|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio)
1.3.2013 10:40:31   
MMJMS

IZVORNA PORUKA: Janncica
.....
I na kraju krajeva,ako ce meni sutra snaja da broji koliko sam ja kafa popila sa drugaricama,ili koliko puta otisla kod frizera...onda,mislim stvarno... user posted image
Valjda svako ljudsko bice ima prava na svoj zivot,da ga zivi kako god hoce.
U neke dubioze stvarno ne zelim da zalazim,i neke price su prosto jezive. Ali ovakve "gluposti" nisu u redu.

Vadis frizera iz konteksta nije poenta u frizeru nego je poenta sto i ja imam malo slobodnog vremena koje hocu da provedem sa svojim detetom a ona hoce da mi odvodi dete onda kada je moje jedino slobodno vreme da budem sa njim samo iz razloga da nebi naskodila svom komoditetu. A bre ako hoces da dodjes kod nekoga valjda je osnovni red da pitas kada tom nekom odgovara

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1226
1.3.2013 10:41:57   
Verolina
Kad smo vec kod frizera, ja svoju molim da ode, a ona neceuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu MMJMS)
Direktna veza do poruke: 1227
1.3.2013 10:43:44   
Olga75
MMJMS , tvoj problem je bojim se sa muzem vise nego sa svekrvom i svekrom
a to kad ko kod koga dolazi , ne znam
moja sveki nije bila kod nas od oktobra , mi smo bili za slavu i za Deda Mraza
i eto , nije videla unuku dva meseca a deverovu cerku vidja nedeljno jednom
i sad sta , ja treba da se svadjam sa njom user posted image
docice kad joj bude odgovaralo , bice ovde nedelju dana , levo ce da mi smeta i oticice kuci
kraj
a onda cu ja da idem kod nje i da bude isto samo sto ja necu da kuvam user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MMJMS)
Direktna veza do poruke: 1228
1.3.2013 10:44:06   
bea83
hahaha, moja ne pere kosu kući,samo u salonu, kaže ne isplati joj seuser posted image  a ni nokte ne lakira kući ni to joj se ne isplatiuser posted image Al šta ja imam sa tim? njen život,njene pare, njena stvar, samo nek mi se ne isčudjava kako to da stalno idem u istoj trenerci jer nemam love da kupim drugu

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1229
1.3.2013 10:44:41   
Olga75

IZVORNA PORUKA: Verolina

sta ce kod frizera , pa si ti zaboravila kako je Samson prosao posle sisanja user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1230
1.3.2013 10:53:30   
MMJMS
Moj problem je pre svega sa muzem ali upravo vam govorim koliko je on bio samostalan dok se nije ozenio.Kada se ozenio poceli su da ga napinju pre toga ih je bilo briga za njega. E kada se ozenio resili su da nadoknadjuju vreme propusteno sa njim( posto 7 godina nije ziveo sa njima bio izbacen). Problem je njihova neverovatno ljubomora na moje roditelje koji znacajno bolje stoje materijalno i mnogo mnogo nam pomazu pre svega meni pomazu ne tolikio finansiski vec oko kuce i deteta i naravno muza. Znaci da pomazu nece ako nece nemoraju nikada nisam nista trazila ali neka ne lazu kako hoce da pomazu kada samo hoce da budu gosti.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1231
1.3.2013 11:01:44   
MMJMS
janeice a da zaboravila sam "bezveze rucak"
Stalno su pricali svekar i svekrva kako oni hoce da pomognu i da kazemo sta hoce da nam skuva svekrva( to je naravno svekar govorio) i mi kazemo sta hocemo- nismo nista trazili oni su nudili. I naredno dana opet dodje svekar i donese nesto levo sto je sam skuvao znaci ona nije htela da skuva, posto nije "stigla" i to jelo nismo jeli ni ja ni muz zato sto covek neume da kuva. I rekli smo da en donosi rucak. On je taj rucak koristio samo kao izgovor da dodje da sedi kod nas posto je dokon a ja kao sveza porodilja ni ranu nisam mogla da obradjujem posto on sedi kod nas ceka dete da se probudi i samo smeta , znaci pomoc i ruckove ne trazim samo trazim da mi ne smetaju ako vec ne pomazu

