Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 21:53:28
|
|
|
|
Dana 72
|
Cao svima , evo i kod mene novosti. danas sam dobila semu za kontrac. pocinjem sutra sa prvom kutijom Yasmin. Treba da sam dole odprilike 05.05. ]Moram da ponovim vaginalni i cervikalni bris , ostalo sve vazi , posto sam radila u Januaru. Pozdrav
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 21:56:00
|
|
|
|
Dana 72
|
Izvinjavam se na tekstu "uvukla" mi se mala greska, previse sam uzbudjena
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 21:57:00
|
|
|
|
alex88
|
bas si me obradovala dano,brzo ce doci maj kad ces otici po svoje
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 23:32:31
|
|
|
|
mala_82
|
Dano
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.3.2013 2:42:48
|
|
|
|
Mirjanče
|
Drage moje zenice i ja sam u aprilu ..29 3 kontrola i ako je sve ok dr je rekao 10 aprila da smo u le nE mogu da dočekam taj dan ! Kako se pisu pp poruke ovde ????
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.3.2013 9:30:41
|
|
|
|
Dana 72
|
Hvala devojke i ja navijam za vas SVE Mirjance ja PP , kad se prijavis pojavi se gore levo u cosku gde pise Moja Ringeraja i tu "kliknes"imas razne opcije kao i PP. Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.3.2013 10:17:58
|
|
|
|
ivanek
|
Mirjanče, kad se loguješ i udješ na forum a ti kliknes na određeni profil kome želiš da pošalješ pp i ispod slike tog profila imas objave...,član od..., grad i status a ti ideš ispod toga i klikneš na pp a imaš tu i E-mail, pp, album i blokiraj... Kad klikneš na pp otvara ti se prozor sa tim nazivom profila i pišeš... Pozdrav za sve cure i
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.3.2013 12:23:55
|
|
|
|
lalojedac
|
dano i mirjance navijam iz sve snage i punooooo sreceeeee
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.3.2013 20:04:34
|
|
|
|
Mirjanče
|
Hvala drage moje divneeeee steeeeeeee Od srca vam zelim sve najbolje..puno..punoh lepih bebica
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.3.2013 21:43:51
|
|
|
|
dunjica78
|
Drage moje,zelim vas obavestiti da sam odustala od vto zakazane za maj,te je tako upraznjen jedan od termina.Volela bih da imate to na umu ukoliko je nekome jun daleko,mozete iskoristiti ovaj moj termin.Zelim vam svima puno srece i velike bete,drage moje.Praticu vas i bodriti.Jos jednom,sve najbolje vam zelim od srca.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.3.2013 21:57:23
|
|
|
|
Mirjanče
|
Dunjice 78 ..sta te je navelo da odustanes?? Nisi se valjda razočarala u kliniku??
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.3.2013 10:25:24
|
|
|
|
alex88
|
dunjice srecno u svakom slucaju i da uskoro budes .ako zelis ti nam napisi zasto si odustala.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.3.2013 14:24:07
|
|
|
|
mala_82
|
Bilo bi lepo kad bi devojke koje odustaju od Leskovca kazu ako postoji neko nezadovoljstvo sa istom klinikom jer bi nama ostalima svako iskustvo lose ili dobro mozda pomoglo.Hvala
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.3.2013 15:33:35
|
|
|
|
mirjanam
|
cao svima! evo i ja da se javim,juce mi je bila aspiracija,10 jc i sad cekamo da nas sutra pozovu.inace ja sam prezadovoljna i drago mi je sto sam izabrala njih jer nista ne prepustaju slucaju.moj amh je 9,4 i imam velike sanse da dobijem hiper. i pored blage terapije ali su mi odma posle aspiracije ukljucili albumine danas opet bila na uz i vadila sam krv,stvarno sam prezadovoljna doktorima.kad bih ponovo birala,izabrala bih isto spebo.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.3.2013 15:35:11
|
|
|
|
mirjanam
|
i naravno sve vas pozdravljam
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.3.2013 15:37:01
|
|
|
|
17 joka
|
mirjanam za dobre embrione navijam za sve vas citajte ostale teme videcete zato mnogi odustaju
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.3.2013 15:40:51
|
|
|
|
daca77
|
Mirjanam Ja sam vec pisala zasto sam odustala od Speba
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.3.2013 15:43:54
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka mirjanam za dobre embrione navijam za sve vas citajte ostale teme videcete zato mnogi odustaju Joko na koje teme mislis. Mene interesuje pa bih da procitam. Jedino se secam da je Daca pisala.
< Poruku je uredio nata11 -- 16.3.2013 15:45:53 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.3.2013 15:47:40
|
|
|
|
mischovi
|
Mirjana drzimo fige
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.3.2013 18:21:29
|
|
|
|
nadjaa
|
Mirjanam, bravo zeno, navijamo Nesto se razmisljam,pa i bas me briga zasto ste odustale ako se samo jednim postom oglasite i ne zelite da kazete razlog.Mi ovde nismo pod pravim imenom i prezimenom pa da se nesto ustrucavamo, ako ne zelite da pricate o tome, dovidjenja, ne unosite nam dodatnu nervozu.Daco ,za tebe znam i zelim ti puno srece.Idemo devojke, samo hrabro!!!!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.3.2013 19:16:23
|
|
|
|
mirjanam
|
hvala svima,joj jedva cekam sutra poziv i ako bude sve ok u ponedeljak transfer a nadam se da ce biti nesto i za zamrzavanje.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.3.2013 19:18:59
|
|
|
|
nata11
|
Nadja za komentar. Ja pocetkom aprila idem na konsultacije kod mog dr za insem. da vidimo kada bi krenuli a planiram i da zakazem u spebo pa cu mozda i kod njih ukoliko u mom DZ nemaju mogucnosti. Jel zna neko koliko se krece u Spebu insemenacija?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.3.2013 19:20:06
|
|
|
|
nata11
|
Nasla sam cenovnik
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.3.2013 19:31:48
|
|
|
|
17 joka
|
nato,ma ima svuda raznih misljenja i raznih situacija i mnogih kao Dacin slucaj naravno niko nije porekao da su strucnjaci i da je nama bilo pomoci mozda bih se i ja ovde nasla Le. ali AZO nedade pa smo morali za Prag sad kad budemo isli na FET plasim se vise nego ista. znam zena koje su odbijali kao Dacu a posle su rodili po i tako
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.3.2013 19:43:56
|
|
|
|
17 joka
|
Nadja,u potpunosti se slazem sa tobom,svako odlucuje za sebe i zna sta je najbolje ja sam htela kod njih zaista cak bih i sad otisla zbog sebe ali nema svrhe kad sam isla u Prag nisam birala PFC,vec drugu kliniku osecala sam da tako treba i sada posle jednog neuspeha osecam nezelim ja nikome da unosim nemir za sve klinike ima i dobrih i losih komentara puno je tamo beba iz VTO i ja navijam za sve vas od srca
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?