Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:47:36
|
|
|
|
cicibanns
|
zar nije kraj sutra u 16h??
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:49:18
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ljudi, meni ništa nije više jasno oko bodovanja. Sad sam gledala rezultate za petak i sve mi se čini kao da uopšte nije prebačeno na petak, već da se i dalje zbiraju u četvrtak Prebačeno je, potpuno su druge žene u tabeli u odnosu na dobitnice za četvrtak
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:53:17
|
|
|
|
jovana13
|
sta je prebaceno?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:57:53
|
|
|
|
Verolina
|
Nemojte da idete. Ko ce da kucka. Necu valjda ja sama
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:58:52
|
|
|
|
liliana
|
Nećeš. ćero-mama je dežurna!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:59:49
|
|
|
|
Verolina
|
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:00:26
|
|
|
|
viking
|
Verka, tvoja tema je Pravopis, idi tamo i pobedićmo sigurno
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:02:39
|
|
|
|
Verolina
|
Sta da kucam majko mila toliko?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:03:31
|
|
|
|
liliana
|
Idi kod majke u temu i kucaj sve Ringerajke koje ti padnu na pamet!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:03:33
|
|
|
|
viking
|
Kreneš polako od početka, verujemo mi u tebe :)
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:03:34
|
|
|
|
vikiveki
|
Biću i ja tu mada sam mislila da malo dremnem a i muž mi zanoveta zanemarila sam ga moram malo pažnje i njemu da posvetim pa se vraćam Verka videla sam da imaš nov album.....kad dodjem on je 1 na spisku Volim vas devojke ,super ste
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:06:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jovana13 sta je prebaceno? Tabela dobitnika sa četvrtka na petak
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:08:17
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Biću i ja tu mada sam mislila da malo dremnem a i muž mi zanoveta zanemarila sam ga moram malo pažnje i njemu da posvetim pa se vraćam Verka videla sam da imaš nov album.....kad dodjem on je 1 na spisku Volim vas devojke ,super ste
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:15:56
|
|
|
|
liliana
|
Kod mene , onda tabela za petak ne radi kako treba. Nigde nema ni jedne žeMske koja je trenutno aktivna i piše na forumu, a pojavili su mi se neki Nick-ovi za koje niko nikad na RR nije čuo. A meni se pojavljuju neka mesta koja veze nemaju sa mojim bodovima
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:23:29
|
|
|
|
jovana13
|
znaci nisam jedna od dobitnica za cetvrtak posto me nema ni u cetvrtak ni petak
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:25:11
|
|
|
|
imperial
|
i kod mene isto tako,mada nema frke popraviće to moderatori naši
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:27:10
|
|
|
|
imperial
|
jovana ti si među prvih 10
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:27:41
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: liliana Kod mene , onda tabela za petak ne radi kako treba. Nigde nema ni jedne žeMske koja je trenutno aktivna i piše na forumu, a pojavili su mi se neki Nick-ovi za koje niko nikad na RR nije čuo. A meni se pojavljuju neka mesta koja veze nemaju sa mojim bodovima I ja sam evo opala sa bodovima,ali nem aveze,idem drugima dizem bar jos malo za nasu RR
< Poruku je uredio Dada81 -- 15.3.2013 1:28:26 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:29:49
|
|
|
|
jovana13
|
a to je ukupno il za cetvrtak? meni izbacuje neke leve cifre i imena i za cetvrtak i za petak zbunila nam se rr od tolikih poena
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 2:27:44
|
|
|
|
jovana13
|
sve me boli za manje od 2.5h skupih skoro 4000 poena sebi i + drugima jer sam samo komentarisala odoh ja janja opet ima temp. pozzz
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:05:20
|
|
|
|
Suncicabg
|
Do koliko sati traje takmicenje sutra?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:10:23
|
|
|
|
liliana
|
Mislim do 16h
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:10:56
|
|
|
|
maksmin
|
evo digla sam te bar za 1000 veceras!!! Suncice, do 16h traje takmicenje.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:11:42
|
|
|
|
maksmin
|
da li ste videle post na temu taktike u slovima???
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:12:21
|
|
|
|
Suncicabg
|
da bar traje duze...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Koje je lepse ime?SeherezadaKoje ime da dam cerki Mirjana ili Mia?Mirjana (
25%)
Mia (
75%)
Ukupan broj glasova: 76Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!