|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
6.5.2013 23:15:02   
peca
Joj, to je sa minimumom detalja :-D Hvala vam puno, od sad cu da idem na 4 noge (kao joca) sigurnije je a I vise mi pristaje :-D

....neko radi sve po Bozjoj volji a ipak je sirotinja, neko zna celu bibliju napamet a i dalje je zivotinja...

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1376
6.5.2013 23:35:33   
Leax

IZVORNA PORUKA: peca

Joj, to je sa minimumom detalja :-D Hvala vam puno, od sad cu da idem na 4 noge (kao joca) sigurnije je a I vise mi pristaje :-D

user posted image Svaka cast bas me nasmejauser posted image Bitno je da covek ne klone duhom a sve ostalo se da vremenom popravitiuser posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 1377
7.5.2013 9:12:25   
bea83
Pecooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1378
7.5.2013 9:33:24   
wivern
Grrrrrrrrrr..odem danas da zatvorim bolovanje a doktorka na godisnjem do petnaestog... Kaze sestra ako zatvarate trudnicko morate doci kad zamena doktorke radi sa trudnicama....Samo sto je ne opsovah, jedva se ugrizoh za jezik i rekoh ja sam imala spontanio nisam vise trudnica.... A ona kao tele, dodjite od pola dva, to je termin za trudnice..... Treba da pisem pisanu molbu da bi mi zatvorili bolovanje....uf...popi****

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1379
7.5.2013 9:36:38   
Modessty
wivern kakvu bre molbu?!
Ja se spremam sutra da pravim lom. Idem kod dr opšte prakse bez zakazivanja i znam unapred da ću morati sestrama da glasno i jasno napomenem da sam trudnica i da ne mogu da se vratim kasnije niti da čekam. Spremiš se na te stvari kad ideš u DZ ili ambulantu

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1380
7.5.2013 9:41:55   
wivern
Spremila se jos prosle nedelje...Kada su mi uredno rekli "gospodjo pa praznici su".... Danas cu prvo na salter, a onda ako treba i do nacelnika...
Pri tome nikog zivog danas u dz nema...sve ordinacije prazne, otvorenih vrata... spojili ljudi praznike... ako nesto moze da me iznervira to je dz...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1381
7.5.2013 9:46:00   
Modessty
wi skroz te razumem! ja zato danas zvala telefonom , da ne idem bezveze. I bolje što sam tako jer mi danas dr ne radi, a ginekologica ne radi do valjda 13.05.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1382
7.5.2013 9:54:52   
wivern
Ma ja sam budala...oni mi svaki dan produzavaju bolovanje a ja se jos nerviram user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1383
7.5.2013 9:56:55   
Modessty
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1384
7.5.2013 9:57:51   
Azra82
Zamislite sta mi se desilo : uradjena jekiretaza, plod poslat na patologiju, i cekamo da nas pozovu da dodjemo po nalaz. Kd sam isla na kontrolu, kazu jos nije gotov. OK, nista strasno. Zovem posle 10 dana kazu pa zvacemo vas kad bude gotovo OK, cekam i dalje. Posle 10 dana zovem opet, kazu nije jos. Prosle nedelje zovem kazu sad cemo provjeriti pa vas mi zovemo, i ne javljaju se vise. Sledeci dan isto tako. sledeci dan nazovem, izvristim se na njih, ona mi kaze imam hitan slucaj, rijesili smo to vase, zovem vas za minut i prekinu vezu. Vise se ne javlja. Tu sam vec poludjela. Posle 2 sata zove moj muz, ona mu lagano kaze dodjite po novac, to nismo uspjeli da odradimo, nestalo nam reagenasa (ili kako se vec zove). Ne mogu da vjerujuem. Odemo mi tamo, ja nisam htjela da ulazim jer poznajem sebe, znam da bi jos vise poludjela i polomila im sve tamo, usao je mm , ona sestra mu jos rekla pa sta ima veze, i onako preko toga nista ne bi saznali user posted image I zamislite, kiretaza je radjena prije 2 mjeseca, oni su odmah znali da to ne mogu da odrade i nisu nam rekli, vjerovatno su mislili da cemo da odustanemo. Mm im je svasta rekao, trazio vlasnika klinike, ali ga nije bilo tada. Oni se posle izvinjavali, ali ja i dalje kad pomislim na to poludim skroz...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1385
7.5.2013 10:00:08   
bea83
Bože sačuvaj, kako ne bi ništa saznali??Uostalom mogli su odmah da kažu, mogli ste negde drugde poslati da se uradi

