Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:45:09
|
|
|
|
maksmin
|
evo i ja namirila muza, sad gleda fudbal pa mogu da se vratim kliktanju... koliko nam beze bosancice?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:45:56
|
|
|
|
degu
|
Bravo Isidora
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:50:03
|
|
|
|
Shishica
|
Jao Boze sad sam pojela neku salamu koja je vec pocela malo da vristi.. Krivo mi je sto mi toliko lepih fotkica puca i ne ucita se..
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:50:50
|
|
|
|
little_one
|
maksimin...puno nam bjeze
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:52:30
|
|
|
|
maksmin
|
zene, realno svaka im cas_t, kad vidim nas u akciji, zapitam se koliko tek njih ima aktivnih, beze za 68500, ali dobro pre tri sata razlika je isla i na 75000. evo ja se javljam u dobrovoljce za 3 smenu, ako ima jos neko raspolozen neka se pridruzi slobodno. vidim LO, nema veze, sve dok je fer plej, skidam im kapu!
< Poruku je uredio maksmin -- 14.3.2013 21:53:45 >
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:54:30
|
|
|
|
little_one
|
ja koliko izdrzim...dijete spava....muz nek ide da spava a ja cu sutra da budem mrtvo tijelo ako treba...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:54:54
|
|
|
|
little_one
|
lik
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:55:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ciplelice pregledane...ima jos neko zelju
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:57:08
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: maksmin zene, realno svaka im cas_t, kad vidim nas u akciji, zapitam se koliko tek njih ima aktivnih, beze za 68500, ali dobro pre tri sata razlika je isla i na 75000. evo ja se javljam u dobrovoljce za 3 smenu, ako ima jos neko raspolozen neka se pridruzi slobodno. vidim LO, nema veze, sve dok je fer plej, skidam im kapu!
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:58:41
|
|
|
|
maksmin
|
ako vec imas volju klik
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:01:58
|
|
|
|
little_one
|
ja nemam pojma koji lajkujem....prvi koji mi dodje pod misa
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:12:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Devojke,samo da vam kazem da pobedile ili ne,drago mi je da sam ucestvovala,jer smo se lepo druzile. Ja sam do sada bila ogranicena samo na crtice i slicne teme i mnoge od vas ne bih "upoznala" da nije ovog takmicenja. Jeste ovo sad bilo povrsno,jer se u ovoj jurnjavi nista lepo ne procita,niti se slike pogledaju kako treba,a to cu nadoknaditi kada prodje ovaj haos . Bravo za nas I idemo dalje,imamo jos sanse
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:16:33
|
|
|
|
World
|
ma ludilo bas
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:22:34
|
|
|
|
isidora88
|
maksmin zeno kako si uspela da danas sakupis toliko poena, aj odaj nam tajnu pa da prestignemo bosance
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:24:58
|
|
|
|
Dada81
|
Punila sam Shishi ..Koga nisam dugo..ima li koga da nisam nikako ? Ljudi, posustajem ,al'ne odustajem.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:25:58
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 Devojke,samo da vam kazem da pobedile ili ne,drago mi je da sam ucestvovala,jer smo se lepo druzile. Ja sam do sada bila ogranicena samo na crtice i slicne teme i mnoge od vas ne bih "upoznala" da nije ovog takmicenja. Jeste ovo sad bilo povrsno,jer se u ovoj jurnjavi nista lepo ne procita,niti se slike pogledaju kako treba,a to cu nadoknaditi kada prodje ovaj haos . Bravo za nas I idemo dalje,imamo jos sanse Bas tako Bebi Nego,imas li ti album , da predjemo na stvar
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:26:39
|
|
|
|
Anoniman
|
usla sam u neki album cipela,mozda isidorin i na par slika nije htelo da prihvati komentare,vec je pisalo na slov.kako je doslo do greske...bla..bla i tako po nekoliko puta za pojedine slike
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:27:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 IZVORNA PORUKA: bebi13 Devojke,samo da vam kazem da pobedile ili ne,drago mi je da sam ucestvovala,jer smo se lepo druzile. Ja sam do sada bila ogranicena samo na crtice i slicne teme i mnoge od vas ne bih "upoznala" da nije ovog takmicenja. Jeste ovo sad bilo povrsno,jer se u ovoj jurnjavi nista lepo ne procita,niti se slike pogledaju kako treba,a to cu nadoknaditi kada prodje ovaj haos . Bravo za nas I idemo dalje,imamo jos sanse Bas tako Bebi Nego,imas li ti album , da predjemo na stvar nemam,ja samo komentarisem i skupljam drvca
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:30:11
|
|
|
|
isidora88
|
mislim da je shishicin ili od anck aj punite me svi koji hocete
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:32:24
|
|
|
|
indy_25
|
Meni je najgore sto pisem s mob. tesko mi otvara albume pa se iznerviram i odustanem od albuma. evo ovako makar koji post dnevno bolje ista nego nista. al ja bi bas voljela da pobjedimo.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:33:33
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: little_one ja koliko izdrzim...dijete spava....muz nek ide da spava a ja cu sutra da budem mrtvo tijelo ako treba... Bila sma i kod imperijal.. Sad sam kod tebe ,slatkis mala bebana
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:35:19
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Meni je najgore sto pisem s mob. tesko mi otvara albume pa se iznerviram i odustanem od albuma. evo ovako makar koji post dnevno bolje ista nego nista. al ja bi bas voljela da pobjedimo. i ja sam u jednom momentu lezeci kraj Davida probala preko mob. patnja..
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:36:32
|
|
|
|
minna
|
ja sam sad stavila jos jedan, nek me puni ko hoce
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:37:14
|
|
|
|
maksmin
|
isidora, ja sam se sinoc naljutila na zaostatak za rr.ba i od tad visim, komp mi se usijao . nisam ja skupila, zasluzne su rr devojke pandina, lu, dunja, imperijal, lesica, mila i jos mnoge koje su mi cepale komentare na albume nocas i jutros, kao i sve devojke sa teme na slovo na slovo.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:37:39
|
|
|
|
imperial
|
Stvarno ženice,svaka nam čast,ja sam ovih 4.dana dušu dala,kuća-poso samo da se dočepam foruma,bitno je da smo se mi potrudile,a sledeći put ćemo da spremimo opasnu taktiku
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?