Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:44:36
|
|
|
|
liliana
|
Bravo Isidora!!! U stvari_Vrati mi moje drvo!!! KMEEEEEE!!! Joj, ja sam se toliko zablenula u ovu RR da nisam ni primetila da pada sneg i da je već napadao podobro
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:46:30
|
|
|
|
isidora88
|
i pojma nemam gde sam ga savatala trebali ste videti moju euforiju, kao cup zlata da sam nasla mm skocio iz kreveta i pita sta mi je , a ja poblesavila krenula da skacem i vristim odoh da kuvam i da se smirim malo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:47:24
|
|
|
|
isidora88
|
mislim da sam na onoj stranici koja se otvori kad se pritisnu aktivne debate, po sred ekrana se pojavilo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:48:18
|
|
|
|
milenatea
|
bravo isidora
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:49:47
|
|
|
|
Anoniman
|
jee bravo
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:50:08
|
|
|
|
Dada81
|
Bravo Isii
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:50:45
|
|
|
|
jovana13
|
isidora moj zadnji prokomentarisi ionako niko nece pa vec kad se nudis ajde
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:51:19
|
|
|
|
Sanja90
|
Bravo Konacno da je neko nasao
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:53:12
|
|
|
|
vikiii
|
Bravo!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:55:13
|
|
|
|
Janncica
|
Eto...odem da se ofarbam i Isi capi zlatno drvce... Bravo... Moje dete spava vec 4 sata...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:55:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Bravo Isidora i otišlo je u prave ruke
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:57:29
|
|
|
|
Janncica
|
Usile nas bosanke... sad sam videla razliku..
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:59:13
|
|
|
|
liliana
|
Ma, ja smišljam plan za večeras da ih rasturimooooooooooooo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 16:11:38
|
|
|
|
Janncica
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ma, ja smišljam plan za večeras da ih rasturimooooooooooooo Mislis,dok ja budem "malo morgen" spavala... Sve si mi pogodila...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 16:13:39
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Bravo Isidora i otišlo je u prave ruke hvala hvala svima odoh ja da komentarise dalje da jos neko osvoji danas nagradu,a bogami i sutra
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 16:36:36
|
|
|
|
minna
|
Isidora
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 16:46:22
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Janncica IZVORNA PORUKA: liliana Ma, ja smišljam plan za večeras da ih rasturimooooooooooooo Mislis,dok ja budem "malo morgen" spavala... Sve si mi pogodila... I ja ćeM Malo Morgen da spavam. Tina se probudila jutros u 7 (a obično spava do 10-11h), pa me drndala ceo dan-do 15h nije mogla da zaspe, a umorna kao pas-ne može d a gleda više, meni se spavalo, a kad je konačnoo zaspala, ja više nisam ni mogla da spavam, pa se opet ovde nakačih!!! Noćas kuvam litar 3/1 strong i "kom opanci-kom obojci"!!! Ćeraćemo se još!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 16:52:05
|
|
|
|
jovana13
|
moram da vas napustim janja mi ima 39.5 temp kad joj spadne doci cu.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 17:06:45
|
|
|
|
Dada81
|
Duusa mala,ljubi je,budite bolje sto pre
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 17:12:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Jovana nadam se da će biti bolje.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 17:12:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Molim vas, bez vređanja članica RR.ba. Budimo dostojanstvene i ponosne, pa šta i ako izgubimo, heeej. Pa pokazale ste koliko ste sjajne i koliko volie Ringeraju! I korisnice RR.ba su takođe to pokazale, i ako pobede, čestitaćemo od srca. A borićemo se do kraja Neka ovo takmičenje pamtimo po vedroj atmosferi, i pozitivnoj energiji! Ajmo RR devojke!
< Poruku je uredio dunja RR -- 14.3.2013 17:14:10 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 17:23:35
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Molim vas, bez vređanja članica RR.ba. Budimo dostojanstvene i ponosne, pa šta i ako izgubimo, heeej. Pa pokazale ste koliko ste sjajne i koliko volie Ringeraju! I korisnice RR.ba su takođe to pokazale, i ako pobede, čestitaćemo od srca. A borićemo se do kraja Neka ovo takmičenje pamtimo po vedroj atmosferi, i pozitivnoj energiji! Ajmo RR devojke! Naravno, Dunja
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 17:25:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dunjaaaa, moderatoriiii, traži mi da potvrdim svaki like slike! Kliknem LIKE a onda mi se pojavi na istom mestu CONFIRM! Onda otvara prozorčić kao za Facebook i traži potvrdu LIKE!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 17:26:31
|
|
|
|
jance
|
danas mi aako sporo ide skupljanje poena, juce sam nagurala 2000 za 2 sata, danas ceo dan ne mogu 500. sta mi je!?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?