Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:13:52
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: maksmin da li ste videle post na temu taktike u slovima??? Ne
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:14:47
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg da bar traje duze... Joj, Sunci, gde duze...Oči mi pobeleše... Priviđam ruzicaste slonove...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:16:31
|
|
|
|
maksmin
|
nisam htela ovde posto nam citaju, al aj nema veze. uglavnom kada se skupi 6000 postova na temi dobijaju se bonus poeni, tako njihove teme broje i po 300 str. A mi nase teme ogranicavamo na 100, valjal bi da ova ostane otkljucana posle stote i slovo, ili bilo koja druga tema gde se brzo pise
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:18:41
|
|
|
|
maksmin
|
trazila sam malopre u pravilima, ali to nigde ne pise. moracemo dunju da pitamo kad se pojavi.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:20:15
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: Suncicabg da bar traje duze... Joj, Sunci, gde duze...Oči mi pobeleše... Priviđam ruzicaste slonove... Lili moja sasava Da ih stignemo bre zato da traje duze..
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:20:19
|
|
|
|
liliana
|
Na našoj RR je pravilo da se svaka tema, koja navrši 100 stranica zaključava i otvara nova pod istim imenom, samo naedni deo. Možda kod njih tog pravila nema. Ovde je tako
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:24:03
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: Suncicabg da bar traje duze... Joj, Sunci, gde duze...Oči mi pobeleše... Priviđam ruzicaste slonove... Lili moja sasava Da ih stignemo bre zato da traje duze.. Hahaha... Ma, znam... Idi na temu "Drugarice sa RR-prebrojte se, nabrojte se" piši sve forumašice koje ti padnu na pamet. I u temu "Na slovo, na slovo" . To su kratke i brze teme, tako možemo da skupimo više bodova
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:26:31
|
|
|
|
Suncicabg
|
Bila sam i icicu opet
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:27:00
|
|
|
|
liliana
|
Ja moram u krevet, ili ću zaspati za kompom. Kuckamo se ujutru. Ostajte mi zdravo i dobro!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:32:25
|
|
|
|
maksmin
|
IZVORNA PORUKA: liliana Na našoj RR je pravilo da se svaka tema, koja navrši 100 stranica zaključava i otvara nova pod istim imenom, samo naedni deo. Možda kod njih tog pravila nema. Ovde je tako Znam da je ovde tako, ali kazem isto sam tamo videla da na to dobijaju poene, da li je njima ograniceno na 100 str. ne znam, mozda to ne vazi za ovo takmicenje. nisam pametna laku noc lilijana!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:42:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Gde ste devojčice ? :===
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:43:50
|
|
|
|
Verolina
|
Meni su oci ispale
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:45:22
|
|
|
|
minna
|
Ja cu morati da malo odspavam,ne znam gde Sam sve mi titra pred ocima
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 4:15:18
|
|
|
|
maksmin
|
dunja aj vidi gore post vezan za bonus poene na teme sa vise od 6000 postova
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 4:18:19
|
|
|
|
Modessty
|
heeej cure! moje dete spava, a ja bdijem ovde kako ću da preživim sutrašnji dan, pričaćemo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 4:19:10
|
|
|
|
Modessty
|
dunjaaaaaa nema mi dnevnika!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 4:19:39
|
|
|
|
Modessty
|
a ni albuma!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 4:25:37
|
|
|
|
dunja RR
|
a jel bio sigurno? kako se zovu?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 4:26:29
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: maksmin nisam htela ovde posto nam citaju, al aj nema veze. uglavnom kada se skupi 6000 postova na temi dobijaju se bonus poeni, tako njihove teme broje i po 300 str. A mi nase teme ogranicavamo na 100, valjal bi da ova ostane otkljucana posle stote i slovo, ili bilo koja druga tema gde se brzo pise ja ne znam za ovo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 4:29:59
|
|
|
|
maksmin
|
i sinoc su pricale o tome, ali ja nisam primecivala koliko postova stane na str. kad sam videla da nase na slovo.. ima 100 str i 2000 postova, opet virnem tamo i oni imaju 310-311 strana.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 4:30:27
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR a jel bio sigurno? kako se zovu? evo sad proradilo. Izgleda da se vide, jer su žene komentarisale
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 6:40:01
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro... ja na zalost nisam mogla da vam se pridruzim nocas,zaista nisam bila sposobna ne zamerite mi,a sad tek kad sam videla koja je razlika bas sam se iznervirala
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 6:42:25
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: serpica Dobro jutro... ja na zalost nisam mogla da vam se pridruzim nocas,zaista nisam bila sposobna ne zamerite mi,a sad tek kad sam videla koja je razlika bas sam se iznervirala Ajde serpice ne nerviraj se popi malo moje kafice i baci se na posao
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 6:43:58
|
|
|
|
Olga75
|
hej , cure ma zezamo se
|
Anketa
internetbukimukikoliko vremena dnevno provodite na internetu1 sat (
29%)
od 1 do 3 (
27%)
vise od 3 sata (
44%)
Ukupan broj glasova: 63Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!