(odgovor članu MMJMS)
Direktna veza do poruke: 1232
1.3.2013 11:05:13   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Olga RR

IZVORNA PORUKA: Verolina

sta ce kod frizera , pa si ti zaboravila kako je Samson prosao posle sisanja user posted image

user posted image
Ne znam da li joj je snaga u kosi ili noktima. Posto vapi i za manikiromuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1233
1.3.2013 11:05:47   
Modessty

IZVORNA PORUKA: viking RR

Mod, izvini ako si moj post doživela kao čačakanje, stvarno mi to nije bila namera, ne znam odakle ti to... Nikakvo poređenje nisam pravila, samo sam rekla kakav je slučaj kod nas. Malo si me sad zbunila, nisam očekivala takvu reakciju.

NIsam mislila samo na tebe nego generalno! A ti se našla tu negde user posted image Znaš da te mnogo volim!

Luduju mi hormoni definitvno. A ovo je vrlo škakljiva tema

Mi se držimo toga da nećemo dozvoliti da se svadjamo zbog drugih niti da nam drugi (pa bili to i roditelji) kroje sudbinu.
Samo ja i dalje ne razumem tu samoživost koju ispoljava njegova majka. I žao mi je što nema roditelje kao ja - koji daju a ne traže ništa za uzvrat i uvek su tu kad treba

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1234
2.3.2013 21:11:48   
Dani.kv
Ja sutra idem mojoj na nisan. Ko prezivi pricaceuser posted image

(odgovor članu MMJMS)
Direktna veza do poruke: 1235
2.3.2013 21:41:56   
janabons
Zajedno smo skoro 8 godina i do sada nije bilo problema,nas dogovor je da stitimo jedno drugo,on kod njegovih,ja kod mojih.
Sa svekrvom nisam do sada imala nikakvih problema,ali mi zivimo u dva razlicita grada,kad god je trebala ,pomogla nam je,videcemo kako ce biti kad dobijemo bebuuser posted image
KAd se vidimo lepo se ispricamo,nisam u fazonu da se cujemo non stop,jer necu ni previse da se zblizavam,to isto i ona misli,ovako i meni i njoj super.Mom muzu nikad njegovi nista nisu rekli u vezi mene,jer smatraju da to nije njihov problem i da je sin imao i vise nego dovoljno godina kada je birao zenuuser posted image
Moji zive u stanu ispod nas,mnogo vise smo u kontaktu sa njima,vise se pomazemo, jer smo blizi.Oni mm obozavaju,imamo veoma otvoren odnos oduvek,i ja cim nesto zasmeta kazem,to mi bar nije problem. NAdam se da ce tako i ostatiuser posted image
A da ima bolesnih svekrva,ima,moja sestra se zbog takve jedne razvela,i sa dvoje dece vratila kod nase mame i tate.Ta je mrzela i nju i sve oko nje, i to nam svima otvoreno pokazivala,drzala joj predavanje kako ne moze da se druzi sa sestrom kad se udala, da treba da pije kAFU sa svekrvom,sinu govorila da ne gleda u zenu kao u Boga, da treba uvek da ima nesto sa strane,kakav je on to muskarac kad ima samo jednu i jos gomila bolestina....bolje i da sve ne pominjem. NA kraju posle 16 godina provedenih zajedno razvod,on otiso u k..., moja sestra pobegla u poslednjem trenutku dok nije prsla,mama ga jedan dan voli najvise,drugi mu izbacuje stvari kroz prozor pa gleda ceo komsiluk....luda zena
Sina unistila,ali i dalje je uz svoju mamu,jer ipak je on njoj jedino dete(kako on kaze) porodicu rasturila, i moja sestricina u prvom razredu kaze meni- tetka, molim te, nemoj nikad da se razvedes,to je glupo,eto vidis , ja sad vise ne zivim sa mamom i tatom zajedno,a tad sam bila najsrecnijauser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1236
3.3.2013 13:34:00   
boba 11

