peca
|
Evo I ja malo da se istresem, nema me sto godina I onda dodjem da kukam :-P I to retroaktivno :-) Elem, 30 april, mm posle odmora poceo da radi, sestra posle bolovanja od 8 meseci sutra pocinje da radi, druga sestra ima slobodan dan, mm radi drugu smenu, jocu zeza zub nervozna, I ja odlucim da odem u zemun da joci a I meni bude zabavnije da se malo druzim sa sestrama a joca sa djoletom kojeg obozava (pekinezer) da ne sedimo kuci po paklenom danu same, I bilo je lepo, jeli sladoled, pricali, pravili kolace zezali se, lep dan :-) Oko 6 uvece smo se I joca I ja uzvrtele I ja rekoh ajmo kuci, a bas mi se nije islo, sestra me ubedjuje da sedim jos dva sata da ce doci njen mm da nas vozi kuci, I pola sata sam se lomila dal da ga cekam, jeste lakse I hocu I necu, joca zivcani racunam ako krenemo smirice se u kolicima, ona je navikla u devet da spava a on ce oko devet tek stici, I na kraju odlucim da krenemo pa da veceramo kad stignemo, kupanjac pa spavanjac, posle tata dolazi sa posla I sve super :-) Ispratila me sestra na bus jos niskopodni dosao kao porucen, kad sam usla u busu pakao htela sam da sidjem vec na trecoj stanici ali sam nekako izdrzala do kraja joca je na pola puta zadremala, I kad smo izlazili ja napravim neku nepoznatu gresku, uhvatila sam kisobran kolica kao I uvek po strani, sisla jednom nogom, spustila kolica, I kad sam silazila drugom ne znam sta se desilo trajalo je manje od sekunde, izvrnem nogu, I prostrem se koliko sam dugacka, toliko sam jauknula, cini mi se da se na porodjaju nisam toliko razdrala :-) odmah sam pogledala kolica I jocu koja se od te guzve probudila iz dremke I posmatrala zanimljivo situaciju :-) naravno odmah se skupile 4 kokoske, jedna me pljusnula vodom, ja joj rece jbt da sam se onesvestila ne bi se toliko drala, uzasan bol. Prisao mi neki decko jako simpatican onako ima izmedju 35 I 40 nosio je neku torbu preko ramena, cucnuo pored mene, pitao sta se desilo, ja mu kazem, uhvatio mr za nogu, pitao mogu li je pomeriti, to nisam mogla ni u ludilu, nije hteo da insistira, pomogao mi da ustanem, naslonila sam se na njega, ove tri iskulirale, pitaju kao treba li nesto, jednu sam poslala po cigarete jer mi je to falilo a trafika je bila odma tu na stanici, posle dva dima sam pocela da se smejem uvek ja tako kad je najgori bedak ja u smeh :-) tako sam stajala oslonjena ba decka, pusim, joca nas gleda sanjiva iz kolica I smisljam kako da stignem do zgrade I popnem se na treci sprat :-) mm na poslu bar jos sat vremena, ja ne mogu da pomerim nogu I onda me je on organizovao, ostavio me je samu da zavrsim cigaretu, doterao kola tik do mog nosa, uzeo jocu u ruke, pitao kakp se zatvaraju kolica, to je vesto uradio, stavio u gepek (a nema dece) a nekima sam sto puta objasbjavala kako se skapaju pa nisu skapirali, uzeo je jocu, zakacio kolica na ledja, pomogao mi da izadjem iz kola, dala sam mu kljuceve I rekoh cim udjes sa desne strane je ogradica, spusti dete a ja cu nekako stici, ali nije hteo da me ostavi samu penjala sam se pola sata uz stepenice on je svo vreme drzao kolica I jocu I pridrzavao mene, jocu. je spustio u ogradicu, dao joj flasicu sa vodom, nasao kesu, napunio je ledom iz zamrzivaca skinuo mi patiku stavio led, I odee :-( bas mi je bilo tesko kad je otisao, DIVAN COVEK ! Znam da se zove Boris I da trenira dzudo I da je extra lik I PUNO mu hvala :-)