Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:17:11
|
|
|
|
Olga75
|
a sto te sad nerviramo Bojana ? Ja mislila da bas fino razgovaramo a ti odmah hoces nesto da se ljutis , sta ti je bre ?
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:17:32
|
|
|
|
Sanja90
|
IZVORNA PORUKA: Bojana78 Pa i taj zet moze da uzme prezime moje zene, Tvoje zene??? Zar ti nemas muza
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:18:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Znao i moj bivši gde idem i šta radim - pa ipak nije Ja bogme ni sebi ne verujem, a kamo li mužu
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:18:37
|
|
|
|
Bojana78
|
pa napravila sam gresku jer mi ovde govore da moj muz ima drugu zenu, pa moj zet moze da uzme prezime svoje zene.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:18:49
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 IZVORNA PORUKA: Bojana78 Pa i taj zet moze da uzme prezime moje zene, Tvoje zene??? Zar ti nemas muza ne smem više smajlića - crkoh od smeha
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:19:30
|
|
|
|
Sanja90
|
E ako je tako,onda je u redu.
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:19:31
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR e a sto me briga koje je godiste Zeljko Samardzic kad je ko bombona ,, bree , uf , sav mi je rodjen , divan mi je bre , bas divan Pa kaze : Ni 20 nemas leta pa ti seda kosa smeta ...
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:19:36
|
|
|
|
Cuftas
|
Znaš ti samo ono što ti kaže, vidim ja, naivna si Bojanice mnogo. Ja bi na tvom mestu pogledala malo ove poznate, sve pevačice što su brak očuvale mušku decu imaju i Brena i Ceca i Dragana. Ne igraj se s vatrom.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:21:08
|
|
|
|
Bojana78
|
ma mozete samo da mi zavidite sto tako zivim, dajte otkaz pa i vi necete nigde da radite.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:22:07
|
|
|
|
Olga75
|
pa dobro bre kakve sad veze ima posao sa Zeljkom Samardzicem i zetom koji ce da uzme prezime tvoje zene ?
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:23:00
|
|
|
|
Sanja90
|
Bojana,pa ni ja ne radim,samo muz radi i imamo dvoje dece i trece na putu,ali para nema.Ti se udade za bogatasa pa ti lako.
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:23:29
|
|
|
|
Bojana78
|
Olga ti mene zezas sad? Sta me bre briga za Zeljka Samaradzica, a zet ce uzme prezime moje cerke, odnosno nase prezime.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:24:15
|
|
|
|
Olga75
|
pa gde te zezam , ne mogu sve da ispratim , cas jedno cas drugo nismo o poslu pricali nego oZeljku ia pre toga si pricala o zetu ?
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:25:03
|
|
|
|
Cuftas
|
Ja sam već dala otkaz, al sam se upisala na kurs masaže da imam čime da se zanimam, a i pokaže mi tamo nastavnica kako mogu mužu još bolje da udovoljim.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:25:40
|
|
|
|
sneza24
|
Vidiš ja sam se na vreme osigurala, utrefila sam ga prvo pa muško za svaki slučaj i drugo sam rodila žensko da ne traži izgovor da švrlja. A i ja znam gde ide mm i ko mu dolazi a pošto su sve muškarci možda je gej. Hm? Moraću da ga pitam? Ili bolje ne, da ne pukne bruka?
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:26:15
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: Bojana78 Znas kolko ga briga za prezime?? Pa i taj zet moze da uzme prezime moje zene, i prezime moze da se nastavi ima i takvih slucajeva. On to ne radi, i nemojte da me nervirate, ja znam gde ide i sta radi. Jes, pa da ti kroz selo viču eto ga onaj prišuljak na Bojanu i muža joj Djokicu... Ma ja bih dobro obratila pažnju na Djokicu, lepo Cuftas kaže, nadje u kafani neku mladju pa mu rod sina, a tebe i Doroteju sikter.
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:26:57
|
|
|
|
Olga75
|
Snezo , ne cackaj gde nemoras , neka se covek druzi sta fali
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:26:58
|
|
|
|
Bojana78
|
Ma moj muz nije niki bogatas, ima krecarsku radnju to radi i njegov otac zajedno sa njim. Vidis pre jedno 60 godine u selo Krajince, otac mog svekra je prodao svu zemlju, pa su otvorili krecarsku radnju, koja do dan danas radi. Ma ja nemam nista sa Zeljka Samardzica, a zet ce bude ko bude, samo da se prizeti i da bude dobar.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:27:42
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Cuftas Znaš ti samo ono što ti kaže, vidim ja, naivna si Bojanice mnogo. Ja bi na tvom mestu pogledala malo ove poznate, sve pevačice što su brak očuvale mušku decu imaju i Brena i Ceca i Dragana. Ne igraj se s vatrom. E, pa ja se sad kotrljam. Bogami ce onda ovaj moj mene da zapecati sa muskim. I ja hocu brak ko Lepa Brena
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:28:02
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR pa dobro bre kakve sad veze ima posao sa Zeljkom Samardzicem i zetom koji ce da uzme prezime tvoje zene ?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:28:21
|
|
|
|
Trcosava
|
Vidi ni ja ne radim, samo nemam svekijevce. Moram sve sama jadna da kuvam i spremam. Spavanje do 12 je meni misaona imenica. Treba dete spremiti za vrtić... težak je život nas siromaha. Aali ja bi svakako sa toliko slobodnog vremena koje ti imaš malo pratila i muža kad je ćerka u školi... današnje mlade devojke sa svim onim silikonima.... a tvoj muž naočit, pa još i bogat - očas posla se zameni žena, ionako ti ništa ne radiš - sad neka mlada malo da oodmori...
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:29:29
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Bojana78 Ma moj muz nije niki bogatas, ima krecarsku radnju to radi i njegov otac zajedno sa njim. Vidis pre jedno 60 godine u selo Krajince, otac mog svekra je prodao svu zemlju, pa su otvorili krecarsku radnju, koja do dan danas radi. Ma ja nemam nista sa Zeljka Samardzica, a zet ce bude ko bude, samo da se prizeti i da bude dobar. i pomogućstvu da ima i krivu kičmu, da mu treba vaša ljubav
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:29:59
|
|
|
|
Bojana78
|
pa Toma i Stojanka nikad nebi dozvolili da druga bude njihova snajka. Pa Toma i Stojanka mene vole ko cerku, oni bi se njega odrekli.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:30:11
|
|
|
|
Olga75
|
vidi ga breee da ti suknja sama spadne kad pogleda KLIK
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:31:10
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR vidi ga breee da ti suknja sama spadne kad pogleda KLIK Olga, znaš kad već mora sede da ima barem nek je stranjac - jedan Šon Koneri i ne bi se bunila - očas posla ga prefarbam ja u prirodnu mu boju
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?