|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
25.4.2013 20:31:23   
wivern
Dobila sam za nek rodos od super druga dzak i rukavice...
sad se spremam da ih upotrebim....

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1326
25.4.2013 20:45:05   
Trcosava
Wiki, mila moja ki mi te dirao? Odmah ću ovako kljakava da ga utepam, ja se i ja malo istresem!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1327
26.4.2013 9:31:57   
ivaMark
aaaaaaaaaaaaaaaa..... kako je lepo kada smo mm i ja sami kod kuce... a kada mi dodju njegov tata i zence.. zivci mi rade, ljudi nisuuuu normalniiiiiii.....aaaaaaaa

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1328
26.4.2013 9:35:46   
mati
IM, tako ti je to kad naviknete sami, ko god da vam je dosao, smetao bi ako ostane malo duze. I meni je tako, osecam se ograniceno kad neko ostane duze od tri dana, ali to nije cesto, na moju srecu.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1329
26.4.2013 9:41:30   
ivaMark
I oni su tu po par dana na dva-tri meseca, ne bi mi smetali da su normalni, ali sa svojim fix idejama i izjavama me izludjujuuuuu..... user posted image

da li je to zbog generacijske razlike ili zbog cega...nemam poooojma...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1330
26.4.2013 16:17:44   
ninulina
Draga moja svekrvo jel mora baš uvijek da bude onda kada ste vi to smislili? Jel mora baš u tom trenutku , isti, dan, isti tren, isti čas???????????? Jel mora?????? MORA jer ako slučajno damo prijedlog da se to obavi kasnije ili NE DAJ TI BOŽE drugi dan vi odmah prijetite kako će te to sami napraviti i kako vama niko ne treba, kako vi sve možete sami A radite to jer vrlo dobro znate da ovaj moj pekmez od muža neće dozvoliti da sami radite i da će odmah skočiti da ispuni vaše želje!!!!!!!!!!! Znači juče dva sata dogovaramo da treba da se okreči samo jedan zid u dnevnom boravku pred slavu jer je od šporeta povukao žutilo , dogovorimo da to radimo u ponedeljak, ali mojoj svekrvi je nešto u san očigledno noćas došlo pa je odlučila da se to mora BAŠ DANAS napraviti i ni jedan drugi dan nego baš danas iako mog muža A NJENOG SINA čeka metar drva da iscjepa jer je obećao dedi da će to danas da završi , moj muž joj to pokušava objasniti ali ona odmah govori : ma ne mora meni niko da pomogne, znam ja i sama da okrečim , sve ću ja sama niko meni ne treba!!!! I onda moj muž sjeda na biciklo vozi U JEDNOM PRAVCU 5 kilometara do boja i lakova kupuje kantru kreča i opet 5 kilometara sa kantom vozi biciklo nazad , nije ni doručkovao , ni ništa , i onda mu ona kaže A ZAŠTO SI TO SAD URADIO? PA NISAM JA REKLA DA MORA ODMAH JAO PA ŠTO SI SE MUČIO??? eh onda je navalila da danas opere tepih iako je česma u dvorištu pokvarena i muž je moli da sačeka ponedeljak dok majstor ne popravi ALI NE ONA TO MORA DANAS i onda je natakela šlauf na česmu od malog lavaboa i kako je vukla taj šlauf tako je izvalila komplet česmu iz zida i napravila poplavu u wc-u..... I TO JE NJOJ SE SMIJEŠNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16.07.2013. - 17 : 04

...''Biti majka znači učiti o snagama koje niste znali da imate
i doživjeti strahove za koje niste znali da postoje.''

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1331
26.4.2013 16:23:35   
dijana1*
Ninulina user posted image
Da nije zalosno bilo bi smesno. Samo sto dalje od tate, mame, svekra i svekrve. Nema nista lepse nego kada zivis sam i kada si sam svoj gazda.

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 1332
26.4.2013 16:24:37   
Ivanka 75
A da vi odete u šetnju a ona nek rešava problem?

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 1333
26.4.2013 16:56:08   
ninulina

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Ninulina user posted image
Da nije zalosno bilo bi smesno. Samo sto dalje od tate, mame, svekra i svekrve. Nema nista lepse nego kada zivis sam i kada si sam svoj gazda.

možda ću sad ispasti bezobrazna al zabole me uvo, eto smiješno mi je samo to što je ona voda okupala mislim okupala je i mog muža dok je pokušavao da zavrne ventil al je i nju zalilo , e pa eto kad toliko hoćeš da forsiraš eto onda budi spreman i na posljedice.... joj ja sam stvarno prije imala konjske živce i pola toga mi nije smetalo njeno što uradi i kaže, a sad u zadnje vrijeme ne mogu a da me ne pecne ili ne iznervira , ne znam da li je do trudničkih hormona il do toga što čovjek zaista ne može neke stvari tolerisati....

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1334
27.4.2013 14:48:38   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Samo sto dalje od tate, mame, svekra i svekrve. Nema nista lepse nego kada zivis sam i kada si sam svoj gazda.