(odgovor članu Azra82)
Direktna veza do poruke: 1386
7.5.2013 10:04:20   
Modessty
Azra i ja sam tako čekala tri meseca nakon prvog spontanog da dobijem rezultate. Na žalost stvarno ništa pametno nisam saznala, sem pola deteta. Pisalo je samo da nema genetskih poremećaja i da veličina ploda odgovara gestacijskoj nedelji trudnoće. Prošle godine sa blizancima ista priča, samo što su rezultati stigli nakon dvadesetak dana. Nije pisalo kog su bili pola, već samo da nema genestkih poremećaja. Baš ništa pametno ni korisno. Radjeno je u državnoj klinici. KOd nas to samo oni i rade. Mislim da nijedna privitna klinika ni laboratorija ne radi patologiju

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1387
7.5.2013 10:05:28   
Azra82
A ja jos otisla u privatnu kliniku da bi izbjegla nesta slicno! A jos kazu na dan kad je radjena kiretaza znali su da to ne mogu da urade user posted image Imam osjecaj da su oni izgubili plod, pa nisu znali sta da kazu, nego su cekali da odustanemo user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1388
7.5.2013 10:07:48   
Azra82
Imaju ovi svoju ptologiju. Nije bitno i da nista nisam saznala, pitali me lijepo zelim li da to odrade, rekla sam da zelim, platila, i njihovo je bilo bar da me obavjeste, a ne da me 2 mjeseca vuku ko budalu.

(odgovor članu Azra82)
Direktna veza do poruke: 1389
7.5.2013 10:13:39   
Modessty
Jao šta da ti kažem! Prosto da ne poveruješ šta se sve na ovom našem Balkanu dešava! I ja se tako uvek nadala da ću nešto konkretno otkriti. A skoro svaki ginekolog mi je rekao "ma nećeš ništa pametno saznati od njih" Kao da te stvari rade eto reda radi, kao ajde da ne bude da nismo. Ali još i da im platiš i da te tako vozre?! Ja bi verovatno polupala celu laboratoriju!

(odgovor članu Azra82)
Direktna veza do poruke: 1390
7.5.2013 10:16:51   
wivern
Pa to je katastrofa.....sto ne rekose odmah, pa da sama nosis na analizu....ja sam zgrozena zdravstvom i time kako se ponasaju prema nama...kao da smo mi tu zbog njih a ne obratno... ako ti je barem neka uteha i ja cekam te analize i rekli su mi da se ne nadam mnogo.. da nista oni nmg da saznaju iz toga :(

Honey, I'm Home

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1391
7.5.2013 10:25:25   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: wivern
Pri tome nikog zivog danas u dz nema...sve ordinacije prazne, otvorenih vrata... spojili ljudi praznike... ako nesto moze da me iznervira to je dz...

A ja jutros u 6 i 15 stigla u nas dz,cekaonice vec pune.Sreca da mi dr radi drugu smenu,mada opet ima nekih 15-tak knjizica pre mojeuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1392
7.5.2013 10:34:19   
bea83
ja sam radila u državnoj klinici i saznala sam da je plod bio deformisan (pisalo je nešto o horionskim čupicama, ne sećam se tačno šta) i meni je to jako značilo u smislu da sam znala da nije do mog tela, odnosno da je telo sposobno da održi trudnoću već je prosto tako moralo da bude

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1393
7.5.2013 10:37:51   
Modessty
bea naravno da nije do tvog tela. Priroda sve reši sama!
Meni je bilo značajno da saznam u kom je stanju bila posteljica i da li su krvni sudovi bili u pitanju. Ali ništa od toga. Napisali su ono što sam i sama znala: da je bilo hematoma, da je došlo do velikog krvarenja i da je to pokrenulo pobačaj. Ništa apsolutno ništa korisno!