IZVORNA PORUKA: Modessty

Samo ja i dalje ne razumem tu samoživost koju ispoljava njegova majka. I žao mi je što nema roditelje kao ja - koji daju a ne traže ništa za uzvrat i uvek su tu kad treba

Joj kako si ovo pogodila -pravo u metu-najvise me izludjuje to sto mi mm povremeno kad se svadjamo napomene kako nam oni daju meso i npr jaja dok su imali koke pa moram i ja njima.A sta su nam sve moji daliuser posted image to mu ne padne na pamet.Moji imaju puno manje od njegovih ali svaki put kad dodju donesu voce ili sta treba deci-ponovili su ih za skolu i vrtic odecom i obucom jer mm nije u stanju da se isprsi .Moj problem i jeste mm ali on ide u paketu sa njima kako neko rece oni su krivi za njegovo vaspitanje pa imam pravo da ih krivim za sve sto me je snaslo sa njim.Nazalost pravo lice su pokazali tek posle svadbe nakon nekog vremena.A ja budala nisam slusala moju mamuuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1237
4.3.2013 9:41:33   
MMJMS
Svi oni pravo lice pokazu ne ni posle svadbe nego kad dodju deca. Umobolnicki reznon je da zena kada se uda i rodi dete mora da slusa jer sta bi drugo sa detetom pogotovo jos ako je finansiski zavisna( sto doduse nije moj slucaj a li ni to mi nije pomoglo). Razveden muz je po mnogim shvatanjima idalje dobra prilika a razvedena zena...
E ta konstatacijama mnogim svekrvama i svekrima daje ideju da mogu da komanduju snajkama. One misle da sa vaspitanjem dece nisu zavrsile i da to treba da nastave i kada se dete osamostali.U sustini poenta je da bi smo mi zene stvarno svasta pretrpele zbog svoje dece. Iako kazu bolje dobar razvod nego los brak nisam bas sigurna da i deca tako misle.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1238
4.3.2013 9:50:15   
MMJMS

IZVORNA PORUKA: boba 11

IZVORNA PORUKA: Modessty

Joj kako si ovo pogodila -pravo u metu-najvise me izludjuje to sto mi mm povremeno kad se svadjamo napomene kako nam oni daju meso i npr jaja dok su imali koke pa moram i ja njima.A sta su nam sve moji daliuser posted image to mu ne padne na pamet.Moji imaju puno manje od njegovih ali svaki put kad dodju donesu voce ili sta treba deci-ponovili su ih za skolu i vrtic odecom i obucom jer mm nije u stanju da se isprsi .Moj problem i jeste mm ali on ide u paketu sa njima kako neko rece oni su krivi za njegovo vaspitanje pa imam pravo da ih krivim za sve sto me je snaslo sa njim.Nazalost pravo lice su pokazali tek posle svadbe nakon nekog vremena.A ja budala nisam slusala moju mamuuser posted image

Kod nas je isto situacija da moji pomazu mnogo vise nego njegovi pre svega zato sto su u boljoj finansiskoj situaciji a i moja mama je toliko skromna da ce bukvalno sve da da nama a za sebe da en ostavi nista. Ja pokusavam da se koliko toliko revansiram mami skupim poklonima pre svega zato sto ona nece i nema vremena nikada nista da kupi sebi. Sultanija nasuprot tome prvo sebe gleda ( u srednjoj skoli su se svi krstili kako tako doterana majka moze da pusti da dete ide u krpama) doduse daju hranu i mm (nose mu rucak na posao)- da ne kazem da ne pomazu ali to rade iz totalno drugih pobuda( iako ga uvek ceka rucak kuci da se ne ispusti njihovo since i da ne bi morao kuvano da jede uvek mu nose jedne te iste snicle + hoce svekar da ispadne veliki otac).
Ja sam mm kada mi prigovori sto i koliko para dajem za moje uvek kazem daj koliko hoces tvojima necu da se mesam u to, naravno da mi nije pravo da isto dajemo i njegovima i mojima jer nisu isto zasluzili ali na kraju krajeva uvek smo vise dobili nego dali.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1239
4.3.2013 10:17:19   
Shishica
Poslednji redovi kao da opisuju moju situaciju.. "Zao mi je sto nema roditelje kao ja..." Bas tako..bukvalno mi je zao sto ni ne zna kako treba da izgleda roditeljstvo, majka prvenstveno.. jednostavno ni ne zna.. vidi sada od mojih, ali ne moze to da popravi njegovo odrastanje koje je proslo..

