Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:45:43
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: maksmin meni se sve moracu da pisem na papir kod koga sam bila.. cini mi se figaro, isidora, imperijal, lo, ivanka, leax, milenatea.. u svakom slucaju, posle ponoci mala pauza pa nocas teram po ostalima. Tako sam i ja ,pa opet zaboravih Sad cu tebe
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:46:06
|
|
|
|
jovana13
|
IZVORNA PORUKA: maksmin IZVORNA PORUKA: pandina MAKSMIN pamti pa vrati evo novog albuma http://album.ringeraja.rs/index.php?page=sort1&IDAlbum=1723 naravno, je non stop uporedo 2 albuma lajkujem, sada ide dosta brze. savet za devojke, vise puta stisnite dugme DODAJ KOMENTAR a ne samo po jednom, i onda puni 10 kom. u minutu, ako ne i brze! sta mislis da ja radim punim ljudski komentarima maksmin ako nisi bila kod mene obidji me imam dosta albuma
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:46:09
|
|
|
|
isidora88
|
zene odoh sad na spavanje, evo link albuma, upravo ubacujem slike pa za 10-ak minuta komentarisite novi album, ali i stare punite do maximuma pisiste bilo, stavljajte smajlice pa copy paste... ja se ujutru javljam i krecem sa komentarisem novih albuma i starih kod kojih nisam bila Novi album http://album.ringeraja.rs/index.php?page=sort1&IDAlbum=1731 Stari album sa malo komentara http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1488
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:46:59
|
|
|
|
cicibanns
|
ima i kod mene nesto slika
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:48:51
|
|
|
|
pandina
|
cicibans ja sam tvoje albume skoro sve iskomentarisala
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:50:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ne drži mi pažnja, ne mogu više odlazim... laku noć Migrena me razbi a 2 Amigrena sam popila
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:51:11
|
|
|
|
Shishica
|
Evo jos dva..zao mi bilo sto sam brisala vec da bi brze bilo gotovo..a bas ima prelepih slika..jaoo urnise me dete u stomaku, preterala sam Ostrvce i oko njega Tvrdjava u Pargi
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:52:39
|
|
|
|
salle
|
molim vas, sve koje ste tu da mi se javite porukom, sto pre
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:54:29
|
|
|
|
liliana
|
Još malo-kreće novi krug!!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:55:04
|
|
|
|
cicibanns
|
Pandina
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:55:56
|
|
|
|
minna
|
Ni ja vise nemam snage, nista ne vidim, kolika je razlika? Nema sanse da ih stignemo?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:57:40
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Evo jos dva..zao mi bilo sto sam brisala vec da bi brze bilo gotovo..a bas ima prelepih slika..jaoo urnise me dete u stomaku, preterala sam Ostrvce i oko njega Tvrdjava u Pargi Draga,odmaraj,cuvaj se,ostalo se sve nadoknadi
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:58:20
|
|
|
|
cicibanns
|
nisam u toku, sta one rade kad su toliko ispred??
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:58:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ajde na spavanje i pored muževa brrzo!
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 15.3.2013 0:00:25 >
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:59:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pa naravno da ih nećemo stići, zahuktale su se odavno, nego mi čekamo da počne DR House pa u krpe. Evo ide povečerje
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:01:17
|
|
|
|
maksmin
|
IZVORNA PORUKA: jovana13 [ sta mislis da ja radim punim ljudski komentarima maksmin ako nisi bila kod mene obidji me imam dosta albuma znam, videla sam, nje se na tebe odnosilo nego na druge devojke, koje nisu znale da to moze. obilazim te obavezno, sad moram malo da napravim pauzu riknucu, da ogledam seriju, a posle ce to brzo da ide!!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:01:25
|
|
|
|
imperial
|
molim vas, sve koje ste tu da mi se javite porukom, st nemogu da pošaljem poruku,probaj ti meni
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:02:05
|
|
|
|
minna
|
Shishice, odmori!!! Ajde laku noc, ukocila sam se, sutra cu kuckati ako budem mogla sa posla...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:03:32
|
|
|
|
liliana
|
Ja sam uspavala Tinu, najurila MM u revet, a ja ću sad da otvorim 2 nove teme za sakupljanje bodova. Bar da pokušamo da ih stignemo.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:04:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Imperial, da pijemo nekad kaficu u KG kad dođem kod sestre?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:04:59
|
|
|
|
maksmin
|
zasto meni sve vreme pise odsutan?! Menjam sve svoj poene za zlatno drvo!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:07:09
|
|
|
|
Dada81
|
world ,preslatka je Ja se nekako drzim,moram ici sada spremiti mmdorucak za posao pa se vracam,valjda ostanem na nogama..
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:09:28
|
|
|
|
pandina
|
Od mene dosta za danas. Sutra moram da vodim dete za vakcinu. Laku noc, ljubim vas!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 0:09:34
|
|
|
|
imperial
|
Imperial, da pijemo nekad kaficu u KG kad dođem kod sestre? Ja sam uvek za,gde ti živi seka
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
moja bebamojabeba5da li vam je lepo ime Anastasija?Da (
54%)
Ne (
29%)
Onako (
15%)
Ne znam (
1%)
Ukupan broj glasova: 92Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!