Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:47:36
|
|
|
|
cicibanns
|
zar nije kraj sutra u 16h??
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:49:18
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ljudi, meni ništa nije više jasno oko bodovanja. Sad sam gledala rezultate za petak i sve mi se čini kao da uopšte nije prebačeno na petak, već da se i dalje zbiraju u četvrtak Prebačeno je, potpuno su druge žene u tabeli u odnosu na dobitnice za četvrtak
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:53:17
|
|
|
|
jovana13
|
sta je prebaceno?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:57:53
|
|
|
|
Verolina
|
Nemojte da idete. Ko ce da kucka. Necu valjda ja sama
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:58:52
|
|
|
|
liliana
|
Nećeš. ćero-mama je dežurna!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:59:49
|
|
|
|
Verolina
|
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:00:26
|
|
|
|
viking
|
Verka, tvoja tema je Pravopis, idi tamo i pobedićmo sigurno
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:02:39
|
|
|
|
Verolina
|
Sta da kucam majko mila toliko?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:03:31
|
|
|
|
liliana
|
Idi kod majke u temu i kucaj sve Ringerajke koje ti padnu na pamet!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:03:33
|
|
|
|
viking
|
Kreneš polako od početka, verujemo mi u tebe :)
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:03:34
|
|
|
|
vikiveki
|
Biću i ja tu mada sam mislila da malo dremnem a i muž mi zanoveta zanemarila sam ga moram malo pažnje i njemu da posvetim pa se vraćam Verka videla sam da imaš nov album.....kad dodjem on je 1 na spisku Volim vas devojke ,super ste
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:06:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jovana13 sta je prebaceno? Tabela dobitnika sa četvrtka na petak
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:08:17
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Biću i ja tu mada sam mislila da malo dremnem a i muž mi zanoveta zanemarila sam ga moram malo pažnje i njemu da posvetim pa se vraćam Verka videla sam da imaš nov album.....kad dodjem on je 1 na spisku Volim vas devojke ,super ste
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:15:56
|
|
|
|
liliana
|
Kod mene , onda tabela za petak ne radi kako treba. Nigde nema ni jedne žeMske koja je trenutno aktivna i piše na forumu, a pojavili su mi se neki Nick-ovi za koje niko nikad na RR nije čuo. A meni se pojavljuju neka mesta koja veze nemaju sa mojim bodovima
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:23:29
|
|
|
|
jovana13
|
znaci nisam jedna od dobitnica za cetvrtak posto me nema ni u cetvrtak ni petak
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:25:11
|
|
|
|
imperial
|
i kod mene isto tako,mada nema frke popraviće to moderatori naši
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:27:10
|
|
|
|
imperial
|
jovana ti si među prvih 10
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:27:41
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: liliana Kod mene , onda tabela za petak ne radi kako treba. Nigde nema ni jedne žeMske koja je trenutno aktivna i piše na forumu, a pojavili su mi se neki Nick-ovi za koje niko nikad na RR nije čuo. A meni se pojavljuju neka mesta koja veze nemaju sa mojim bodovima I ja sam evo opala sa bodovima,ali nem aveze,idem drugima dizem bar jos malo za nasu RR
< Poruku je uredio Dada81 -- 15.3.2013 1:28:26 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 1:29:49
|
|
|
|
jovana13
|
a to je ukupno il za cetvrtak? meni izbacuje neke leve cifre i imena i za cetvrtak i za petak zbunila nam se rr od tolikih poena
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 2:27:44
|
|
|
|
jovana13
|
sve me boli za manje od 2.5h skupih skoro 4000 poena sebi i + drugima jer sam samo komentarisala odoh ja janja opet ima temp. pozzz
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:05:20
|
|
|
|
Suncicabg
|
Do koliko sati traje takmicenje sutra?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:10:23
|
|
|
|
liliana
|
Mislim do 16h
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:10:56
|
|
|
|
maksmin
|
evo digla sam te bar za 1000 veceras!!! Suncice, do 16h traje takmicenje.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:11:42
|
|
|
|
maksmin
|
da li ste videle post na temu taktike u slovima???
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 3:12:21
|
|
|
|
Suncicabg
|
da bar traje duze...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
sexjabudicDa li ste zadovoljni sexom u braku?Da (
33%)
Da, veoma (
16%)
Ne (
12%)
Ne, nimalo (
8%)
Solidno je (
25%)
Nema ga (
6%)
Ukupan broj glasova: 117Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!