|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
20.3.2013 14:03:00   
Ljubav81
Devojke..pozdrav za sve..nije me bilo 10-ak dana bila sam na odmoru van zemlje....Malina bas mi je zao, ali samo napred...ja idem u petak na kontrolu i da vidimo sta dalje....zavrsavam 28.03. sa mikroginonom.

(odgovor članu mischovi)
Direktna veza do poruke: 1601
20.3.2013 15:44:40   
Mariolka
Malina bas mi je zao,ali nemoj da gubis nadu!!!!
Da li ima neka od vas kojoj su zakazali za mart????

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1602
20.3.2013 21:15:35   
maka...
Drage moje eto i mene sa vestima i utiscima.
Napokon se sve zavrsilo i stigla sam kuci.
Da pocnem ispocetka...
Stimulacija trajala od 03. do 13. na koju nisam reagovala kako treba.Folikuli su sporo rasli i bilo ih je malo.Isto tako estradiol mi je bio mnogo nizak,10 puta manji nego normalne vrednosti.Doktor Nebojsa uopste nije bio zadovoljan s obzirom na moje godine (27) tako da mi je zadnja tri dana stimulacije povecao gonal na 150ij i uveo i menopur,(terapija kao da imam 35 god).Diferelin sam takodje svako vece primala.Bila sam bas tuzna i potistena,nista da krene kako treba.
Stop inekcija je bila 13.u 22h.Doktor je hteo da ceka jos neki dan da skoci estradiol ali nije moglo vise da se ceka da ne bi popucali.Bio je prilicno razocaran a ja jos vise.Na poslednjem ultrazvuku sam po njegovim recima imala samo 4 ili 5 folikula a ocekivao je od mene najmanje 10,mislio je da ce sa mnom sve lako ici.
Dane u Le sam provela setajuci dosta,naucila sam grad uzduz i popreko,kupila dosta krpica da malo skrenem misli i svaki dan isla u crkvu,nada me je i dalje drzala.
15. je bila aspiracija.Bas sam bila napeta.Izvadili su mi tri jajne celije od 10 folikula (znaci da su mi jos 5,6 folikula dostigli dovoljnu velicinu).Sve ostale "koleginice " user posted image sa klinike su imale najmanje 7 jajnih celija.Nije mi bilo svejedno,puno sam se nervirala.Sama intervencija je prosla ok,malo me boleo stomak ali nista strasno.
Posle dva dana su mi javili da sutradan dodjem u 9 ujutru,nista detaljnije mi nije rekla sto me je jos vise uznemirilo.Bila sam spremna na lose vesti.Ta tri dana su mi bila cini mi se najduza u zivotu.
18. sam otisla malo pre 9h i s nestrpljenjem cekala.Jedno divno stvorenje sestra Marija me pozvala u sobu i rekla da obucem spavacicu.Cim mi je to rekla znala sam da ce biti transfer.Mislila sam da sanjam,zagrlila sam je iz sve snage.Ubrzo je dosao doktor Nebojsa (Stojkovic je bio na putu,inace on trebe da saopsti kvalitet embriona).Nasmejao se i rekao "pirocance imamo tri veoma kvalitetna embriona" Nisam znala da li da placem ili da se smejem,preplavile su me emocije,cini mi se da sam u tom trenutku bila najsrecnija osoba na svetu.Dva su bila osmocelijska sa ocenom 5 i jedan cetvorocelijski sa ocenom 4.Ubacio mi je sva tri i tih par minuta mi pevao "oj devojce pirocance"inace ja sam iz Pirota a i on je rodom.Pokazao mi je na ultrazvuku gde su se ugnjezdili,sijali su kao zvezda na nebu.Lezala sam pola sata u sali sa podignutim nogama i jos dva u krevetu,tu je bila i moja draga mirjanam.
Eto vidite drage moje kako nema pravila i kako je sve moguce s verom u Boga.
Nadam se da sam mnogim zenama ulila pozitivne misli i veru.
O klinici i osoblju sve najnaj,divni su svi,hvala im od srca.Sto je do njih sve su uradili kako treba,Sad je sve u Bozjim rukama.
Ja leskarim i nadam se pozitivnoj beti,kako sebi tako i svim zenama koje prolaze kroz vto.

(odgovor članu Mariolka)
Direktna veza do poruke: 1603
20.3.2013 22:11:05   
nadjaa
Maka, mislila sam na tebe ovih dana, bas se pitam sto se ne javljas.E kad je bilo toliko muka ,mora da uspe!!! Kod nas je islo sve glatko i na kraju.... user posted image Odmaraj sada, uzivaj pa da nas obradujes za dve nedeljeuser posted image user posted image user posted image user posted image Pozdravi mi Pirot, i ja sam rodom odande pa sam cesto dole.user posted image

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu maka...)
Direktna veza do poruke: 1604
20.3.2013 22:37:06   
alex88
Mako uzivaj i da nas obradujes pozitivnom betom.kakav si smestaj imala,koliko si placala i naravno jesi li zadovoljna?

