nenja22 -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (13.11.2011 12:56:55)
|
a summa summarum, evo posle sest meseci...divno iskustvo, i pored pocetnih oko mesec dana cimanja i sadasnjih svaki cas budjenja po neku noc... realno i nisam imala puno problema, mleko mi jeste odmah krenulo, ali je to cupavo u pocetku bilo zbog mojih uvucenih bradavica, pa je radila pumpica, plus sam koristila vestacke bradavice...onda je kosta malo porastao, sve jace mogao da vuce, bradavice sada strce tako da me i nervira ponekad kad sam u nekoj uskoj majci... usponi i padovi sa mlekom i kolicinama i da li mu je dovoljno i slicna pitanja po glavi, verujem da je vecina zena koja doji prosla, ali ono sto se meni pokazalo kao pravilo, to je da samo njega treba da pratim, i namaknuce mu se koliko mu treba... ono sto nikad nisam slusala to su price o uobrocavanju, kao i ono o nespavanju na siki...kako je rastao, tako se i povecavao razmak, mada su i sad cesta popodneva kad mu dajem cesce, kao i nocu, zubi ga rasturaju i znam da ce ga to smiriti i utesiti...a sto se tog spavkanja tice, odspavamo lepo i zajedno, probudimo se veseli i orni za igru i sta nam fali [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|