Ovo potpisujem.

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1335
27.4.2013 15:59:41   
dijana1*
Ninulina definitivno su u pitanju trudnicki hormoni i ja sam pocela polako da gubim kompas user posted image
Danas sam sa Vukom na 50 C isla od Ade do Gazele sat vremena...... pouser posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1336
28.4.2013 18:03:35   
Trcosava
ja danas bolje da nisam ustajala......

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1337
28.4.2013 18:46:46   
MicinaMama
Jao i ja bih danas da vristim od muke.Mi smo se toliko razboleli,haos.Mene pluca bole kao da se raspadaju,dunja ima visoku temperaturi i sve ostalo...mogu zamisliti kako joj je.Ja ne mogu doci sebi a mogu zamisliti kako je njoj.

Milica je isto danas pocela da kaslje.Ma preko noci smo se razboleli.Juce smo onako svi smrcali sem dunje,ona je i kasljucala.Trebali su gosti da mi dodju ali su odustali jer smo prehladjeni,ja sam mislila da ce proci.Ali uzas zivi.Sve me boli.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1338
29.4.2013 11:28:13   
sanjalica978
Dakle katastrofa,
okruzena sam debilima oko sebe, nevaspitanim i bezobraznim do srzi.
Samo ne znam kako je moguce uopste da je moj dragi deo te porodice, kao da nemaju ni jedan jedini zajednicki gen.
To su moj dever i njegovih dvoje dece imaju 16 i 20 godina.
Kad mi dragi se vrati imacemo ozbiljan razgovor na ovu temu. ponasaju se kao da sam ja tu samo zbog njih i ja cu sve za njima da radim i da im titram. Naravno, meni ne pada na pamet vise prstom da mrdnem.
Nisu naucenio nista da rade, a i totalno su nezainteresovani. Ne mogu shvatiti devojku kojoj je vrhunac kulinarstva ispeci jaja.
Jutros sam kuvala sebi kafu dok su oni smisljali sta ce doruckovati, ma niko ni zaustio nije, hoces li i ti da jedes sad..... a kad ja spremam samo sedaju za sto i porucuju.
Zato danas lepo odmaram u svojoj sobi, ne spremam rucak, ne zanima me ni da li hleba imaju, a nece ga imati jer nikom nije ni palo na pamet da odu da kupe, kad ogladnim nesto cu sebi da smuljam.

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 1339
29.4.2013 11:35:25   
Verolina
I moj dever je parazit. Doduse, on nije ozenjen ali da jeste verovatno bi parazitirao i na sopstvenoj deci cim bi za to stasali.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu sanjalica978)
Direktna veza do poruke: 1340
29.4.2013 11:44:28   
sanjalica978
E draga moja, moj dever se razveo skoro, u losim odnosima sa zenom bio godinama, ona zivela s njima, ali nije im kuvala ni spremala, sve je to radio mm. Ne smem ni da se setim u kakvu prljavstinu sam usla kada sam jesenas dosla u kucu, zeludac mi se odmah prevrne.
Prvo oni ne znaju nista da spremaju, a izigravaju se s mm kada on zamesi hleb, kada mi je pomagao da spremimo zimnicu.......a s tim sto su svu zimnicu uglavnom njih troje pojeli i sto prvi sedaju za sto.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1341
29.4.2013 11:45:35   
Kugla12

IZVORNA PORUKA: Trcosava

ja danas bolje da nisam ustajala......

Takodje. Samo nisam stigla da napisem juce. user posted image

Jednom kad doneseš odluku, čitav svemir se udruži da bi se ostvarila.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1342
29.4.2013 11:49:53   
Modessty
sanjalice neznam kakva vam je situacija što se novca tiče, ali vama je vreme da bežite odatle!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Kugla12)
Direktna veza do poruke: 1343
29.4.2013 11:50:17   
nata11
Sanjalice neki ljudi su jednostavno takvi neosecajni. Kreni da kuliras malo, spremaj kada ti je m tu i postavi kada on dodje. Dobro ovo glupo zvuci kao da oni ne treba da jedu i da ne treba nikada da im spremis, nisam to mislila ali razumes vec. Za zimnicu te posebno razumem, ja moju vecinom sama pravim dok je sveki razdeli rodjacima.

(odgovor članu Kugla12)
Direktna veza do poruke: 1344
29.4.2013 12:01:55   
sanjalica978
ma ja sam svakako planirala uskoro da idem odavde, moj dragi neka bira, da ostane i robuje im kao i do sada ili da ide sa mnom i stvara svoju porodicu. Kako god hoce.
Nemam ja problem s tim i da njih izabere, zbogom. Ja ne zelim sebi da dopustim da gubim svoje zdravlje zbog njih, jer stalno kad se ugrizem za jezik da se ne posvadjam, meni zeludac zablokira, sledi glavobolja i onda kako i da ocekujem da zatrudnim.
Ih, uskoro ce oni svi biti smesteni na svoje mesto.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1345
29.4.2013 12:09:04   
liliana
, potpuno te razumem. Tih parazita iz Familly of MM mi je više pun Kufer!!!

