Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 9:46:22
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: minna Dobicu otkaz, Dete zapostavljeno, Ne vidim na oci, i i dalje kucam, e i plasim se da otvorim mail
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:01:19
|
|
|
|
minna
|
Ja cu i veceras da klikcem, bas mi se dopalo E ali stvarno nam je bilo kul, jedno vreme je bila malo mrtva rr, i ja dolazim redje, kad stignem, ali bas bi bilo fino da bude ovako veselo...dobro ne mora bas ovako
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:10:30
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja nemam pojma da gledam onu tabelu ,jesam ja nesto juce osvojila,trebace mi bar nesto za reumu
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:11:34
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: minna Ja cu i veceras da klikcem, bas mi se dopalo E ali stvarno nam je bilo kul, jedno vreme je bila malo mrtva rr, i ja dolazim redje, kad stignem, ali bas bi bilo fino da bude ovako veselo...dobro ne mora bas ovako I ja to kazem,moze i te kako malo da se aktiviramo,a ne mora ovako ,ne znam gde pre..
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:11:49
|
|
|
|
pandina
|
Fobro jutro, jedva sam ustala! Je l' nasao neko zlatno drvce od jutros?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:13:12
|
|
|
|
pandina
|
Bas sam fobro
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:15:32
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: pandina Bas sam fobro Fobro fobro..
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:16:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mene je jutros docekalo oko 200 mailova..pa sve brisi jedan po jedan
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:17:33
|
|
|
|
lanajelena
|
Moji mailovi idu kod muza ,te radosti kad bude video
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:24:29
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Moji mailovi idu kod muza ,te radosti kad bude video Tek sad vidim koliko novih dnevnika i albuma,jadni oni koji ce sutra da sredjuju ovaj haos
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:27:07
|
|
|
|
pandina
|
Figaro pravac kod mene, pliz! Nisam u toku, sta kazete je li bilo zlatno drvo od jutros?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:33:39
|
|
|
|
dijana1*
|
A ko je maksmin ja do sada nisam videla ovaj nik. Bas nas je oduvao. Ako ga neko stigne svaka mu cast. Ja cu se danas malo vise angazovati da dobijemo jos neki bod .
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:34:55
|
|
|
|
NadaR
|
Je li otislo zlatno drvce ?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:36:36
|
|
|
|
minna
|
ahahaha LJ kad vidi te nebuloze... ja cu nazalost morati da brisem sama, ali ne pre ponedeljka
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:36:45
|
|
|
|
pandina
|
Nema sanse niko da stigne, otvorio je temu na slovo na slovo
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:37:25
|
|
|
|
minna
|
Jel ima zlatno drvce i danas, ja sam mislila da dans nema
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:38:21
|
|
|
|
Figaro88
|
ja otvaram novu imejl adresu,a u onu ne ulazim,imama 2hiljade imejlova,sto sa igrica sa fejsbuka sto odavde
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:39:53
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: pandina Figaro pravac kod mene, pliz! Nisam u toku, sta kazete je li bilo zlatno drvo od jutros? Pandina idem odmah kod tebe....
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:41:08
|
|
|
|
minna
|
meni je sve jako usporilo, a sad mogu da kuckam
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:43:19
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sa tableta jutros nisam mogla,nema sanse nista da ucita,sa telefona nisam htela ni da pokusavam,a na kompijuteru mi je ok,i albume brzo otvara,jos su mi otvorena tri prozora...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:44:26
|
|
|
|
minna
|
i ja sam se nocas smarala sa tabletom, najbolje mi je na kompu, ali sad me nesto zeza
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:44:39
|
|
|
|
NadaR
|
Da se zavrsi ovo takmicenje pa da oribam kucu
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:44:44
|
|
|
|
*Maki*
|
ja sam se predala jos drugi dan,ne moze covek da vas ni stigne a kamoli da vas prati
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:44:51
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 A ko je maksmin ja do sada nisam videla ovaj nik. Bas nas je oduvao. Ako ga neko stigne svaka mu cast. Ja cu se danas malo vise angazovati da dobijemo jos neki bod . Ima avatar sa Mini Maus ,bila mi je i na albumu komentarisala..cini mi se i ja njoj Jel ima neko da sam ga nenamerno ispustila ,nikako nisam punila ,necu da se neko naljuti
|
Anketa
Da li vam se svidjajabudicime Jakov?Da (
51%)
Ne (
49%)
Ukupan broj glasova: 158Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!