|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pražnjenje creva kod novorođenčadi
22.3.2013 18:11:07   
mica0
HVala Sanja... sad cu da se nakusam kompota od sljiva, iritira je vec danima a prducka i smrdi ennormalno user posted image

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 576
22.3.2013 18:13:32   
Sanja90

IZVORNA PORUKA: mica0

HVala Sanja... sad cu da se nakusam kompota od sljiva, iritira je vec danima a prducka i smrdi ennormalno user posted image

Moje nisu kakile i po 10 dana,sta mislis kako je meni bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu mica0)
Direktna veza do poruke: 577
22.3.2013 18:19:54   
mica0
da ali nju to probudi kad se uspava napinjanje

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 578
22.3.2013 18:22:36   
Sanja90
Pa sta ces,jedino sto mozes jeste da joj ublazis malo,ali ne moze da se spreci,razvijaju joj se creva to je sasvim normalno. Samo ne preteruj sa kompotom ne valja mnogo slatkouser posted image

(odgovor članu mica0)
Direktna veza do poruke: 579
22.3.2013 18:23:23   
mica0
ona zato ne kaki :) poslednjih dana jela sam tortu ostalo od krstenja user posted image

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 580
22.3.2013 18:28:39   
Sanja90

ona zato ne kaki :) poslednjih dana jela sam tortu ostalo od krstenja user posted image

Pa sta se onda bunis,jos ako je imala cokolade...user posted image

(odgovor članu mica0)
Direktna veza do poruke: 581
24.3.2013 22:17:02   
mica0
Moja N. sutra tacno 7 dana kako nije kakila, koliko dugo se tolerise, i ako predje tu granicu sta da radim?user posted image

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 582
24.3.2013 22:34:23   
jovicaa
s obzirom da sisa valjda nistauser posted image
mozda da stavis na vrh toplomera malo pavloviceve, pa onako sam vrh tek tek da stavis u guzu da izazoves malo.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu mica0)
Direktna veza do poruke: 583
24.3.2013 22:40:28   
mica0
Jela sam i kompot od sljiva, naravno nezasladjen, i cajeve pijem, i njoj sam davala mog melka na kasicicu sa vrlo malo secera onako prstohvat i nista, a ona ima gasove stalno preko dana i noci i napinje se

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 584
26.3.2013 8:44:04   
Sanja90

IZVORNA PORUKA: jovicaa

s obzirom da sisa valjda nistauser posted image
mozda da stavis na vrh toplomera malo pavloviceve, pa onako sam vrh tek tek da stavis u guzu da izazoves malo.

Jovice ovo je veoma los savet,to nikako ne treba da radi.

mico tolerise se do 10 dana, posle toga idite pedijatru.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 585
26.3.2013 12:58:11   
nina26
ja mislim da je 10 dana previse,pa neka je dojena bebauser posted image ja ne bih cekala vise od 3 dana,e sad svako neka odluci za svoje dete,ali 10 dana mi je nehumano cekati..

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 586
26.3.2013 13:03:58   
caca81

Moja N. sutra tacno 7 dana kako nije kakila, koliko dugo se tolerise, i ako predje tu granicu sta da radim?user posted image

Ovo je krajnja granica, posavetuj se sa pedijatrom. Nemoj ništa na svoju ruku, tipa toplomer, čepiće, da radiš.

< Poruku je uredio caca81 -- 26.3.2013 13:04:17 >

(odgovor članu mica0)
Direktna veza do poruke: 587
26.3.2013 15:11:08   
mica0
Vodicu je u petak a ko ne kaki, danas je 8. dan, samo se napinje i prdi i malo joj je tvrd stomak posle sisanja, inace piski uredno, i masiram joj stomacic i stopala al nema pomaka

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 588
26.3.2013 16:03:18   
Sanja90
Sami pedijatri su mi rekli do 10 dana se tolerise,posle toga mora na pregled. Mojima se isto desavalo da nemaju isto toliko dugo stolicu a onda se iskake postenskiuser posted image
Kazu da dok ispusta gasove dobro je,jer je to znak da creva rade.

(odgovor članu mica0)
Direktna veza do poruke: 589
27.3.2013 10:17:29   
mica0
Pre pola sata zovem pedijatra da odvedem N. i spustam slusalicu, kad ona se napinje, skinem joj povoj podignem noge pa kad je gvrknula, napunila je pelenu posle 9. dana user posted image operem je u kupatilu, stavim na peskir, stavim novu pelenu i tu je napunila, operem je ponovo, vratim na peskir i peskir je ukakila user posted image sreca, sreca, radost. E sad, jedino sto me brine, kaka jeste zlatno zuta ali je onakio gustine kao senf, jel to normalno???

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 590
27.3.2013 10:22:57   
Sanja90
A sta sam ti reklauser posted image Normalno je da je takva stolica jer dugo nije kakila tako da se nista ne brini.user posted image

(odgovor članu mica0)
Direktna veza do poruke: 591
30.3.2013 21:45:22   
mica0
Ponovo ja user posted image od poslednjeg praznjenja posle 9. dana, evo danas prolazi i 3. dan ona ponovo ne kaki, samo prducka. Ludim a do pre 2 nedelje sve je bilo normalno. U utorak sam zakazala kod dr.

