janabons
|
Zajedno smo skoro 8 godina i do sada nije bilo problema,nas dogovor je da stitimo jedno drugo,on kod njegovih,ja kod mojih. Sa svekrvom nisam do sada imala nikakvih problema,ali mi zivimo u dva razlicita grada,kad god je trebala ,pomogla nam je,videcemo kako ce biti kad dobijemo bebu KAd se vidimo lepo se ispricamo,nisam u fazonu da se cujemo non stop,jer necu ni previse da se zblizavam,to isto i ona misli,ovako i meni i njoj super.Mom muzu nikad njegovi nista nisu rekli u vezi mene,jer smatraju da to nije njihov problem i da je sin imao i vise nego dovoljno godina kada je birao zenu Moji zive u stanu ispod nas,mnogo vise smo u kontaktu sa njima,vise se pomazemo, jer smo blizi.Oni mm obozavaju,imamo veoma otvoren odnos oduvek,i ja cim nesto zasmeta kazem,to mi bar nije problem. NAdam se da ce tako i ostati A da ima bolesnih svekrva,ima,moja sestra se zbog takve jedne razvela,i sa dvoje dece vratila kod nase mame i tate.Ta je mrzela i nju i sve oko nje, i to nam svima otvoreno pokazivala,drzala joj predavanje kako ne moze da se druzi sa sestrom kad se udala, da treba da pije kAFU sa svekrvom,sinu govorila da ne gleda u zenu kao u Boga, da treba uvek da ima nesto sa strane,kakav je on to muskarac kad ima samo jednu i jos gomila bolestina....bolje i da sve ne pominjem. NA kraju posle 16 godina provedenih zajedno razvod,on otiso u k..., moja sestra pobegla u poslednjem trenutku dok nije prsla,mama ga jedan dan voli najvise,drugi mu izbacuje stvari kroz prozor pa gleda ceo komsiluk....luda zena Sina unistila,ali i dalje je uz svoju mamu,jer ipak je on njoj jedino dete(kako on kaze) porodicu rasturila, i moja sestricina u prvom razredu kaze meni- tetka, molim te, nemoj nikad da se razvedes,to je glupo,eto vidis , ja sad vise ne zivim sa mamom i tatom zajedno,a tad sam bila najsrecnija