|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
11.5.2013 19:26:17   
peca
Ja juce otisla u klinicki kod dr. koji je bio to vece u urgentnom, i rekoh, skidaj mi ovo user posted image
Nije bio za to, ali sam ga ubedila, pod nekoliko uslova, tipa, da se ne oslanjam na nogu i tome slicno, on kaze da bar jos mesec dana necu normalno hodati, ma vaziii user posted image ima da trcim za Jovanom kao bela lala za pet dana user posted image tako da sam juce skinula gips, i odmah se spakovala kako sam umela u kadu, jako prijatno ali i jako bolno iskustvo :D

Sad cutim, trpim i uzivam user posted image

Nisam valjala kad sam ga stavila, sad ne valjam sto sam ga skinula user posted image

....neko radi sve po Bozjoj volji a ipak je sirotinja, neko zna celu bibliju napamet a i dalje je zivotinja...

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 1401
13.5.2013 13:08:20   
Ivanka 75
Kolega mm uzima 2 meseca odmora letos, sto odmor sto zaradjeni dani, treba zena da mu se porodi krajem juna, i mm ne moze da uzme odmor pre septembra user posted image
Imaju tri inzenjera u firmi i uvek moraju da rade dvojica pa se dogovaraju, ali ne, ovaj moj uvek izvisi za odmor pa mu ostane odmora na kraju i pretvara ih u zaradjene dane dok se neko siri i odmara po mesec dana, moj Ivane, moja budalo, pa ti si njima sef, ne oni tebi user posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 1402
13.5.2013 19:27:32   
marince1
Ivanka ja te potpuno razumem user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1403
14.5.2013 16:34:09   
Ivanka 75
Kreten kreten kreten user posted image

Ja mislila da imam zakazanu kolposkopiju za 15 maj ono trebalo 10 maja grrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sorry za mnogo sličica ali BESNA SAM NA SEBE!!!!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1404
14.5.2013 16:36:57   
Ivanka 75
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Direktna veza do poruke: 1405
14.5.2013 16:39:29   
branki*
ivanka,bas te nesto poteralouser posted image
drzi seuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1406
14.5.2013 16:40:38   
Ivanka 75
sad sam zvala da opet zakažem kod dr a ni to ne mogu pre 27og maja jer je sve popunjeno, uh uh uh

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1407
14.5.2013 16:44:40   
branki*
bice bolje,sta sad da se radi,doci ce i taj 27.maj,zavrsices to i mirna si..

branki

Direktna veza do poruke: 1408
14.5.2013 16:49:09   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: branki

bice bolje,sta sad da se radi,doci ce i taj 27.maj,zavrsices to i mirna si..

27 og mogu da zakažem kod dr, tek za tu nedelju, a kad dodjem kod dr onda ona treba pogleda usvoj ćitap i da mi tek zakaže kolposkopiju.... user posted image A 25 marta mi zakazala za maj....

Uh uh complicated
jao gde li sam bila kad se mozak delio

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1409
14.5.2013 17:04:18   
mati
Ivanka jer ti karton u DZ? Prebaci se negde... Ja sam nesto pre praznika bila do DZ da se raspitam nesto i cudila se hladnokrvnoscu ljudi koji rade tamo. Dolazilo je puno zena sa strane, da pita da zakaze, ne znaju, a one ih vracaju i kazu da sve mora preko call centra i da zovu tek posle praznika.

< Poruku je uredio mati -- 14.5.2013 17:05:05 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 1410
14.5.2013 20:04:21   
Brand new mama
Od danas sam definitivni zagovornik poliginije u svetu!!!!Prvo u svojoj kuci-jurimko ludak od7 radim sve sto treba i ne treba,molerisem sa dragim,gletuje,smirglam...i takou nedogled..a na odmoru smo(jes kakoda nou)jurimklince,a oni obojica piste na sve strane -nosi me,brisi mi nos,kakim,ukakio sam se,daj jabuku,necu jabuku...i krenem dase oblacim i da kupim rodj.poklon,i kao da povedem klince da mu ne smetaju,antihrist junior nadje tetine lakove i namaze se plavim po licu.Imoj draggi baci komentar kako ja nisam sposobna da pricuvam ni decu(u toj sekundi sam sskidala prasincinu sa lica da ne misle da sam pokojna),al znam da namestim jezik. Ma,jeste,narano.bolje bi mi bilo da namjestim g...... u fotelju i bacim mozak na pasu komentarisuci ko koga vise voli u turskim i pakistansskim serijama ,a za sve ostalo da otkukam da mi je tesko.Kad se nisam rodila pametna,vec ko magarac

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1411
16.5.2013 0:26:07   
Anoniman
kad covek jede u ponoc i hoce da vrati praznu tepsiju u rernu (da zaboga ne mirise) i probudi dete, a onda se on pokupi i ode na spavanje, a ti sedi sa detetom i pustaj pesmice na youtubu. evo, vec je 1.30 i ko zna kad ce zaspati...

(odgovor članu Brand new mama)
  Direktna veza do poruke: 1412
16.5.2013 0:37:01   
Azra_
Kseno... Ne daj se. Evo nečeg da skratite vreme, ako niste slušale već : http://www.youtube.com/watch?v=FDBqs7GOY_w

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1413
16.5.2013 9:07:22   
Anoniman
joj, to cesto slusamo, a ona od svega tu ceka da vide ono kuce i zove ga "vav vav, vavaka" user posted image do 3 smo bile budne!

