Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 17:30:10
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Dunjaaaa, moderatoriiii, traži mi da potvrdim svaki like slike! Kliknem LIKE a onda mi se pojavi na istom mestu CONFIRM! Onda otvara prozorčić kao za Facebook i traži potvrdu LIKE! ovo je i meni pocelo da se dogadja pre sat vremena
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 17:38:29
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: jance danas mi aako sporo ide skupljanje poena, juce sam nagurala 2000 za 2 sata, danas ceo dan ne mogu 500. sta mi je!? I ja sam ti Jance u slicnoj situac. ..
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 17:40:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Dunjaaaa, moderatoriiii, traži mi da potvrdim svaki like slike! Kliknem LIKE a onda mi se pojavi na istom mestu CONFIRM! Onda otvara prozorčić kao za Facebook i traži potvrdu LIKE! I meni tako, oduvek :)
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 17:40:18
|
|
|
|
Dada81
|
Sad sam bila kod minnice i milenatee Kome sam jos ''cepkala''album i bil amu kratko slobodno neka kaze,a trazicu i ja jos i ici nasumicno
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 17:43:08
|
|
|
|
Pretty78
|
nov album http://album.ringeraja.rs/index.php?page=sort1&IDAlbum=1685
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 17:51:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
sve je u redu sad vidim da mi to traži da ga postavi na fejs cooolirajte
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 17:53:24
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 sve je u redu sad vidim da mi to traži da ga postavi na fejs cooolirajte I meni je tako od danas popodne traži neku potvrdu za like
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 17:54:32
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki IZVORNA PORUKA: isidora88 evo pisite bilo sta http://album.ringeraja.rs/index.php?page=browse1&type=1 Isidora ja ne mogu da otvorim ovaj album daj stavi neki drugi link za album jel ti otvara starnicu, tu su svi albumi, pa biraj upravo spremam novi, pisi u bilo koji nema veze iako si vec pisala, samo da nakupimo sto vise
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 17:56:10
|
|
|
|
isidora88
|
pretty mislim da meni nisi nijednom komentarisala slike ja odoh u tvoj novi
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 18:02:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ne dobijam poene za lajkove!!!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 18:12:12
|
|
|
|
milenatea
|
komentarisem isidorine, dok mi se ne vrati sef
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 18:12:34
|
|
|
|
jovana13
|
E spala mi Janji temperatura, sad mi zauzela kompjuter sa crtacima. Pusticu je malo pa cim je pomerim dolazim. Sve vas Sta nas briga za poene bitno je da se mi druzimo bilo bi lepo da nastavimo ovako i bez takmicenja....
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 18:14:37
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Molim vas, bez vređanja članica RR.ba. Budimo dostojanstvene i ponosne, pa šta i ako izgubimo, heeej. Pa pokazale ste koliko ste sjajne i koliko volie Ringeraju! Javno se izvinjavam za uvredu upucenu clanicama RR.ba. Zaista mi to nije bila namera, u pitanju je bila potpuno bezazlena sala. Kako uvidjam da je bila neprimerena jos jednom upucujem iskreno izvinjenje.
< Poruku je uredio pandina -- 14.3.2013 18:15:14 >
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 18:17:01
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: jovana13 E spala mi Janji temperatura, sad mi zauzela kompjuter sa crtacima. Pusticu je malo pa cim je pomerim dolazim. Sve vas Sta nas briga za poene bitno je da se mi druzimo bilo bi lepo da nastavimo ovako i bez takmicenja.... supeer ,za Janju a i za druzenje
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 18:17:32
|
|
|
|
milenatea
|
IZVORNA PORUKA: pandina IZVORNA PORUKA: dunja RR Molim vas, bez vređanja članica RR.ba. Budimo dostojanstvene i ponosne, pa šta i ako izgubimo, heeej. Pa pokazale ste koliko ste sjajne i koliko volie Ringeraju! Javno se izvinjavam za uvredu upucenu clanicama RR.ba. Zaista mi to nije bila namera, u pitanju je bila potpuno bezazlena sala. Kako uvidjam da je bila neprimerena jos jednom upucujem iskreno izvinjenje.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 18:24:10
|
|
|
|
Shishica
|
Vi se ovde domundjavate za albume ajde i u moje malo.. ja idem redom komentarisem, ali ne stizem sve sto hocu, zeeeeneee sporo ide..
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 18:42:40
|
|
|
|
Pretty78
|
ZENE...EVO STA DONOSI OVA TRKA
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 18:44:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Meni sad ne da da ubacim više od po pet slika u album!!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 18:49:05
|
|
|
|
pandina
|
ajde kod mene niko nije bio od podneva :)
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 18:54:49
|
|
|
|
Trcosava
|
ama zašto ne mogu ni da izmenim ni da dodam slike u album!!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 18:55:57
|
|
|
|
jovana13
|
zene evo meee. vracam se u akciju Ogija sam poslala kod babe i dede u prizemlje, janji pustila crtani na dvd i slobodna sam...
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?