra eventualno prekosutra user posted image stizeuser posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 866
22.5.2013 20:28:33   
Maraj
babbyuser posted image bas visoka T. Ti draga goris user posted image Meni se pojavio neki rozikast iscedak, nisam ga do sad imala, tako da sam ga danas upisala kao spoting, nadam se da ce ostati na tome...

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 867
23.5.2013 9:42:29   
Miffy84
Cure drage!user posted image Evo, da se i ja oglasim, nisam odavno!user posted image Mjerila sam i ovaj mjesec bt i situacija je sledeća, mislim da graf nije dobro odredio O, jer uvijek znam po bolovima (tako je bilo i prošlog mjeseca kada je T tačno određena u grafu), to traje tri-četiri dana, uvijek ima egg iscjedak i to je to! Međutim, ovog mjeseca, FF je odredio ovulaciju 5 dana kasnije. E, sad, pošto mi je danas 16 dan (od "moje" O), ne znam da l' da radim test, opet se bojim da se ne razočaram, ili da čekam po FF treba da dobijem 29. Da li je tačno da faza posle O uvijek traje 14 ili 15 dana, bez odstupanja? Meni je do sad tako bilo, imala sam dva mjerenja. Hvala puno na razumijevanju za ovaj moj roman user posted image i na eventualnim savjetima! Ljubim vas i želim svima user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 868
23.5.2013 10:02:59   
Maja1309
jao babby ti ćeš izgoriti, jesi bolesna? Jel ti inače ovako visoka temp? Meni je 11dpo temp bila 36,7 i test pozitivan, a ja očekivala vješticu.
temp ti je odlična

A gdje nam je Gagauser posted image

Miffy84 ff je mogao označiti krivu ovulaciju ako si neke parametre stavila krivo npr ja sam znala staviti cremy na dan ovulacije (da ga testiram) i on bi pomjerio ovulaciju, aj ubaci nam graf sa ff i koji dan ti misliš da je bila O?
Inače postovulacijska faza traje najčešće 14-15 dana, al nije pravilo. to je idealan slučaj...

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 869
23.5.2013 10:11:38   
Miffy84
Majo, hvala na odgovoru. user posted image Ne mogu da pronađem upute za postavljanje grafa, nekad mi je Verka to poslala, ali ne mogu da pronađem u e-mail-u. Ako uspijem, postavljam danas, baš da čujem komentare. Ako slučajno znaš napamet i nije ti teško, napiši mi user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 870
23.5.2013 10:18:20   
Miffy84
user posted image Mislim da sam uspjela user posted image

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 871
23.5.2013 10:26:14   
Miffy84
Dakle, ja sam ubijeđena po svim znakovima da je O bila 7. ili 8. maja, a ovo što je ff označio nije imalo veze sa O, ama baš nijedan znak. Po tome, trebalo bi danas ili sutra da dobijem, jer mi je i prethodna faza nakon O trajala 15 dana. Pomažite! user posted image

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 872
23.5.2013 10:56:58   
Miffy84
user posted image

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 873
23.5.2013 11:36:01   
babby
Miffy dobar grafuser posted image E Majo kod mene uvek tako visoka t. cak i kad dobijem a padne tek 2 ili 3 dcuser posted image evo danas me bolucka stomak bas kao kad stize inace je ocekujem danas ili sutra

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 874
23.5.2013 12:54:10   
Ana13
Miffy,imas mnogo belih kruzica. Jel ne meris u isto vreme? Meni T dosta variraju iz sata u sat.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here