Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:38:15
|
|
|
|
maksmin
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 Devojke,samo da vam kazem da pobedile ili ne,drago mi je da sam ucestvovala,jer smo se lepo druzile. Ja sam do sada bila ogranicena samo na crtice i slicne teme i mnoge od vas ne bih "upoznala" da nije ovog takmicenja. Jeste ovo sad bilo povrsno,jer se u ovoj jurnjavi nista lepo ne procita,niti se slike pogledaju kako treba,a to cu nadoknaditi kada prodje ovaj haos . Bravo za nas I idemo dalje,imamo jos sanse isto vazi i za mene!!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:43:23
|
|
|
|
imperial
|
kod koga nisam bila, više ništa neznam
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:46:46
|
|
|
|
minna
|
Maraj stavila si link mojih albuma, ili bar meni tako iylayi, al nema veye samo kuckajte
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:48:49
|
|
|
|
Shishica
|
Dok ja postavljam albume vec ima komentara, a albumi nisu jos gotovi. Bas ide sporo i pucaju fotkice. Hocemo li spavati za vikend kao bebe?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:50:07
|
|
|
|
minna
|
ima da bude pustos na forumu do ponedeljka
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:51:03
|
|
|
|
vikiveki
|
ja nikako ne mogu da postavim album :(((
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:52:36
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Dok ja postavljam albume vec ima komentara, a albumi nisu jos gotovi. Bas ide sporo i pucaju fotkice. Hocemo li spavati za vikend kao bebe? Uhh,da znas
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:53:49
|
|
|
|
marince1
|
OCemo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:55:02
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: maksmin isidora, ja sam se sinoc naljutila na zaostatak za rr.ba i od tad visim, komp mi se usijao . nisam ja skupila, zasluzne su rr devojke pandina, lu, dunja, imperijal, lesica, mila i jos mnoge koje su mi cepale komentare na albume nocas i jutros, kao i sve devojke sa teme na slovo na slovo. svaka cast, ajde zene cepajte i mene tako
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:57:25
|
|
|
|
jovana13
|
stigla sam...,
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:58:53
|
|
|
|
sneza24
|
Žene svaka vam čast. Ja se trudim sa mobilnog koliko mogu ali mi ide jako sporo. Negde prokomentarišem slike negde dnevnik, zavisi šta uspem da otvorim. Navijam da pobedimo.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:59:00
|
|
|
|
imperial
|
maraj nisi lepo postavila i ja kad uđem u tvoj album izlaze moje slike
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:59:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
OVO JE PRAVO RR DRUŽENJE! NEKA NJIMA POBEDA MI SMO IPAK NAJ NAJ! sorry što se derem
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:00:47
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: imperial maraj nisi lepo postavila i ja kad uđem u tvoj album izlaze moje slike
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:02:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nemam nijedan dodat FB like od 22:12h
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:05:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
kopneti
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:07:21
|
|
|
|
minna
|
pandina hvala ja nemam fb
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:10:21
|
|
|
|
isidora88
|
idem viki da te napunim pa odoh da spavam, nicas sam spavala 3 sata samo punite me nocas, ja cu vas ujutru
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:16:26
|
|
|
|
little_one
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nemam nijedan dodat FB like od 22:12h Ivanka imas pored like ti se pojavi i confirm (potvrdi) mozda zato nema lajkova
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:22:55
|
|
|
|
imperial
|
hahaha Isidora sad uđem u jedan od tvojih albuma i vidim sve tačkice i shvatim da je mm tu već bio
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
AndreasubotickaDa li Vam se svidja zensko ime Andrea?Svidja mi se (
38%)
Nesvidja mi se (
26%)
Simpaticno je (
19%)
Onako (
18%)
Ukupan broj glasova: 488Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!