Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.3.2013 10:37:46
|
|
|
|
nadjaa
|
Mirjanam ,a i finansiski si dobro prosla,223ooo??? Super!!! Uzivaj sada ,cekamo veliku betu Sladjic, Mariolka, srecno!!! Neka su dva folikula, navijamo da to budu kvalitetne JC.i ne treba ti nista vise od toga. Mozes i aspiraciju da radis bez anestezije, nema opasnosti od hiperstimulacije.....ma ja sebi prizeljkujem bas takvu stimulaciju, dve do tri JC.sasvim dovoljno.Drzim ti pesnice
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.3.2013 10:41:49
|
|
|
|
Mariolka
|
Hvala Nadjaa!!!! I ja vama svima zelim da imate bar po jednu !!!!!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.3.2013 10:46:44
|
|
|
|
Mariolka
|
A da zaboravih da kazem da mi je to isto i dr,rekao idu na kvalitet,a ne na kvantitet,videcemo sta ce biti,mada sam se malo ubedacila citajuci postove ostalih devojaka koje su imale po vise folikula,a ja samo 2!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.3.2013 14:51:36
|
|
|
|
baby_blue
|
Evo da se i ja pridruzim ovoj temi. I muz i ja se nalazimo u postupku VTO, i danas mi je 8. dan stimulacije. Primala sam prvo samo Gonal f od 150, prva tri dana, a od cetvrtog dana, gonal od 112,5 i Cetrotide, jednom dnevno. Doktorka je za sada zadovoljna razvojem situacije...inace imam 27 godina i ovo nam je prva VTO, koja mi je preporucena zbog endometrioticnih cisti. Nadam se da ce sve proci dobro. Posto primam manje doze, zaista se odlicno osecam i fizicki, a i psihicki. Pozitivni smo, pa se nadamo da ce odmah ispasti sve dobro. Ali i ako ne bude sad, bice drugi put. Radimo na privatnoj klinici, tako da smo maltene odmah usli u postupak.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.3.2013 15:07:29
|
|
|
|
Mariolka
|
Hvala puno Mischovi na podrsci puno mi znaci,kad bude bilo sta novo javljam se!!!!! Pozz svim!!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.3.2013 15:14:43
|
|
|
|
nata11
|
Mariolka iskoristice oni i ta 2
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.3.2013 15:32:16
|
|
|
|
Mariolka
|
nata11 nadam se da ce i od tih dva biti nesto,jer od jutros kako su mi rekli bas sam se unervozila sto mi to sad netreba i raspolozenje mi je na 0!!!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.3.2013 20:01:48
|
|
|
|
vesnam
|
Mi zakazali 30 april, pravac Spebo da vidimo šta će da bidne Kad se vratim javljam utiske
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.3.2013 20:44:28
|
|
|
|
Ljubav81
|
Ja sam se danas popodne vratila sa kontrolnog ultrazvuka. Ima malo cistica..ali kazu nije starsno i idemo dalje....inace moj problem su policisticnici jajnici i visok AMH.Zavrsavam sa mikroginonom 28.03. i 3.dana ciklusa idem ponovo na ultrazvuk i vadjenje nekih hormona. Tada ce da mi odrede terapiju. Ako sve bude ok, od otprilike 06.04. ostajemo dole..pozzz
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.3.2013 20:45:52
|
|
|
|
Ljubav81
|
Jos da dodam da su mi rekli da odradim i krvnu sliku, urin i pregled kod interniste...to je zbog uvodjenja u anesteziju...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.3.2013 21:14:12
|
|
|
|
nadjaa
|
IZVORNA PORUKA: Ljubav81 Jos da dodam da su mi rekli da odradim i krvnu sliku, urin i pregled kod interniste...to je zbog uvodjenja u anesteziju... O, ovo je nesto novo???? Resili su da se uozbilje
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.3.2013 22:25:54
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: vesnam Mi zakazali 30 april, pravac Spebo da vidimo šta će da bidne Kad se vratim javljam utiske Pratim i navijam,srecnooooo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.3.2013 10:07:26
|
|
|
|
vesnam
|
hvala Mei A je l' možda neko ima neki kontakt telefon, nekog hotela ili sl. Trebali bi da prspavamo tamo, da ne krećemo odavde baš u 4 ujutru
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.3.2013 15:13:45
|
|
|
|
mirjanam
|
meni se danas pojavio neki svetlo braon sekret,nema ga mnogo ali sam ja mnogo zabrinuta.zvala sam kliniku i kazu da je moguce da je od utrogestana i da ga sada pijem.danas mi je 6 dan od prvog transfera.uh definitivno je najgore ovo cekanje.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.3.2013 15:22:15
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: vesnam Mi zakazali 30 april, pravac Spebo da vidimo šta će da bidne Kad se vratim javljam utiske konacno zeno navijam svim srcem za lepe vesti
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.3.2013 15:23:12
|
|
|
|
17 joka
|
Mirjanam, bice sve u redu,samo pozitivno razmisljaj, odmaraj jako
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.3.2013 15:28:22
|
|
|
|
mischovi
|
mirjanam moguće da je implementacija.. Kod nekih žena biva tako da se 5 ili 6 dan pojave male flekice.. nemoj puno da brineš nego uživaj i mazi stomak... e da i izvoljevaj od danas pa narednih 9 meseci ....
