Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:43:38
|
|
|
|
isidora88
|
jon nema zlatnog drvceta, sva sam kao na iglama,dok ga neko mne izvuce
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:44:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
imperijal...sad cemo da ga napunimo :)
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:44:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: imperial E crkla sam sad od smeha,kaze mm skupio sam ti 1000 poena,isao sam na albume i samo udarao tacke,tako nek se javi onaj kome su tacke u albumu videla sam tačke, hahaha, pomislila sam da sam prolupala
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:45:12
|
|
|
|
Sanja90
|
Sto je najgore sajt je ogroman ne zna covek ni gde da ga trazi
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:45:24
|
|
|
|
Pretty78
|
jaooooooooooooooooooooooooooooo promaklo mi zlatno drvo u temi na slovo na slovo....dok sam skontala vec sam kliknula na odgovori
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:46:47
|
|
|
|
jovana13
|
Ubacila sam jos 1 album pa kome nije tesko... i nek se javi ko hoce da komentarisem....
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:49:28
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 jaooooooooooooooooooooooooooooo promaklo mi zlatno drvo u temi na slovo na slovo....dok sam skontala vec sam kliknula na odgovori jooooj, kad brzas Pa jel ga nasao neko
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:51:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Al se zakucalo ne mogu dva sata da odgovorim! Sto je najgore u to slovo na slovo ja isklikcem tih 10 prozora , mozda je iproslo 100 puta drvo
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:51:10
|
|
|
|
Sanja90
|
Jao bre Pretty...ko zna gde je sad...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:52:01
|
|
|
|
Pretty78
|
samo sam se salila ne bih li vas sve nagurala u tu temu
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:52:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jovana ..slobodno kod mene mozes da komentarise ima svega za svaciji ukus
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:53:14
|
|
|
|
isidora88
|
jovana vidi ako ti je promakao neki moj album, ja odoh da tvojih dalje
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:53:24
|
|
|
|
minna
|
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:54:15
|
|
|
|
Verolina
|
Evo vam i dnevnik. Tu ce komentari ici lakse. http://www.ringeraja.rs/sn/personalpage_user_diary.asp?id=337&memID=28818
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:55:03
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: imperial E crkla sam sad od smeha,kaze mm skupio sam ti 1000 poena,isao sam na albume i samo udarao tacke,tako nek se javi onaj kome su tacke u albumu videla sam tačke, hahaha, pomislila sam da sam prolupala meni trebaju tacke
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:55:06
|
|
|
|
imperial
|
Ubacila sam jos 1 album pa kome nije tesko... i nek se javi ko hoce da komentarisem.... hocu jaaaaaa a i bili smo ko tebe
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:55:46
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja sam se upiskila
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:56:22
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ja sam se upiskila ahahahah umirem
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:56:48
|
|
|
|
Sanja90
|
e pretty jesi luda
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:57:41
|
|
|
|
milenatea
|
stavljam album previse je sporo po 4 min mi treba da ubacim bilo koju sliku ili da otvorim bilo ciju
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:58:32
|
|
|
|
jovana13
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 samo sam se salila ne bih li vas sve nagurala u tu temu
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 12:58:36
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 samo sam se salila ne bih li vas sve nagurala u tu temu Lopino ,znala sam imala sam neki osecaj za filing
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:04:49
|
|
|
|
milenatea
|
NECE DA MI STAVI SLIKEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:06:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja zvanično dižem ruke, mislim da je vreme da im priznamo pobedu! Preko 50000 vode. Pa tačno da ni ne pišamo nema 'leba da ih stignemo. Sajt koči do iznemoglosti, ako ne čekam da ostane komentar na slici, ne ostane uopšte... smorilo me za SREBRNU medalju Setite se, važno je učestvovati!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 13:06:56
|
|
|
|
bea83
|
NE DA MI DA UZMEM DRVCAAAA, klikćem,klikćem, al ništa
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?