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1605
20.3.2013 22:46:28   
jela 76
Mako user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1606
20.3.2013 23:07:21   
mala_82
Mako Mako navijam jako user posted image a em smo tu iz tih krajeva pa jos vise moji su rodom iz Dimitrovgrada pa sam i ja ponekad tamo na odmor user posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1607
21.3.2013 6:54:58   
mischovi
Mako user posted image user posted image user posted image odmaraj i uživaj..

(odgovor članu maka...)
Direktna veza do poruke: 1608
21.3.2013 10:56:15   
lalojedac
mako molicu se da ti uspe i da za 10 dana cujes beturinuuser posted image user posted image user posted image
hvala ti sto si ovo podelila sa nama i dace Bog da te obraduje jako brzouser posted image

(odgovor članu mischovi)
Direktna veza do poruke: 1609
21.3.2013 11:28:32   
Dana 72
Mako , puno srece i nastavi tako "samo" sa lepim vestimauser posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1610
21.3.2013 11:44:04   
Mariolka
Drage moje
Jeste da sam upala kao sa neba i pocela da postavljam pitanja,a nista ne rekoh o mom slucaju.Pa evo i moje ne tako lepe price.
U braku sam 9 godina.Prvih 2-3 godine nisam nista radila sem rutinske provere kod ginekologa. Sve je bilo ok, uredni ciklusi, pracenje folikula uredno itd.
Suprugov nalaz ok (niti los niti odlica) kao sto su nam rekli moze i prirodnim putem.
Kako nije bilo nista nastavila sam da radim jos neke analize,ali uzalud. Da ne pricam koliko lekova,vaginaleta,travkica,podvezivanja,melema,uz itd. i opet nista.
Kod nas na jednoj privatnoj klinici dolazi dr.ginekolog iz BG sa klinike u Jevremovoj (zaboravila sam ime neko ga je spominjao na ovoj temi) otisla sam kod njega na razgovor i dao mi je da uradim jos hrpu nalaza.Kada sam videla sta sve treba da uradim pitala sam se da li sam ja nesto uopse i radila prethodnih godina !
Posle odradjenih analiza stigli su i rezultati,Sve je ok i kod supruga i kod mene sem sto su mi kanali tj.jedan zapusen 70%,a drugi 100%. Dr.odgovor je bio ili operacija (produvavanje-ciscenje kanala) ili VTO. Naravno pristala sam na operaciju nadajuci se da ce biti uspeha posle nje,ali i posle 2 insemenacije u Nisu (i gomile para) nista.
Ostala mi je jedino VTO od koje sam bezala "kao djavo od tamijana". Ja sam i tada znala sta to znaci tj.i drugi su mi pricali da to nije nista strasno,ali sama pomisao hormoni,injekcije,lezanje itd.,ali ipak mi je to jedino ostalo kao nada.
U klinici Spebo sam se javila decembra 2011.godine.Odradili smo i suprug i ja analize i sve je bilo ok,ali smo morali da cekamo odgovor od Leskovacke opstine (posto idemo preko opstine) da li smo upali u program ili ne.Odgovor smo cekali od danas za sutra,do sledece nedelje do sledece i odgovor dobili tek nakon 2 meseca.
Uradili smo jos par analiza,ali ja sam u medjuvremenu dobila eserihiju,tako da nije bilo moguce raditi.Kada sam izlecila pomenutu bakteriju,zakazali su mi za novembar 2012.godine,nemoze ranije,da im se javim u septembru kad dobijem da pocnem sa stimulacijom.
Tako je i bilo.Dobila sam microginon tablete 1,5 kutiju,nakon ispijanja cu da dobijem (bar su mi tako rekli) i u medjuvremenu krenem i sa diferelinom.Popila sam odredjeni broj tableta isprimala 17 injekcija,a mog ciklusa nemaaa!!!!! Prekinuli su mi sve i cekala sam da dobijem!!!! Kazu hormonski poremecaj (gde bas sad),te nervoza ....,ali ja 2,5 meseca nemam ciklus (koji mi je od kako sam prvi put dobila uvek bio uredan),bice danas,sutra,ali nista.
Dr.Nebojsa mi je dao neke lekove (nemogu da se setim naziva) koji izazivaju ciklus,ali idalje nista,uz ok.U medjuvremenu sve toliko prehladim da od mog ciklusa tek sad nema nista kao sto je i dr.rekao. Nakon 2,5 meseca ja dobijem user posted image prvi put u zivotu sam se obradovala kad sam dobila.Krenem da odradim opet briseve da bi radili VTO kad opet eserihija (ocigledno da mi se neda),posle silnih lekova (koji nisu uopse jeftini),vaginaleta itd. idalje je ima,ali su mi rekli da cemo bez obzira na to raditi sad u martu.
Od ponedeljka sam krenula sa injekcija samo sto su mi rekli da ce kod mene ici drugaciji putem,ne kao kod ostalih zena, tj.nema kontacepcije,diferelina itd.Uz pokazuje 4 folikula bez stimulacije,dr.kaze da je to za moje godine malo,ali videcemo na kraju sta ce biti.Sutra idem na UZ da vidimo da li se nesto promenilo posle injekcija,pa cemo videti sta dalje!!!!!

