Verolina -> RE: Dete koje ne zeli brata i sestru (12.4.2013 21:29:47)
|
Inace, tema uopste nije glupa. Starija cerkica mog rodjaka je na najavljeni dolazak nove seke izgovorila-Stavicu je u teglu i pojescemo je u zimnici. Doduse, tad je imala tri godine. Bojana, mislim, ako ovo nije Kad jaganjci utihnu (Uzdizanje Hanibala 2. deo) ti bi trebalo da odes kod psihologa, prvo na razgovor, a ako to ne uspe na lobotomiju[sm=smiley36.gif]. Tvoja prica me podseca na ovo: -Mama, ja cu da spavam sa deckom. -Dobro, ceri, hoces li koristiti kondom? -Necu, mama. -Pa ja bih to zelela cerko! -Necu necu i necu! -Pa sta ako ima HIV? -I tad necu. I bas necu! -Dobro , cero, nek bude kako ti zelis. Ipak smo mi drugarice. Ja te u svemu podrzavam.Samo sacekaj bar da napunis cetrnaest i po godina. Nemoj pre toga.[sm=smiley21.gif] I sa svim sprdacenjem ovde, zalosno je to sto roditelji sa stavovima poput ovog postoje i to ih nema bas malo. I cisto da naglasim, da keva ne moze da ti bude najbolja drugarica. Ona jeste osoba koja te najvise na svetu voli, ali nije osoba kojoj sam ja opisivala svoj prvi sex u detalje. I znam da ima onih koji imaju takav odnos sa majkom, ali meni je to bljaks!
|
|
|
|