Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:46:16
|
|
|
|
Shishica
|
Moram da idem.. nemojte da me izgurate sa liste Srecno i neka smo se mi trudile! Po meni mi smo super zene pobednici. Kuckamo se....
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:46:24
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Da se zavrsi ovo takmicenje pa da oribam kucu I ja to sad govorim imas pesmu na temi podrska poezijom za RR ,to sam rekla,pravicu se da ovaj haos nije moj ,ako mi neko dodje
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:46:40
|
|
|
|
Sanja90
|
Sve je uzasno sporo,non stop me izbacuje....ali jos malo devojke ne dajte se....
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:48:15
|
|
|
|
liliana
|
E, sa dmene zanima kako samja danas na 12. mestu po broju skupljenih drvaca (imam ih 337) a na 1. mestu je nekoko ima 127 skupljenih drvaca?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:48:34
|
|
|
|
pandina
|
Dada, daj link da te napunim.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:48:58
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 Sve je uzasno sporo,non stop me izbacuje....ali jos malo devojke ne dajte se.... I menii Mm jutros rano pr eposla ostavio da radi defregmentaciju,cistio komp totalno ,ali nije do toga..Nije do meneee
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:50:08
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: pandina Dada, daj link da te napunim. Pandice jesi osetila koliko sam ti nabacila bodića
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:50:49
|
|
|
|
minna
|
dajte linkove za dnevnike ovde ili u da olaksamo, nemojte por
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:52:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Devojke jeste li saznale nešto o bonusu od 6000 za RR koja pređe 300 str, to sam jutros pročitala ovde...ako je tako da ne zatvaramo slovo
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:53:14
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: liliana E, sa dmene zanima kako samja danas na 12. mestu po broju skupljenih drvaca (imam ih 337) a na 1. mestu je nekoko ima 127 skupljenih drvaca? zato što si već jednom bila prva... ako dnevno budeš među prvih 10, odnosno pet iduće dane ne ulaziš u tih prvih 10/5 za nagradu (ja sam to tako skapirala)
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:56:15
|
|
|
|
pandina
|
odmah cu da preuzmem
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:56:51
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Devojke jeste li saznale nešto o bonusu od 6000 za RR koja pređe 300 str, to sam jutros pročitala ovde...ako je tako da ne zatvaramo slovo Ovo bas nisam skontala ili mi se samo spava.ovo drugo je,ne zamerite
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:58:44
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: liliana E, sa dmene zanima kako samja danas na 12. mestu po broju skupljenih drvaca (imam ih 337) a na 1. mestu je nekoko ima 127 skupljenih drvaca? zato što si već jednom bila prva... ako dnevno budeš među prvih 10, odnosno pet iduće dane ne ulaziš u tih prvih 10/5 za nagradu (ja sam to tako skapirala) Aha. E, pa hvala ti, Trcka-nisam to znala. Ništa meni bez tebew!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 10:59:55
|
|
|
|
Trcosava
|
pa jel naglašeno da tema treba da ima više od 300 str? ili se tonegd edrugde broji?? evo moj new album - ni jednog komentara nema male su sličke, brzo će vam otvarati (nadam se) http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1773
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 11:01:17
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: liliana E, sa dmene zanima kako samja danas na 12. mestu po broju skupljenih drvaca (imam ih 337) a na 1. mestu je nekoko ima 127 skupljenih drvaca? zato što si već jednom bila prva... ako dnevno budeš među prvih 10, odnosno pet iduće dane ne ulaziš u tih prvih 10/5 za nagradu (ja sam to tako skapirala) Aha. E, pa hvala ti, Trcka-nisam to znala. Ništa meni bez tebew!!! Ih čemu služe drugarke??? SAd iš tamo da komentarišeš albume
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 11:01:51
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava pa jel naglašeno da tema treba da ima više od 300 str? ili se tonegd edrugde broji?? evo moj new album - ni jednog komentara nema male su sličke, brzo će vam otvarati (nadam se) http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1773 Evo me na tvom albumu
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 11:05:30
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: liliana E, sa dmene zanima kako samja danas na 12. mestu po broju skupljenih drvaca (imam ih 337) a na 1. mestu je nekoko ima 127 skupljenih drvaca? zato što si već jednom bila prva... ako dnevno budeš među prvih 10, odnosno pet iduće dane ne ulaziš u tih prvih 10/5 za nagradu (ja sam to tako skapirala) Aha. E, pa hvala ti, Trcka-nisam to znala. Ništa meni bez tebew!!! Ih čemu služe drugarke??? SAd iš tamo da komentarišeš albume OćeM -samo idem da dam ovom detetu da jede!!! Vraćam se brzo.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 11:06:19
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki IZVORNA PORUKA: Trcosava pa jel naglašeno da tema treba da ima više od 300 str? ili se tonegd edrugde broji?? evo moj new album - ni jednog komentara nema male su sličke, brzo će vam otvarati (nadam se) http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1773 Evo me na tvom albumu falj falj
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 11:06:54
|
|
|
|
minna
|
moram opet da idem malo da radim, vracam se posle da vas punim
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 11:07:36
|
|
|
|
vikiveki
|
Trcosava jako se sporo otvaraju slike u tvom albumu
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 11:15:22
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Trcosava jako se sporo otvaraju slike u tvom albumu vrili?
|
Anketa
Вакцинација.пеперутка16Шта мислите о вакцинама и вакцинисању деце?Обавезно је вакцинисати се на време. (
67%)
Потребно је само да примите неке вакцине. (
0%)
Моје дете није вакцинисано и неће бити вакцинисано. (
17%)
Имао је неколико удараца и неће више добити. (
17%)
Ukupan broj glasova: 6Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!