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1394
7.5.2013 10:43:38   
bea83
kod mene je bio missed ab. srce je prestalo da kuca ali telo nije htelo da odbaci plod pa su mi radili kiretažu tek nakon nekoliko dana, želela sam da znam da li je do mene ili do ploda, dr mi reče da je ovo što mi se desilo bolja varijanti i da je evidentno plod bio deformisan ali telo to nije detektovalo i ponašalo se kao da je trudnoća ok, iz tih razloga mi je bio bitan histopatološki nalaz da mi bar malo objasni šta se tu zbilo

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1395
8.5.2013 16:25:11   
Anoniman
peco, nadam se da ces brzo skinuti gips!
wivern, azra user posted image

ja samo da kazem da me nervira RR i cinjenica da za nesto sto je ocigledno reklama to ne naglase nego vode kao "clanak".

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 1396
10.5.2013 10:44:20   
Sanja90
Aaaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu da verujem,iskljucili mi mob.telefon koji je placen pre 2 dana,a fiksni ne radi,sad ne mogu mm da pustim poruku!Ne mogu da verujem kakvi idiotiuser posted image user posted image Sta da se sad poradjam kako da ga pozovem!!!!!!!Ali ako su meni iskljucili onda su sigurno iskjucili i njemu jer je na isti dan uplatio i meni i njemu i isto nam racuni stizuuser posted image ... Uh kako sam se iznerviralauser posted image

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1397
11.5.2013 12:44:52   
mtajcica83
Tako sam bijesna na sebe i ljuta i evo placem ko kisa sat vremena jer sam u naletu ljutnje i bijesa rekla neke grozne stvari osobi koja mi jako puno znaci koju obozavam..user posted image To ustvari nisu toliko grozne stvari jer je sve to istina ali sam ljuta na sebe sto sam joj to na ovakav nacin rekla...user posted image user posted image .Uzas pojescu se od muke...jer znam da bi ta osoba za mene sve ucinila ko i do sada i pomagala mi najise od svih..Uvrijedila sam je i sad se sva tresem od placa user posted image user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1398
11.5.2013 13:03:06   
branki*
mtajcice,znam to,obicno mi se desava sa mamomuser posted image
sigurna sam da taj neko zna sta ti mislis o njoj ili njemu i tvoja osecanja i stavove..ispravice se sve..razgovaraj sa njom opet,kazi kako se sad osecas,znace ona,razumece..user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1399
11.5.2013 13:06:04   
ninulina

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Tako sam bijesna na sebe i ljuta i evo placem ko kisa sat vremena jer sam u naletu ljutnje i bijesa rekla neke grozne stvari osobi koja mi jako puno znaci koju obozavam..user posted image To ustvari nisu toliko grozne stvari jer je sve to istina ali sam ljuta na sebe sto sam joj to na ovakav nacin rekla...user posted image user posted image .Uzas pojescu se od muke...jer znam da bi ta osoba za mene sve ucinila ko i do sada i pomagala mi najise od svih..Uvrijedila sam je i sad se sva tresem od placa user posted image user posted image

znam kako ti je , meni se to desilo prije nekoliko dana , tako sam se istresla na osobu koja je za mene spremna ruku u vatru staviti , i sve što sam rekla je istina samo sam izabrala vrlo ružan način da to kažem i poslije mi je bilo baš baš krivo i isplakala sam se.... sutradan sam nazvala i objasnila , izvinila se zbog načina na koji sam rekla svoje mišljenje, i sad je sve ok....

dođu tako trenutci kada planemo i ne obraćamo na koji način i kojim tonom izgovaramo naše misli , svakome se barem jednom to dogodilo....

user posted image

16.07.2013. - 17 : 04

...''Biti majka znači učiti o snagama koje niste znali da imate
i doživjeti strahove za koje niste znali da postoje.''

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here