Marijachi1 -> RE: Dete koje ne zeli brata i sestru (12.4.2013 16:06:33)
|
IZVORNA PORUKA: Bojana78 Imam cerku od 14 godina i kad god sam je pitala da li zeli da joj rodim brata ili sestru, ona je pocela da place, da se udara od zemlju, da govori kako to nikako ne zeli. Ona je ostala jedinica, ali i dan danas govori kako se ponosi sto je jedinica. KAda je imala 10 godina i kada sam joj opet to pomenula, rekla mi je ukoliko ostanes trudna udaricu te po stomak. Pravila je cesto scene kada se ta tema pomene, i eto ostala jedinica. Mene je tom izjavom da ce me udariti u stomak jako povredila, pa sam zbog toga i plakala. Ona ima podrsku svog oca koji je jedinac. Ona je ovako dobra, ja i ona se najbolje slazemo, druzimo, najbolje smo drugarice, ali je sebicna za neke stvari. Da li je neko imao slicna iskustva? Da li si ti zeno, covece, osobo, normalna/an!? Isti ovakav, identican post je objavljen na bebcu i na jos nekoliko roditeljskih sajtova i bas se clanice pitaju dokle seze ljudska ...ne znam kako to da nazovem, ali neka bude dokonost?! Ne obazirite se na ovo, ta osoba ide od foruma do foruma i zakuvava svadje i rasprave da joj prodje vreme. Pozdrav s jednog roditeljsog sajta!
|
|
|
|