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1611
21.3.2013 11:48:25   
Mariolka
To je bilo ukratkouser posted image ,a mogla bih da pisem jos 3 dana sta sam sve prozivela.
Mako zelim ti puno srece,kao i ostalim zenicama.
Ako nekoga nesto interesuje uvezi klinike, Leskovca itd. stojim vam na raspolaganju!!!
user posted image i nadam se da cemo sve u skorije vreme biti user posted image !!!!

(odgovor članu Mariolka)
Direktna veza do poruke: 1612
21.3.2013 12:49:51   
nata11
Mariolka imas pp

(odgovor članu Mariolka)
Direktna veza do poruke: 1613
21.3.2013 13:07:55   
Mariolka
Imas pp Nata11

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1614
21.3.2013 13:38:47   
mirjanam
cao zene.evo da se i ja javim.od 10 jc oplodilo se 5 od toga 4 osmocelijska a 1 od 4 celija,dr.mi je predlozio da jedan odma ubacimo a ostale da pratimo do blaste,mi smo se slozili sa njim iako smo znali da 60 posto ne prezivi do blaste.Ta 2 dana bila sam kao na iglama ii juce su me pozvali sa klinike da dodjem na transfer imamo blastu,uh tada mi je pao kamen sa srca.od tri osmocelijska nastale su 2 blastociste,jednu su mi vratili a jednu smo zamrzli.platili smo 223000 za terapiju i transfer +18000 zamrzavanje+3000-4000 vadjenje krvi za hormone.sutra se vracamo kuci i sledi onaj najtezi deo_cekanje_.user posted image

(odgovor članu Mariolka)
Direktna veza do poruke: 1615
21.3.2013 13:51:42   
daca77
mirjanam, navijam jakoo za lepe vestiuser posted image

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 1616
21.3.2013 13:53:17   
mala_82
Mirjanam user posted image uzivaj sad i navijamo za veliku betu user posted image

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 1617
21.3.2013 14:32:03   
Mariolka
Mirjanam sad odmaraj i misli na nesto lepo,navijam za tebe!!!!user posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1618
21.3.2013 16:14:35   
lalojedac
devojke navijam iz sve snage,molite se Bogu i bice uspesnouser posted image

(odgovor članu Mariolka)
Direktna veza do poruke: 1619
21.3.2013 16:44:43   
mischovi
Mirjanam navijamo user posted image user posted image user posted image i čekamo lepe vesti

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 1620
21.3.2013 17:00:14   
Dana 72
Cao devojke, da vam se i ja pridruzim u navijanju za velike beteuser posted image user posted image user posted image Pozdrav SVIMA

(odgovor članu mischovi)
Direktna veza do poruke: 1621
21.3.2013 21:57:34   
jela 76
Mirjanam user posted image

Mariolka user posted image

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 1622
21.3.2013 23:16:38   
Sladjic
E cao zene,prosli vikend sam bila u Leskovac na razgovor sa doktorom,rekao mi je da smrsam najmanje 15kg i da mu odavde saljem jos neke rezultate i da se polako spremam za jul ili septembar za oplodnju.Sad trazim neku dobru zdravu dijetu,izbacila sam hleb,gazirano,slatko i svinjsko iz upotrebe,nadam se da cu uspjeti...Svima Vama zelim punooo srece i nemojte da se nervirate...Za ove sto nemogu da ostave pusenje preporucila bih flastere nicorete vidjela sam da se to prodaje i u Srbiji od skoro,a ovamo kod nas ljudi uspjesno ostavljaju cigarete...
Interesuje me dali ovdje ima iko da je iz prvog puta uspjeo da zatrudni???
Pozdravljam Vas sve puno i ne mucite mozak ljudi,bice kako nam je zapisano user posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1623
22.3.2013 10:06:03   
Mariolka
Bila danas kod dr. i samo dva folikula user posted image !!!
Nastavljam sa terapijom puregona i sutra opet na UZ,pa cemo videti sta dalje!!!!
Pozz svim devojkama!!!!!

(odgovor članu Sladjic)
Direktna veza do poruke: 1624
22.3.2013 10:28:53   
mischovi
Navijam za tebe i tvoje folikulice user posted image user posted image user posted image držim fige. Javljaj nam kako napredujete user posted image

(odgovor članu Mariolka)
Direktna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here