Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 16:57:18
|
|
|
|
Sanja90
|
Pa valjda treba da budes ponosna sto ti je zena rekla da ti je muz lep i zgodan,ja volim kad mog muza druge hvale a ja srecna jer je samo moj.Pih bre Bojana ne valja ti ta ljubomora nista.
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 16:58:14
|
|
|
|
Verolina
|
pa da. Ipak je zagazio u petu deceniju. Ne pristaje mu Djole. Vise je za Djoku. Mislim, ti ga mozes zvati Djole kad ste nasamo, ali mi cemo ga ovde zvati Djoka-iz postovanja prema godinama.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 16:59:12
|
|
|
|
Bojana78
|
kakva bre peta decenija??? On ima 43 godine, on je 70-to godiste.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 16:59:40
|
|
|
|
lesica
|
Verka, a mozemo i da mu tepamo pa od miloste da ga zovemo Djokica
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:00:15
|
|
|
|
NadaR
|
U pravu je Vera. Mozda bi trebali dodati jos i gospon . Iz postovanja .
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:01:02
|
|
|
|
Olga75
|
a pa peta Bojana , peta decenija znas od 0-9 je prva decenija , od 10 - 19 druga decenija 20-29 treca pa onda od 30-39 cetvrta i onda peta od 40-49 i tako to ide kaze matematika , valjda
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:01:45
|
|
|
|
Cuftas
|
Znam ja di ću ako me otera, za to sam se već osigurala, ima tu jedan udovac, mnogo kulturan čovek, radio u inostranstvu i držeći je, a nije da me ne bi uzeo odma. Nego, računam, volim ovog mog a i navikla sam. Nego, ovaj Bojanin Djoka u najboljim godinama
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:02:30
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Bojana78 kakva bre peta decenija??? On ima 43 godine, on je 70-to godiste. Joj, izvini, preracunala sam se. tek je usao u cetvrtu deceniju. E, onda cemo ga zvati Djokica. Djole neka bude samo za vase intimne trenutke. Nego, kad vam dodje zet, zar se ne plasis da bi se mogao zaljubiti u tebe posto si jako mlada. Mislim, nema svako tastu od 35 godina.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:03:24
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR a pa peta Bojana , peta decenija znas od 0-9 je prva decenija , od 10 - 19 druga decenija 20-29 treca pa onda od 30-39 cetvrta i onda peta od 40-49 i tako to ide kaze matematika , valjda Nije Olga tako. sad mi je to i svekrva rekla. Bas smo glupe. Trebalo bi od starijih da ucimo.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:03:34
|
|
|
|
Bojana78
|
ma gde u najbolje godine, poceo da sedi. Pocela da mu sedi brada, a i kosa. Muci se on, ustaje svakog jutra u pola 7, nije mu lako. Ja si ga i takvog volim, pa ja uzivam, ja se ne mucim ni fizicki ni psihicki, a on se muci mora da stari brze.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:04:48
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: Olga RR a pa peta Bojana , peta decenija znas od 0-9 je prva decenija , od 10 - 19 druga decenija 20-29 treca pa onda od 30-39 cetvrta i onda peta od 40-49 i tako to ide kaze matematika , valjda Nije Olga tako. sad mi je to i svekrva rekla. Bas smo glupe. Trebalo bi od starijih da ucimo. Mlade,lude sta ces .. Oprostice vam Bojana
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:05:02
|
|
|
|
Olga75
|
pa sad cu ja na prste da proverim pa da vidim koja je decenja majkumu , mada sigurna sam da je tvoja svekrva u pravu , starija je zena pa cenim da zna sta prica
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:05:08
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Cuftas Znam ja di ću ako me otera, za to sam se već osigurala, ima tu jedan udovac, mnogo kulturan čovek, radio u inostranstvu i držeći je, a nije da me ne bi uzeo odma. Ja da sam se udala za nekog Svabu samo bi ga terala da mi kupuje slatkise. Sto oni imaju lepe svapske bombonjere. A kad se meni prijede nesto slatko muz mi neda-veli iskocice ti cibulje pa ces se opoganiti. A ja bi se tako slatko omastila sa nekom cokoladom.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:07:04
|
|
|
|
Bojana78
|
Ma nece moj zet da se zaljubi u mene, on nece dodje sad i ja necu uvek imati 35 godine. Ostaricu i ja, on ce si voli svoju zenu, ja svog muza i svako za sebe.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:07:05
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Bojana78 ma gde u najbolje godine, poceo da sedi. Pocela da mu sedi brada, a i kosa. Muci se on, ustaje svakog jutra u pola 7, nije mu lako. Ja si ga i takvog volim, pa ja uzivam, ja se ne mucim ni fizicki ni psihicki, a on se muci mora da stari brze. I moj se muci. i moj mucan osedeo. Veli imam krmad kod kuce da naranim. ne bi vas naranio ni puk da za vas radi. Po koja mu seda na bradi i u kosi podosta. A kad subotom zvirnem, a dole crno ko ugljevlje. aaaaaaa, ugarak moj lepi, nece tu joste posedeti
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:07:35
|
|
|
|
Cuftas
|
Lepo ja kažem da si ti mnogo zaslepljena. Pa vidiš kako je Željko Samardžić lep čovek a sed, ima i onaj Kluni, sve bi mu žene dale odma... Iskusan muškarac više vredi, još kad nadje mladu i zategnutu, samo puca...
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:09:52
|
|
|
|
Bojana78
|
Moj muz nije Zeljko Samardzic vec domacin covek, moj muz je porodican covek. On mene voli ja sam mu ispunila zivotnu zelju, a to je da dobije cerku. Sad kad je dobio cerku, on mene obozava.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:11:50
|
|
|
|
Olga75
|
e super a ja volim Zeljka Samardzica , uf sve me zmarci pa kad zapeva : sipajteeee mi jos jedan viskiiii uf , mogo bi da me odvede gde hoce
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:13:10
|
|
|
|
NadaR
|
Ide li Djole u kafanu ?
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:13:17
|
|
|
|
Bojana78
|
Epa Zeljko Samardzic i moja majka su isto godiste, ako nisi znala. On je mator za mene i previse je mator. Mene drugi ne zanimaju, ja sam srecna sto nisam obrazovana, jer najvise obrazovane zene voli da saraju, i da imaju ljubavnike.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:13:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Nego Bojana, daj ti nama reci šta ćete vi kad ti svekijevci odu u večna lovišta?
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:13:42
|
|
|
|
Bojana78
|
Tada cemo narucivati iz kafane.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:13:48
|
|
|
|
Cuftas
|
Nemoj da se naljutiš sad na mene, stvarno mislim sve najbolje, al da je porodičan čovek on bi mislio i na prezime što će da mu se ugasi. Ja mislim da on ima neku sa strane, zato i neće s tobom sina da napravi, nego s njom. Pripazi se, draga moja, gledaj sebe, nisi ti više tako mlada da ne znaš kakvi su muški.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:15:22
|
|
|
|
Olga75
|
e a sto me briga koje je godiste Zeljko Samardzic kad je ko bombona ,, bree , uf , sav mi je rodjen , divan mi je bre , bas divan
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:15:35
|
|
|
|
Bojana78
|
Znas kolko ga briga za prezime?? Pa i taj zet moze da uzme prezime moje zene, i prezime moze da se nastavi ima i takvih slucajeva. On to ne radi, i nemojte da me nervirate, ja znam gde ide i sta radi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?