I ono oko sebicnosti.. uvek su na prvom mestu (u nasem slucaju zene sa njegove strane-otac mu nije ziv), za sebe imaju (naravno ne dovoljno), ali kada mom detetu kupe nesto za vazne datume to je uvek nesto sto je na snizenju, nesto najjeftinije, a ovako kada dobije to je jedna vocka ili nesto sto je pronadjeno ko zna gde, uzeto od nekoga.. kao da mi je dete siroce, Boze me sacuvaj!

Moja mama ce i pocepana ici, ali ce zato moja deca i mi imati sve najbolje.. cak je moja mama mm dok smo se zabavljali kupila jastuk, jorgan, pidzamu.. tad, a i kasnije nesto od odece kada ima rodjendan ili kada je nova godina i slicno.. a za 9. godina samo sam jednom videla da mu je mama kupila neke trofrtaljke iz polovne robe user posted image

Meni je to sve zalosno jako.. stvarno jeste.. i jos mnogo toga.. npr. kad nam se rodilo dete donela je njenu sliku, teglu meda, vino i neki ram za sliku iz licne karte malu.. nista ispod glave i nista za dete konkretno.. user posted image

Nije sve u davanju, ali konkretno to oslikava to sto zelim reci..

O odnosima ovako ni ne zelim da pisem.. tacno se sve videlo od kako sam zatrudnela pa nadalje.. i zaova i baba i svekrva.. kao da sam im time otela njihovo jedino musko i ja sam skot jedan sto me on voli... tako nekako user posted image

Boze moj.. a ja nista ne zaboravljam i kad mi pukne film ne mogu vise da glumim koliko god one mogle.. i onda naravno ja ispadam bezobrazna user posted image
Kontaktiram iskljucivo zbog mm...ne podnosim bezobrazluk i neke oblike ludosti..

(odgovor članu MMJMS)
Direktna veza do poruke: 1240
5.3.2013 7:53:58   
boba 11
Pa nije sve u parama ali kad nemas zbog njih kao npr ja -napustila sam posao da bi oni mogli da se izlezavaju jer ne mogu da cuvaju decu povremeno kad su bolesni pa ne idu u skolu i vrtic -onda je svaki dinar bitan ,a od bananice i sokica koji donesu jednom dvaput mesecno ne mogu deca da se odhrane(pod uslovom da ne bude-nije baba nista donela deci j .. mu ma... nema ni za hleb) .Znam da cete sve skociti na mene kako nisu oni ti koji treba da mi odhrane decu ali nisam ni ja ta koja je trazila da bude nezaposlena... Itako dalje da sad vise ne mislim o proslosti uvek se iznerviram ...Zao mi je sto nema neka carobna gumica da sve to lepo obrisem pa bi verovatno bila puno srecnijauser posted image
Shishica znam da boli kad vidis kakve nepravde ima i sta prave prema svojoj deci.Upravo sam o tome pricala skoro sa mojom mamom.Ona kaze da je verovatno i ona nekad pravila razliku u davanju naravno prema bratu i meni ali ja to manje primecujem da li zato sto su moji ili sto je to meni bilo nista.Nekad mi smetaju neke stvari ali precutim a nekad kazem .Ali kod mm je to ogromna razlika i sad se vidi i kod dece tj unucica koliko je to .Ili je to samo zato sto sam snaja pa imam duze decu od zaove pa ono kao racunaju moji su se nadobijali dosta (znam da nemaju svima sve jednako da daju)ali ipak postoji ogromna razlika jer su ove bebe dugo cekali i sad ne zelim da pravim problem ali sam se distancirala i trudim se da i sto vidim ne vidim.Uvek kazem sebi :Dace Bog naci cu posao i osamostaliti se a onda odlazim i nadam se da cu biti srecnija bar malo sa svojom decom.Niko mi ne treba pa ni mm

