Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 11:50:08
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: salle dajte koji komentar na moje dnevnike http://www.ringeraja.rs/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=7552 evo me komentarisem ih mis je seo u dzip...
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 11:53:06
|
|
|
|
indy_25
|
jao ljudi pa mogli bi pobjediti rr. ba samo kad bi se zadale jos danas alo ono bas aktivno. ja ne mogu za pola sata moram na posao. A jel do veceras traje igra?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 11:54:10
|
|
|
|
Trcosava
|
ja koliko sam skapirala do 16 traje danas - posle toga PUSTA RR
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 11:54:36
|
|
|
|
Trcosava
|
a to što će svaka da ima tikove kad vidi drvo olistalo napolju to nema veze
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 11:54:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
do 16h ja pišem sa mob koolika je razlika sad
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 11:56:24
|
|
|
|
Olga75
|
Mnogo je razlika idite na one teme sa dve tri reci : kako se zove , sta volite , koje boje i tako
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 11:58:12
|
|
|
|
Trcosava
|
ivanka, velika ali ko ih klacka!!! Mi se zabavljamooooooo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 11:58:17
|
|
|
|
Dada81
|
Rada sam z akomentare na albumima,sad mi otvoreni od Trcosave i isidore..A taman se ''zafuram'' izbaci error 103
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 11:59:19
|
|
|
|
minna
|
ja sam u dnevnicima
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 11:59:45
|
|
|
|
Pretty78
|
ja vise NE MOGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 12:01:34
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava ja koliko sam skapirala do 16 traje danas - posle toga PUSTA RR Ma čuj nju pusto,c c c c c Pa jesam li otvorila temu za današnji dan u kojoj nema off-a? Juuu Pa tamo ćemo žurku da pravimo ( a od sutra vraćanje u normalu,i sredjivanje foruma )
< Poruku je uredio lesica RR -- 15.3.2013 12:02:13 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 12:03:32
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 ja vise NE MOGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU joj sestro slatka, znam kako ti je
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 12:06:50
|
|
|
|
Trcosava
|
aaa lkuuuuul znači ceo dan možemo tamo da budemo off i ne važi pravilo od tri posta? wooohooooooooo ožežiiiiiii
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 12:09:36
|
|
|
|
indy_25
|
Jao ja moram sada ici a bas mi je zao :( uzivajte u ostatku dana navrnucu veceras da vidim dokle smo. Necemo se predavati do kraja kuckajte zene :))))
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 12:11:21
|
|
|
|
liliana
|
Zašto ja ne mogu da otvorim Trcosavine albume?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 12:11:30
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava aaa lkuuuuul znači ceo dan možemo tamo da budemo off i ne važi pravilo od tri posta? wooohooooooooo ožežiiiiiii Jap,mislim da mi je ta odluka na mestu (ili sam samo wiiii-prolupala posle dana i dana kliktanja)
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 12:16:44
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR IZVORNA PORUKA: Trcosava ja koliko sam skapirala do 16 traje danas - posle toga PUSTA RR Ma čuj nju pusto,c c c c c Pa jesam li otvorila temu za današnji dan u kojoj nema off-a? Juuu Pa tamo ćemo žurku da pravimo ( a od sutra vraćanje u normalu,i sredjivanje foruma ) O ,daaaa nasa vredna administracijo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 12:18:53
|
|
|
|
pandina
|
zlatnog drveta jos nema
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 12:26:24
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam ga juce uhvatila tek oko 4,5
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 12:28:51
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: liliana Zašto ja ne mogu da otvorim Trcosavine albume? kako ne možeš??? eve ti najnoviji http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1773
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 12:29:46
|
|
|
|
pandina
|
drzi mi palceve, ja jos sat i po maksimalno sam ovde, u 4 moramo za vakcinu propusticu progklasenje pobednika, bas mi krivo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
paketiciVVVVSta mislite o stavljanju bombona, cokolada i slicne nezdrave hrane maloj deci u paketic? I da li ih dajete deci ili izvadite?I inace to jede, pa sto ne bi iz paketica (
69%)
Dete sve pojede, i to mi ne smeta (
5%)
Sve pojede, ali bih vise volela da ih nije bilo u paketicu (
8%)
Izvadim ih iz paketica i dete bude tuzno (
2%)
Izvadim ih iz paketica i dete shvati da to radim jer to nije dobro za njega (
17%)
Ukupan broj glasova: 127Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!