mica0
|
Jovica ce me ponovo kritikovati jer se stalno zalim ovako, nije da ja necu da dojim, ja hocu, nema nista lepseg, ali ovo moje dete je nemoguce, kazete da setam sa njom, pa znate li kad je stavim u kolica da se digne na laktove skroz, kao da hoce da se digne, dr se danas cudila na kontroli sta radi, kako se dize sa nepuna 4 meseca, predvidja joj blistavu sportsku karijeru poslednjih 2 nedelje znate sta mi radi, prvo jedva se uspava posle kupanja na siki, siki pa place jer joj se spava pa je nosam kroz sobu, a fen obavezno radi il iglasna muzika, drugo nista ne pomaze. onda se probudi za 2h , i onda celu noc ludnica, sinoc sam se rasplakaala, danima se budi na 1h, ziva sam neispavana, preko dana nemam pom ov pa ne mogu ni da odmorim, ne pomaze ni duda, nista, samo mi razvlaci sisu,i u stanju je danonocno to da radi, i to me izludjuje, danju sisa na 2h, dok je bila manja sisala je na 3h, sad je smanjila, dr mi rece da probam da se izmuzem posle podoja da vidim ima li mleka, nemam pojma sta da radim vise
|