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.3.2013 15:49:45
|
|
|
|
alex88
|
mirjanam samo strogo miruj.jos malo pa nas obraduj lepim vestima .ja za 5 dana idem na kontrolni uz a do 3 aprila pijem kontracepciju,malo me uhvatila neka trema ali bice kako je sudjeno.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.3.2013 16:37:53
|
|
|
|
mischovi
|
alex88 ja te pratim.. 26.03. kontrola pa pijem microgynon do 31.03 pa posle.... ej pa više nemam ni pojma dođem valjda 3 dan ka dobijem i kreće stimulacija... i tkooo a o tremi neću ni da pričam. danas sam bila 2 sata u teretani i opet me drma nervoza... vidimo se u LE sigurno
< Poruku je uredio mischovi -- 23.3.2013 16:38:28 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.3.2013 18:07:55
|
|
|
|
alex88
|
vidimo se tamo,i ja mislim da je tako da treci dan ciklusa idemo po bocke.reci ce nam kad odemo ovih dana.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.3.2013 18:15:37
|
|
|
|
zece
|
mene komisijata mi odobri vto preku fondot preku drzavata i sega vo vtornik ke odam da ja ispitam tiroidnata zlezda i pocnuvam so podgotovka za vto ako bide se vo red
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.3.2013 20:20:02
|
|
|
|
Dana 72
|
Makedonce, neka ti je sa srecom i naravno svim ostalim devojkama.I ja idem za Le 05.05. tj 3 dc. Bice mi drago da se i "licno" upoznamo.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 24.3.2013 21:08:59
|
|
|
|
Mariolka
|
Pozz svim devojkama i svima vama drzim fige!!! Ja sutra idem na uz to mi je 10 dan i planiraju me za sredu!!!! Pozz svima pa se cujemo!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.3.2013 9:59:26
|
|
|
|
natanik
|
zece i ostale hrabre yenice ja sam prosla komisiju u nisu 18.3. ali stojkovica vise nemozemo da biramo samo drzavne bolnice1sad ja i suprug skupljmo parice pa u maju pravac le!maka samo napred ocekujemo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.3.2013 11:30:25
|
|
|
|
ivanicasale
|
zene imam problem.28.Marta idemo u leskovac na poslednju kontrolu medjutim vs i cevikalni bris mi nisu ok,imam eserihiju i candidu i 6.grupa sam.Do sinoc sam koristila vaginolete 7 dana i pila sam 10 dana tablete.Sada moram da cekam 4-5 dana da ponovo dam rezultate sto znaci da nemogu da ih nosim u le.Zvala sam ih u kliniku i rekli mi da dodjemo ipak nadam se da ce biti uredu rezultati iskreno molim se bogu.I da mm ju sada ekstra rezultat isti je kao pre tri godine pre nego sto je imao terapiju u Bg.Alex88 da li si izlecila ureoplazmu.Ljubav81 kad ides ti u le.Drzim nam palceve da uspemo.Onoj mojoj drugarici u Nisu nije uspela vto.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?