Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:07:21
|
|
|
|
milenatea
|
i ja sam se smorilaaa
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:08:58
|
|
|
|
isidora88
|
to xse i meni desava bea
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:09:44
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: milenatea NECE DA MI STAVI SLIKEEEEEEEEEEE ni nemi nesto nece da ucita
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:10:57
|
|
|
|
Pretty78
|
komentari sa rr.ba : ma igraju, ali nisu ni blizu kao mi,mogu da nam kopiraju igricu ali ipak zene nemogu.Ponosna sam na sve nas IZVORNA PORUKA: djoisa razlika: 52153 do 24 100.000 a onda da pajkimo a tema im se zove : RR razgovori - mart III POBJENIČKI dio (chat
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:12:22
|
|
|
|
Dada81
|
Hari Mata Hari nasa ,ali ne pevac
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:12:29
|
|
|
|
lanajelena
|
Kad mogu ja upisana da igram i dalje,šic svi na tu temu ,pa nek imaju Bosanke sta da pisu
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:13:09
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: milenatea i ja sam se smorilaaa
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:14:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ja nemogu vise... umorna sam..a i majstori mi dolaze bas se jaaako radujem u ..... vidimo se kasnije....
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:14:44
|
|
|
|
maksmin
|
evo i ja stizem
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:16:42
|
|
|
|
minna
|
meni je bas usporilo
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:25:13
|
|
|
|
Pretty78
|
eh pa ja......jos je samo falilo da odemo kod njih,logujemo se i za njih klikamo.. malo je bilo sto smo sve objasnjavale sta radimo,na kojoj igri skupljamo bodove...meni jevala stalo da pobjedimo a ako to znaci kriti taktiku,pa klricemo rr.ba
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:28:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:30:24
|
|
|
|
milenatea
|
copy paste i samo :)
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:44:59
|
|
|
|
maksmin
|
ja sam upela par albuma da isklikcem, al sada je bas zakovalo, a brz mi je net!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:49:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne dobijam nikakve poene za otvaranje Dnevnika
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:50:08
|
|
|
|
isidora88
|
ne moze na niko nista...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:04:25
|
|
|
|
salle
|
udjite kod mene ne znam sta imam od albuma, probacu u toku dana da napravim jos koji
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:05:47
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: milenatea mnogo mi je spor net, ako vam je brzi idite na moj album stavila sam punooo slika http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1667 idem,kod nekoga sam sad,pa cu i tebi :)
< Poruku je uredio Dada81 -- 14.3.2013 14:07:02 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:11:41
|
|
|
|
milenatea
|
ok dado ja cu tebi nocas odoh na posao kisss
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:17:45
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: milenatea ok dado ja cu tebi nocas odoh na posao kisss Vazi,srecno na poslu!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:23:31
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ne dobijam nikakve poene za otvaranje Dnevnika da li stavljaš slike? videe?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 14:26:38
|
|
|
|
Leax
|
Moji misli vec da nesto nije u redu samnom vec cetiri dana vijam drvece i nesto kuckam, napravila sam ruak brzinom svetlosti i eto me nazad u akciju.
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?