Ček, ček... da nisu to , možda, isti paraziti?user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

Direktna veza do poruke: 1346
29.4.2013 12:35:24   
ninulina
Eh sanjalice i ostale žene iz zajednice znam kako vam je.... Moj je isto lijen lijen lijen x100 , po čitav dan sjedi pred laptopom, ja mu skuham kafu donesem, on je popije, al ne može gopodin da podigne dupe i da tu šolju spusti u sudoper koji je samo tri koraka od njega već ja moram da je ostavljam u sudoper , ne može da spusti dasku iza sebe poslije nužde a nekad mu se "omakne" i da vodu zaboravi da povuče poslije nužde ( ma da ne znam kako se to može omaketi al hajd) , a kad mu nešto kažeš svi se ljute , on pogotovo..... Znam kako je....

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1347
29.4.2013 13:02:02   
sanjalica978
Da ne verujes kakvih ljudi ima. Mene najvise boli sto se ja nerviram zbog njih. Sto je najveci fazon, ja sa svojim muzem nemam apsolutno nikakav problem, mi savrseno funkcionisemo, on je nezan, pazljiv, hoce i u kuci sve da pomogne ako je tu, ali ovi debilcici su katastrofa. Sad sam sisla i deverovu kcerku pitala, vodi li racuna o rucku i o hlebu, a ona kaze NE i smeje se.
Uh kako bih ja to tukla, a nokti uredno namazani i na nogama i rukama, a drugo nista ne zna.
Ne zna masinu za ves da ukljuci, a kamo li da zna koji se ves kako pere.
Pegla, to je samo videla i cisto sumnjam da zna i cemu to sluzi.
Sasvim joj je normalno da po blatu se igra s kerovima i udje u kucu blatnjava od glave do pete i sedne ne pomisljajuci da se presvuce.
Ih, ne bih do sutra zavrsila kada bih sve nabrajala. Devojka, skoro 17 ce da napuni.

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 1348
29.4.2013 13:24:35   
ninulina

IZVORNA PORUKA: sanjalica978

Da ne verujes kakvih ljudi ima. Mene najvise boli sto se ja nerviram zbog njih. Sto je najveci fazon, ja sa svojim muzem nemam apsolutno nikakav problem, mi savrseno funkcionisemo, on je nezan, pazljiv, hoce i u kuci sve da pomogne ako je tu, ali ovi debilcici su katastrofa. Sad sam sisla i deverovu kcerku pitala, vodi li racuna o rucku i o hlebu, a ona kaze NE i smeje se.
Uh kako bih ja to tukla, a nokti uredno namazani i na nogama i rukama, a drugo nista ne zna.
Ne zna masinu za ves da ukljuci, a kamo li da zna koji se ves kako pere.
Pegla, to je samo videla i cisto sumnjam da zna i cemu to sluzi.
Sasvim joj je normalno da po blatu se igra s kerovima i udje u kucu blatnjava od glave do pete i sedne ne pomisljajuci da se presvuce.
Ih, ne bih do sutra zavrsila kada bih sve nabrajala. Devojka, skoro 17 ce da napuni.

tako je i kod nas draga moja, moj dragi i ja savršeni smo ovako između sebe , godinu i po smo živjeli nas dvoje sami nikada nikakav problem, uvijek se dogovarali ko će šta u kući da radi, kad je dan za koji posao, koga zovemo u goste, ma imali svoja pravila i po njima savršeno funkcionisali. a sad kako smo u zajednici to ne ide više tako i ako se svađamo onda se svađamo zbog zajednice jer ja ne dam da neko manipuliše samnom i mrzim bilo koju vrstu manipulacije a njega uvijek hvataju na te fore jer je previše dobar i onda ja dobijam nervni slom! ma eto imaš moj post gore od neki dan kada smo imali frku sa svekrvom koja se zavšila poplavom na kraju user posted image

Direktna veza do poruke: 1349
29.4.2013 14:02:20   
sanjalica978
Joj citala sam to zeno draga user posted image
Ma ja se svaki dan iznenadjujem raznim kolicinama gluposti koje od njih mogu da vidim.
Malo pre mi ova mala usla u sobu da mi kaze da je zamesila palacinke, ali ne zna da ih ispece user posted image i ja sam joj samo rekla da ne mogu da joj pomognem jer je mogla da vidi kako se to radi 1001 put kad sam im ja pravila.

Ma ja cu uskoro sa dragim da porazgovaram, jer nama moji roditelji daju kucu koja se upravo sredjuje i renovira da se nas dvoje odvojimo. Bili bismo udaljeni po 10 km od svih, nas dvoje sami i to bi bilo savrseno, ako ne pristane, onda zbogom ljubavi, bilo nam je lepo dok je trajalo.

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here