< Poruku je uredio boba 11 -- 5.3.2013 7:55:42 >

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1241
11.3.2013 10:05:49   
ceca111
Moja svekrva je prava zena zmaj...Nas dve se odlicno slezemo cak sta vise skoro i da fizicki licimo obe smo blave i sasave volimo da se salimo,Odmah samo razgranicila da volimo istu osobu i da nemam prava jedna na drugu da budemo ljubomorneOn je njen sin a moj muz....Moja svekrva se oblaci kao devojcica tako kada idemo negde izgleda kao da sam krenula sa starijom sestrom a ne svekrvom....jedna drugoj sve pomazemo hvlada bogu da je tako i nadam se da ce tako i ostati

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1242
11.3.2013 10:08:05   
lesica
Cece,sjajno! Baš je lepo čuti i pročitati ovako nešto user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu ceca111)
Direktna veza do poruke: 1243
11.3.2013 10:09:06   
Shishica
Imas lude srece Ceca.

Ja se uvek iznerviram kada vidim ovu temu user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1244
11.3.2013 10:13:02   
sarti

IZVORNA PORUKA: Shishica

Imas lude srece Ceca.

Ja se uvek iznerviram kada vidim ovu temu user posted image

I ja istouser posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1245
11.3.2013 10:13:40   
Olga75
mene svekrva zvala jutros da me pita da l mi trebaju starke user posted image
neeee , ne trebaju , kupi kad su na snizenju kakvo je to pitanje user posted image
sad ce sve da nas uniformise

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1246
11.3.2013 10:15:42   
Ognjenka
Moja svekrva i ja smo na distanci. Malo ona mene zivcira, malo ja nju, ali ne zivim sa njom i ne mesa nam se u brak.
Stavise, kako vreme prolazi mislim da sam joj malo draza nego pre (mozda je to sto smo poslednjih par meseci malo vise provele vremena zajedno, nasamo, igrom slucaja).
A sto zena voli vanilice user posted image !!!Bio joj je rodjedan u subotu, jubilarni 70-ti, i ja joj odnela punu kutiju vanilica sa belim vinom i bademima, sve u obliku srca.
Ona ciknula od srece! Mm i zaova joj kupili makaze sa secenje grana koje zeli vec nekoliko meseci.
Ljudi, ne mozete da zamislite koliko je srecna bila. Drzi jednom rukom one makaze, a drugom otvorenu kutiju vanilica i ne zna da li bi pre jela ili istrcala u dvoriste da secka.
Joj...kao malo dete. Milina za videti.

< Poruku je uredio Ognjenka -- 11.3.2013 10:16:48 >

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1247
11.3.2013 10:28:46   
Honey
Sa svekrvom se super slazem, e sad da li je zbog toga sto mi ne zivimo u Srbiji pa se slabo vidjamo, ali cesto se cujemo na skype i preko telefona. Bila je posle god 2 puta kod nas na desetak dana i pre nekih mesec dana opet, jedino sto mi je nalo zasmetalo sto od kad sam se porodila pocela je malo vise da me zatrpava nekim savetima kako treba sa detetom, ali valjda ce uvideti da je to bespotrebno, ipak to je moje dete i ja najbolje zanam kako i sta treba, pa sam tako user posted image jedva odvikala od nosenja i uspavljivanja u ruke kad se ona vratila za srbiju. Ali razumem ipak joj je baba i ne vidja je cesto, ali za sve ostalo je super...

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 1248
14.3.2013 12:25:04   
nata11

Sa svekrvom se super slazem, e sad da li je zbog toga sto mi ne zivimo u Srbiji pa se slabo vidjamo,

Verovatno zbog toga Honey user posted image

(odgovor članu Honey)
Direktna veza do poruke: 1249
17.3.2013 10:51:20   
NadaR
Ima snajke ,nema snajke user posted image

user posted image

KLIK

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here