Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 16:57:18
|
|
|
|
Sanja90
|
Pa valjda treba da budes ponosna sto ti je zena rekla da ti je muz lep i zgodan,ja volim kad mog muza druge hvale a ja srecna jer je samo moj.Pih bre Bojana ne valja ti ta ljubomora nista.
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 16:58:14
|
|
|
|
Verolina
|
pa da. Ipak je zagazio u petu deceniju. Ne pristaje mu Djole. Vise je za Djoku. Mislim, ti ga mozes zvati Djole kad ste nasamo, ali mi cemo ga ovde zvati Djoka-iz postovanja prema godinama.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 16:59:12
|
|
|
|
Bojana78
|
kakva bre peta decenija??? On ima 43 godine, on je 70-to godiste.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 16:59:40
|
|
|
|
lesica
|
Verka, a mozemo i da mu tepamo pa od miloste da ga zovemo Djokica
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:00:15
|
|
|
|
NadaR
|
U pravu je Vera. Mozda bi trebali dodati jos i gospon . Iz postovanja .
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:01:02
|
|
|
|
Olga75
|
a pa peta Bojana , peta decenija znas od 0-9 je prva decenija , od 10 - 19 druga decenija 20-29 treca pa onda od 30-39 cetvrta i onda peta od 40-49 i tako to ide kaze matematika , valjda
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:01:45
|
|
|
|
Cuftas
|
Znam ja di ću ako me otera, za to sam se već osigurala, ima tu jedan udovac, mnogo kulturan čovek, radio u inostranstvu i držeći je, a nije da me ne bi uzeo odma. Nego, računam, volim ovog mog a i navikla sam. Nego, ovaj Bojanin Djoka u najboljim godinama
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:02:30
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Bojana78 kakva bre peta decenija??? On ima 43 godine, on je 70-to godiste. Joj, izvini, preracunala sam se. tek je usao u cetvrtu deceniju. E, onda cemo ga zvati Djokica. Djole neka bude samo za vase intimne trenutke. Nego, kad vam dodje zet, zar se ne plasis da bi se mogao zaljubiti u tebe posto si jako mlada. Mislim, nema svako tastu od 35 godina.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:03:24
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR a pa peta Bojana , peta decenija znas od 0-9 je prva decenija , od 10 - 19 druga decenija 20-29 treca pa onda od 30-39 cetvrta i onda peta od 40-49 i tako to ide kaze matematika , valjda Nije Olga tako. sad mi je to i svekrva rekla. Bas smo glupe. Trebalo bi od starijih da ucimo.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:03:34
|
|
|
|
Bojana78
|
ma gde u najbolje godine, poceo da sedi. Pocela da mu sedi brada, a i kosa. Muci se on, ustaje svakog jutra u pola 7, nije mu lako. Ja si ga i takvog volim, pa ja uzivam, ja se ne mucim ni fizicki ni psihicki, a on se muci mora da stari brze.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:04:48
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: Olga RR a pa peta Bojana , peta decenija znas od 0-9 je prva decenija , od 10 - 19 druga decenija 20-29 treca pa onda od 30-39 cetvrta i onda peta od 40-49 i tako to ide kaze matematika , valjda Nije Olga tako. sad mi je to i svekrva rekla. Bas smo glupe. Trebalo bi od starijih da ucimo. Mlade,lude sta ces .. Oprostice vam Bojana
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:05:02
|
|
|
|
Olga75
|
pa sad cu ja na prste da proverim pa da vidim koja je decenja majkumu , mada sigurna sam da je tvoja svekrva u pravu , starija je zena pa cenim da zna sta prica
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:05:08
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Cuftas Znam ja di ću ako me otera, za to sam se već osigurala, ima tu jedan udovac, mnogo kulturan čovek, radio u inostranstvu i držeći je, a nije da me ne bi uzeo odma. Ja da sam se udala za nekog Svabu samo bi ga terala da mi kupuje slatkise. Sto oni imaju lepe svapske bombonjere. A kad se meni prijede nesto slatko muz mi neda-veli iskocice ti cibulje pa ces se opoganiti. A ja bi se tako slatko omastila sa nekom cokoladom.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:07:04
|
|
|
|
Bojana78
|
Ma nece moj zet da se zaljubi u mene, on nece dodje sad i ja necu uvek imati 35 godine. Ostaricu i ja, on ce si voli svoju zenu, ja svog muza i svako za sebe.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:07:05
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Bojana78 ma gde u najbolje godine, poceo da sedi. Pocela da mu sedi brada, a i kosa. Muci se on, ustaje svakog jutra u pola 7, nije mu lako. Ja si ga i takvog volim, pa ja uzivam, ja se ne mucim ni fizicki ni psihicki, a on se muci mora da stari brze. I moj se muci. i moj mucan osedeo. Veli imam krmad kod kuce da naranim. ne bi vas naranio ni puk da za vas radi. Po koja mu seda na bradi i u kosi podosta. A kad subotom zvirnem, a dole crno ko ugljevlje. aaaaaaa, ugarak moj lepi, nece tu joste posedeti
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:07:35
|
|
|
|
Cuftas
|
Lepo ja kažem da si ti mnogo zaslepljena. Pa vidiš kako je Željko Samardžić lep čovek a sed, ima i onaj Kluni, sve bi mu žene dale odma... Iskusan muškarac više vredi, još kad nadje mladu i zategnutu, samo puca...
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:09:52
|
|
|
|
Bojana78
|
Moj muz nije Zeljko Samardzic vec domacin covek, moj muz je porodican covek. On mene voli ja sam mu ispunila zivotnu zelju, a to je da dobije cerku. Sad kad je dobio cerku, on mene obozava.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:11:50
|
|
|
|
Olga75
|
e super a ja volim Zeljka Samardzica , uf sve me zmarci pa kad zapeva : sipajteeee mi jos jedan viskiiii uf , mogo bi da me odvede gde hoce
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:13:10
|
|
|
|
NadaR
|
Ide li Djole u kafanu ?
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:13:17
|
|
|
|
Bojana78
|
Epa Zeljko Samardzic i moja majka su isto godiste, ako nisi znala. On je mator za mene i previse je mator. Mene drugi ne zanimaju, ja sam srecna sto nisam obrazovana, jer najvise obrazovane zene voli da saraju, i da imaju ljubavnike.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:13:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Nego Bojana, daj ti nama reci šta ćete vi kad ti svekijevci odu u večna lovišta?
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:13:42
|
|
|
|
Bojana78
|
Tada cemo narucivati iz kafane.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:13:48
|
|
|
|
Cuftas
|
Nemoj da se naljutiš sad na mene, stvarno mislim sve najbolje, al da je porodičan čovek on bi mislio i na prezime što će da mu se ugasi. Ja mislim da on ima neku sa strane, zato i neće s tobom sina da napravi, nego s njom. Pripazi se, draga moja, gledaj sebe, nisi ti više tako mlada da ne znaš kakvi su muški.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:15:22
|
|
|
|
Olga75
|
e a sto me briga koje je godiste Zeljko Samardzic kad je ko bombona ,, bree , uf , sav mi je rodjen , divan mi je bre , bas divan
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 13.4.2013 17:15:35
|
|
|
|
Bojana78
|
Znas kolko ga briga za prezime?? Pa i taj zet moze da uzme prezime moje zene, i prezime moze da se nastavi ima i takvih slucajeva. On to ne radi, i nemojte da me nervirate, ja znam gde ide i sta radi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pepeljuga ( srpska narodna bajka)Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?