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 592
30.3.2013 22:17:27   
jovicaa
a da joj das malo zasladjenog caja od kamilice, znam da to pomaze?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu mica0)
Direktna veza do poruke: 593
31.3.2013 12:23:23   
Sanja90

Ponovo ja user posted image od poslednjeg praznjenja posle 9. dana, evo danas prolazi i 3. dan ona ponovo ne kaki, samo prducka. Ludim a do pre 2 nedelje sve je bilo normalno. U utorak sam zakazala kod dr.

mjco kao sto sam rekla to je sasvim normalno,majcino mleko u organizmu bebe se skroz iskoristi pa beba nema sta da izbaci kroz stolicu.a pri tom bebina creva se razvijaju pa moze vise da stane. nikako zasladjen caj. secer se ne daje malim bebama i ne radi nista na svoju ruku.mozes kod pedijatra,ali isto ce ti reci,naravno ako taj.dr. zna znanje.user posted image

(odgovor članu mica0)
Direktna veza do poruke: 594
5.4.2013 8:09:04   
Misha i Ljisha
ja rekoh da se pridruzim ovoj temi jer u razgovoru s roditeljima stalno spominjem kako ova moja ne kaki. Pre dve nedelje je uredno kakila i nemam posjma sta se desilo. Prosli put nije 4 dana i evo sad nam je danas opet 4ti dan da nije kakila. Sve se nadam da ce jadna danas to obaviti. Vec dva dana mi place skoro po ceo dan i prdi, napinje se, sva se jadna zacrveni u licu. Ihvati me za prste rukicama i napinje se. Hrabro moje dete. Tuga jedna gledati je. Ma gde moze biti normalno da beba ne kaki 10 dana, meni ni ovo nije normaalno 4 dana a dojim je. Naduvan joj stomak, i prdi ali nista. Radim vezbice s njom, masiram je, ljubim je, nosam je, mazim je. Dusa joj spava ali kad zaspi probudi je prdez i bolovi. Ma plakala sam prekjuce i juce jer ne mogu da joj pomognem.user posted image

Ja sam jela laneno seme i jogurt ne bi mozda doslo nesto i njoj preko mleka, al nista.

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 595
5.4.2013 8:24:43   
Trcosava
MLJ - probaj preko dana da je staviš u kadicu, ne znam zašto, ali topla voda nama (čula sam još i na par mesta) pomogne. Komšinica praznila bojler, a nama se par puta desilo da se ukakila u kadici. Da li pije vodice?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 596
5.4.2013 8:51:00   
Misha i Ljisha
pa vidim ja kad je kupam da se ona opusti ali ikako da obavi. Vode kazu ako je dojim ne treba davati ali sam ja pokusala i vodice da joj dam. I pije vodu, nezasladjenu i to mi super. Eno krenula je vec da stenje a probudila se pre 15 minuta. Kratko mi je bila nasmejana. Ona se probudi uz osmeh uvek

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 597
5.4.2013 8:59:48   
Trcosava
Ma mani to -sisa pa ne treba voda, ja se zeznuh i ne davah mojoj (iako sam jako malo dojila, posle prešla na formulu). A za toplu vodu -neće oni uvek u vodi, pusti je malo golišavu posle kupanja ako mnogo ne urla (nemaš tiker,nema leba da popamtim koliko dečica imaju). Dakle, topla vodica u kadici u toku dana, pa probaj posle kupanja odmah malko i da izmasiraš trbu i malko nogice da joj saviješ. Moja mislim da nije svaki dan kakila od rođenja, ni sad ne kaka svaki dan. To na mene povukla, muž svaki dan makar jednom ide i mnogo ga mrzim zbog toga user posted image (ova info možda ti i nije trebala hehe)

< Poruku je uredio Trcosava -- 5.4.2013 9:00:26 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 598
5.4.2013 9:06:21   
Janncica
Misha radi joj vezbe,kao da vozi bicikli...Skini siroki povoj i vezbajte,pusti je malo bez tih pelena. Moj S ima dane kad se muci da kaki i obavezno kad skinemo povoji i posle vezbica se isprducka i obavi covek sta ima

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 599
5.4.2013 9:38:58   
Sanja90
Misha kod dojene bebe je to sasvim normalno,kao sto sam ranije rekla majcino mleko se u organizmu bebe skroz iskoristi pa ne mora da kaki i do 10 dana. Ako ispusta gasove to je dobro jer je znak da creva rade. Masiraj joj stomacic kruznim pokretima,pomeraj joj nozice kao da vozi biciklu tako sto ces joj kolena pribliziti sto vise stomaku kako bi se oslobodila gasova.Mozes i toplu pelenu da joj stavis na stomacic. Nemoj nista na svoju ruku tipa toplomer itd. Da bi se umirila pozovi ili otidji kod pedijatra isto ce ti reci.

Trco,voda ne treba dokle se god beba iskljucivo doji jer se u maminom mleku prednjem nalazi dosta vode koja sluzi da utoli zedj bebi,zato nekad beba siki 5min nekad vise sve zavisi od njenih potreba da li je zedna ili gladna.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Kontracepcija
elenica4ever

Koju kontracepciju koristite drage dame?

Prezervativ (42%)

Tablete (11%)

Neku drugu (47%)

Ukupan broj glasova: 36

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here