Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 13:11:43
|
|
|
|
nadjaa
|
IZVORNA PORUKA: mala_82 Ima li jos koja zakazanu vto za maj ? Ja Djole
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 13:22:59
|
|
|
|
Dana 72
|
Devojke i ja sam u planu za Juni, znacu tacnije sta i kako do kraja nedelje Lep pozdrav , svima
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 13:23:00
|
|
|
|
nadjaa
|
IZVORNA PORUKA: masa81 Drage moje.... ja samo da vam javim da sam ja odustala od Leskovca definitivno. Bicu ja i dalje sa vama ovde i bodricu vas. Svima vam zelim puno srece. Masa, a sta se desilo??? Ja bih volela da znam i ako si se nesto razocarala u njih, ovde su nam ,svakako, od pomoci i dobra i losa iskustva. Tvoju odluku postujem i sve najbolje ti zelim.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 13:54:55
|
|
|
|
mala_82
|
Za tebe znam ali nesto sam se malo pomerila unapred jer mi se ciklus u februaru malko uzdrmo pa mi sad doslo ranije tako da sam ja dole pocetkom meseca, ali se nadam da cemo se videti To sam i ja htela da cujem od Mase pa bi volela ako hoce da nam pojasni ili ovde ili u pp .
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 14:20:42
|
|
|
|
nadjaa
|
Oni nas steluju tim kontraceptivima da odprilike sve bidemo tamo pocetkom meseca,verovatno cu ja opet dobiti kutiju i nesto preko pa cekam ciklus oko 2,3...maja.Sta ponavljas od analiza??? Ja jos nista nisam A Malince kad nam radi betu???
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 17:20:53
|
|
|
|
mala_82
|
Ja sve briseve i papa test, a muzic samo spermokultura jer one ostale anaize vaze godinu dana pa verovatno ja po nekom svom proracunu trebam da dobijem oko 3 maja videcemo brzo ce to, ne znam sta nam je sa Koalicom???
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 19:32:27
|
|
|
|
lalojedac
|
pa ne znam,kad smo bili dole,dr Nebojsa me pregledao i rekao da cemo u maju raditi vto i rekao sestri da upise. dali mi onaj spisak analiza,i da im se javim u martovskom ciklusu,i ja tako i uradim,medjutim oni mi telefonom kazu da je maj popunjen i da ako hocu mogu da nas upisu za jun ja normalno pristanem i onda mi kazu da koristim neke vaginalete,da se dogovorim sa svojim ginekologom,pa da ponovim papanikolau test jer sam 2 grupa...i da preostale analize odradim u aprilskom ciklusu i 1 dc da im se javim,eto to je to,nisu mi nista vise rekli. a dace Bog pa da mi jun donese najradosnije vesti
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 21:09:36
|
|
|
|
jela 76
|
Deco, treba mi mišljenje! U nedelju sam popila poslednju tabletu mikroginona a još menzis nisam dobila! Ima li neko ideju o čemu se radi?! Inače u ponedeljak treba da počnem sa drugom kutijom, u postupku sam u aprilu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 21:09:46
|
|
|
|
mala_82
|
Donece nam Lalo, ova godina ce nam biti uspesna
< Poruku je uredio mala_82 -- 13.3.2013 21:10:38 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 21:37:54
|
|
|
|
alex88
|
dobices ovih dana ne brini,ja sam dobila 4dana posle prestanka mikroginona,sutra krecem sa drugom kutijom.drugu kutiju nastavi od ponedeljka nema veze ako je krvarenje jos prisutno
< Poruku je uredio alex88 -- 13.3.2013 21:40:28 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 0:30:12
|
|
|
|
Mirjanče
|
Jelo..ne sekiraj se dobices vesticu..ja uvek dobijem 4 dan posle mikroginona A gde su moje aprilke
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 8:24:25
|
|
|
|
mischovi
|
Pozdrav drugari, Ja sam u nedelju završila sa prvom kutijom microgynona i evo još nije došla Nadam joj se danas. 26.03. idem u LE na kontrolu tako da sam sredinom aprila dole. Ako ima još koja garica neka se javi na private pa da se družimo! Držim fige svima.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 10:49:05
|
|
|
|
Ljubav81
|
Ja vec uveliko pijem drugu kutiju mikroginona, pijem do 28.03, a 22.03. idem na kontrolu, nadam se da sam dole pocetkom aprila.Ko je sve pocetkom aprila od vas?????