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 1414
16.5.2013 9:10:15   
Verolina
user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1415
17.5.2013 17:39:05   
Trcosava
UFFFF

Ne postoji sada emotikon koji bi pokazao koliko sam besna!!!! NEANDERTALAC, udala sam se za neandertalca, zatucanog! U PM SVE da ide

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1416
17.5.2013 19:49:04   
branki*
trco,draga,sve razumem,u potpunostiuser posted image
user posted image

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1417
18.5.2013 8:18:17   
Trcosava
Besna više nisam, ali i dalje ne pričam sa njim, a kako stvari stoje neću do kraja dana propričati sa njim (osim formalnog što moram). Razočarana sam.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1418
20.5.2013 10:42:56   
Verolina
Prvo, jako sam besna i tuzna zbog svega sto se desava Dunjiuser posted image
Drugo,iznervirala me muzevljeva tetka, ona ludaca, vec sam pisala o njoj. Bili mi kumovi sa cerkicom od dve godine i ona joj rekla "baba". I onda se tetka uvredila zasto ona njoj kaze baba (a ima 74 godine). I ja joj kazem, pa zato sto si u njenim ocima baba. I jaaaaaaaaaaaoj, svasta mi je rekla. Kako sam nekulturna, kako sam nevaspitana, kako sam pokvarena, kako ni ja nisam toliko mlada moze i ona mene da zove babom. I ja pokusavam da joj objasnim da je nisam ja nazvala babom, vec dete od dve godine koje je tako vidi, jbga. I ona nastavlja i pride se toliko dere u dvoristu da su se komsije pocele okupljati. I tu sam pukla-rekla sam joj da ako je ona Ciganka sa opancima do kolena ne mora i nas takvima da pravi i da nas bruka pred ljudima ni za sta. I da meni po godinama moze biti baba, a maloj kumici moze biti ne prababa, vec cukunbaba. I ako ima problem sa prihvatanjem godina ima niz psihologa koji se time bave. Ni meni niko ne govori da sam devojcica kad nisam 9imam 32 godine)I tu je zavezala. Takodje sam joj rekla da ukoliko misli da je ikada vise u zivotu pogledam ocekujem izvinjenje. Mislite da se izvinila? Neeeeeeeeeeeeeee!!!! A onda je moja sveki (posto je to njena seka)pocela-V. nemoj tako, pa mi svi znamo tetku B., ona je takva, malo je bezobraznija itd. I ja sam joj rekla da ja vise necu da trpim njene uvrede. Za cetiri godine braka dobijala sam sledece epitete-nepismena, nekulturna, autonomasica, Precanka, pusacica, trosadzija, stipsa i sl. I to samo zato sto ne mogu da je slusam i sto se trudim da odem kad dodje, jer se samo dere i vredja.Vise da cutim i trpim necu. Kad je muzevljev brat od ujaka pre dve godine doveo zenu, pred sofrom od 80 ljudi je izjavila kako imam velike sise i da se plasi da njenog sestrica ne udavim. To je valjda trebalo da bude sala, a ja sam htela u crnu zemlju da propadnem. I dosta vise!!!Gde god da odemo ona me bruka. Pocela je da isteruje goste iz moje kuce i ja to vise necu da trpim. Mom kumu je rekla da ne dovodi vise dete kad mu zena nije tu jer niko nije duzan da je cuva. Pa ko je bre ona da tako nesto izjavi!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1419
20.5.2013 11:01:12   
Modessty
Verka ako si joj rekla! Uopšte ti ne trebaju negativni ljudi u životu a naročito rodjaci!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1420
20.5.2013 11:06:56   
Verolina
Znam. I necu vise da cutim.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1421
20.5.2013 11:09:28   
Olga75
Verolina , baba prica kojesta , mislim kako kazu gledas ko kaze pa onda sta kaze
kad bih ja sluslala sta pricaju pa umrla bih od infarkta
za sve me boli briga , pricaj , je l ti lakse sto si rekl , odlicno , resila si sad problem sto si mi rekla ? nisi , eto ti ga sad ajd sad kuci zbogom
tako ja to cesto kazem

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1422
20.5.2013 11:11:57   
Sanja90
A joooooj Verka e neka si joj rekla,kako neki ljudi uopste nemaju stida i blama. Ima 74god. kao moja baba,mislim sta ocekujeuser posted image e svasta kakvih sve ljudi ima...

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1423
20.5.2013 11:50:49   
Jole84
Verkić,s bezobraznim ljudima samo bezobrazno,ne bacaj bisere pred svinje user posted image
Oni razumeju taj jezik,a tebi lakše i doviđons!

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1424
20.5.2013 14:27:30   
Olga75
Olgice je l treba da idem na pijacu ? Pa treba mi jedna veza persuna mogu i ja , neee neee ja cu i ode on
i sta donese mi cetiri pastrnaka user posted image
nemoj da me zabajes da u pedesetoj godini ne razlikujes persun i pastrnak , vezu i komad user posted image
i sta cu ja sad koji moj sa pastrnakom kad ga bas i ne volite e ima da ga jedete kad si blesav

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here