Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:27:17
|
|
|
|
minna
|
Jao crkoh, vise sam se umorila nego kad imam posla, a kad me saceka jos sve ovo sutra tj u ponedeljak
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:32:36
|
|
|
|
isidora88
|
koja je fora sa drvetom, da li drvo stoji negde na forumu pa je poenta da hga nadjemo ili se pojavljuje s vremena na vreme po temama?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:43:43
|
|
|
|
minna
|
nemam pojma
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:46:47
|
|
|
|
Anoniman
|
drvo seta,pa ko ga uhvati
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:49:15
|
|
|
|
razlicak
|
kako da ga uhvatim na koji nacin? pojavilo mi se vec tri puta
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:51:08
|
|
|
|
isidora88
|
pa kuda seta jel po celom forumu i clancima i tako tim, ili samo po temama, albumima...?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:51:35
|
|
|
|
jovana13
|
koje ti se pojavilo zlatno ili sareno
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:51:54
|
|
|
|
minna
|
samo kliknes na njega, ali ova obicna tj sarena donose poene, a zlatno i nagradu
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:52:26
|
|
|
|
isidora88
|
gde ti se pojavilo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:54:03
|
|
|
|
soni
|
Razlicak, hoces da vijas drvo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:55:13
|
|
|
|
Anoniman
|
pa ne znam kako seta,jos ga nisam videla,nego tako je pisalo na pocetku u pravilima. Kad ga nahvatam,detaljno cu vam objasniti kako je setalo,a ja ga capila
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:56:44
|
|
|
|
Anoniman
|
cini mi se da sam procitala da moze da bude u bilo kom delu foruma. I na temama,clancima,albumima...gde god ima ovo obicno,moze i zlatno
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:57:51
|
|
|
|
razlicak
|
Soni, hocu da ga vijam i vijam ga stalno shvatila sam da su to neki poeni
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:01:59
|
|
|
|
pandina
|
Vijamo vijamo
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:23:19
|
|
|
|
minna
|
jel moguce da toliko beze ja odoh, pa se ukljucujem malo posle
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:30:08
|
|
|
|
milenatea
|
razlika je 69156
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:31:38
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: milenatea razlika je 69156
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:34:46
|
|
|
|
isidora88
|
dunja jesi tu' aj malo pomoci oko ovog drveta? gde da trazimo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:39:14
|
|
|
|
Dada81
|
Verovatno smo ga preletele,mad abi po nekoj logici moralo da se ''seta''tu dok ga neko ne u'vati
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:40:48
|
|
|
|
milenatea
|
hvala Dado
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:41:42
|
|
|
|
isidora88
|
NASLA SAM ZLATNO DRVO JEEEEEEEEE
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:41:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Na slovo na slovo samo kliknem 10 tak puta na odgovor kad mi se pootvaraju prozori samo upisujem i saljem.... nigde ne odem da pogledam,,,tako da je drvo moglo i da bude tu... nisam obracala paznju
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:42:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Braavo Isidoraaa
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:43:38
|
|
|
|
Leax
|
bravo
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 15:44:05
|
|
|
|
isidora88
|
hvala odoh sad da spremim rucak muzu, jadan nije nista jeo danas cim spremim vracam se ovde, djte linkove albuma kome nisam komentarisala
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?