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 11:14:42
|
|
|
|
lalojedac
|
devojke srecno i da budu lepe vesti
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 11:54:27
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac pa ne znam,kad smo bili dole,dr Nebojsa me pregledao i rekao da cemo u maju raditi vto i rekao sestri da upise. dali mi onaj spisak analiza,i da im se javim u martovskom ciklusu,i ja tako i uradim,medjutim oni mi telefonom kazu da je maj popunjen i da ako hocu mogu da nas upisu za jun ja normalno pristanem i onda mi kazu da koristim neke vaginalete,da se dogovorim sa svojim ginekologom,pa da ponovim papanikolau test jer sam 2 grupa...i da preostale analize odradim u aprilskom ciklusu i 1 dc da im se javim,eto to je to,nisu mi nista vise rekli. a dace Bog pa da mi jun donese najradosnije vesti Mesec dana je nebitno Lalo, navijacemo juna za
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 13:59:27
|
|
|
|
nadjaa
|
IZVORNA PORUKA: mala_82 Ja sve briseve i papa test, a muzic samo spermokultura jer one ostale anaize vaze godinu dana pa verovatno ja po nekom svom proracunu trebam da dobijem oko 3 maja videcemo brzo ce to, ne znam sta nam je sa Koalicom??? Vaginalni i cervikalni bris (to znam),koje jos briseve???? Ja cu izgleda morati privatno ,ako treba jos nesto od briseva, ovi kod nas u DZ. ne rade nista sem toga Koalica nam je dobro, malo se povukla u ilegalu, odmara od svega i bacila se malo na prirodnjak, pa da nas obraduje
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 14:27:16
|
|
|
|
jela 76
|
Dobila jutros! U drugoj polovini aprila sam zakazana.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 14:32:16
|
|
|
|
mala_82
|
Nadja mikroplazma,ureaplazma,klamidija i vaginalni i cervikalni bris sigurno ce te pitati kad si radila ostale analize dal je proslo godinu dana. Super za Koalicu navijamo jako za prirodnjaka Bravo Jelo navijamo za sve aprilke
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 14:38:43
|
|
|
|
nadjaa
|
Tako sam i mislila, znaci moram privatno Ma nesto mi je na brzinu rekla za te briseve, a za ostalo znam da vazi godinu dana. Pitacu ja kad bidem zvala za semu kontrac., nego, reko ,ajde da vidim sta si ti radila. Aprilke, samo napred
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 14:45:32
|
|
|
|
alex88
|
hvala zenske,navijacemo i mi za vas u maju i junu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 15:37:42
|
|
|
|
mischovi
|
IZVORNA PORUKA: jela 76 Deco, treba mi mišljenje! U nedelju sam popila poslednju tabletu mikroginona a još menzis nisam dobila! Ima li neko ideju o čemu se radi?! Inače u ponedeljak treba da počnem sa drugom kutijom, u postupku sam u aprilu. Ej Jelo pa ti i ja smo na istoj šemi I ja sam danas dobila i počinjem u ponedeljak sa drugom kutijom. Znači družimo se u aprilu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 15:40:00
|
|
|
|
mala_82
|
Nadja i ja cu sve privatno kao i do sada
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 20:30:54
|
|
|
|
razdragana
|
dali moze hormoni stitne zlezde da se vade i kad ima ciklus?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 20:50:50
|
|
|
|
alex88
|
ja sam ih radila drugog dana ciklusa.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 21:30:30
|
|
|
|
lalojedac
|
meni su rekli 2 dc da sve odradim...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?