Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:07:21
|
|
|
|
milenatea
|
i ja sam se smorilaaa
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:08:58
|
|
|
|
isidora88
|
to xse i meni desava bea
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:09:44
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: milenatea NECE DA MI STAVI SLIKEEEEEEEEEEE ni nemi nesto nece da ucita
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:10:57
|
|
|
|
Pretty78
|
komentari sa rr.ba : ma igraju, ali nisu ni blizu kao mi,mogu da nam kopiraju igricu ali ipak zene nemogu.Ponosna sam na sve nas IZVORNA PORUKA: djoisa razlika: 52153 do 24 100.000 a onda da pajkimo a tema im se zove : RR razgovori - mart III POBJENIČKI dio (chat
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:12:22
|
|
|
|
Dada81
|
Hari Mata Hari nasa ,ali ne pevac
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:12:29
|
|
|
|
lanajelena
|
Kad mogu ja upisana da igram i dalje,šic svi na tu temu ,pa nek imaju Bosanke sta da pisu
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:13:09
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: milenatea i ja sam se smorilaaa
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:14:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ja nemogu vise... umorna sam..a i majstori mi dolaze bas se jaaako radujem u ..... vidimo se kasnije....
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:14:44
|
|
|
|
maksmin
|
evo i ja stizem
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:16:42
|
|
|
|
minna
|
meni je bas usporilo
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:25:13
|
|
|
|
Pretty78
|
eh pa ja......jos je samo falilo da odemo kod njih,logujemo se i za njih klikamo.. malo je bilo sto smo sve objasnjavale sta radimo,na kojoj igri skupljamo bodove...meni jevala stalo da pobjedimo a ako to znaci kriti taktiku,pa klricemo rr.ba
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:28:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:30:24
|
|
|
|
milenatea
|
copy paste i samo :)
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:44:59
|
|
|
|
maksmin
|
ja sam upela par albuma da isklikcem, al sada je bas zakovalo, a brz mi je net!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:49:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne dobijam nikakve poene za otvaranje Dnevnika
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:50:08
|
|
|
|
isidora88
|
ne moze na niko nista...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:04:25
|
|
|
|
salle
|
udjite kod mene ne znam sta imam od albuma, probacu u toku dana da napravim jos koji
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:05:47
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: milenatea mnogo mi je spor net, ako vam je brzi idite na moj album stavila sam punooo slika http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1667 idem,kod nekoga sam sad,pa cu i tebi :)
< Poruku je uredio Dada81 -- 14.3.2013 14:07:02 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:11:41
|
|
|
|
milenatea
|
ok dado ja cu tebi nocas odoh na posao kisss
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:17:45
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: milenatea ok dado ja cu tebi nocas odoh na posao kisss Vazi,srecno na poslu!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:23:31
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ne dobijam nikakve poene za otvaranje Dnevnika da li stavljaš slike? videe?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:26:38
|
|
|
|
Leax
|
Moji misli vec da nesto nije u redu samnom vec cetiri dana vijam drvece i nesto kuckam, napravila sam ruak brzinom svetlosti i eto me nazad u akciju.
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?