Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:45:09
|
|
|
|
maksmin
|
evo i ja namirila muza, sad gleda fudbal pa mogu da se vratim kliktanju... koliko nam beze bosancice?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:45:56
|
|
|
|
degu
|
Bravo Isidora
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:50:03
|
|
|
|
Shishica
|
Jao Boze sad sam pojela neku salamu koja je vec pocela malo da vristi.. Krivo mi je sto mi toliko lepih fotkica puca i ne ucita se..
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:50:50
|
|
|
|
little_one
|
maksimin...puno nam bjeze
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:52:30
|
|
|
|
maksmin
|
zene, realno svaka im cas_t, kad vidim nas u akciji, zapitam se koliko tek njih ima aktivnih, beze za 68500, ali dobro pre tri sata razlika je isla i na 75000. evo ja se javljam u dobrovoljce za 3 smenu, ako ima jos neko raspolozen neka se pridruzi slobodno. vidim LO, nema veze, sve dok je fer plej, skidam im kapu!
< Poruku je uredio maksmin -- 14.3.2013 21:53:45 >
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:54:30
|
|
|
|
little_one
|
ja koliko izdrzim...dijete spava....muz nek ide da spava a ja cu sutra da budem mrtvo tijelo ako treba...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:54:54
|
|
|
|
little_one
|
lik
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:55:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ciplelice pregledane...ima jos neko zelju
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:57:08
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: maksmin zene, realno svaka im cas_t, kad vidim nas u akciji, zapitam se koliko tek njih ima aktivnih, beze za 68500, ali dobro pre tri sata razlika je isla i na 75000. evo ja se javljam u dobrovoljce za 3 smenu, ako ima jos neko raspolozen neka se pridruzi slobodno. vidim LO, nema veze, sve dok je fer plej, skidam im kapu!
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 21:58:41
|
|
|
|
maksmin
|
ako vec imas volju klik
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:01:58
|
|
|
|
little_one
|
ja nemam pojma koji lajkujem....prvi koji mi dodje pod misa
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:12:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Devojke,samo da vam kazem da pobedile ili ne,drago mi je da sam ucestvovala,jer smo se lepo druzile. Ja sam do sada bila ogranicena samo na crtice i slicne teme i mnoge od vas ne bih "upoznala" da nije ovog takmicenja. Jeste ovo sad bilo povrsno,jer se u ovoj jurnjavi nista lepo ne procita,niti se slike pogledaju kako treba,a to cu nadoknaditi kada prodje ovaj haos . Bravo za nas I idemo dalje,imamo jos sanse
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:16:33
|
|
|
|
World
|
ma ludilo bas
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:22:34
|
|
|
|
isidora88
|
maksmin zeno kako si uspela da danas sakupis toliko poena, aj odaj nam tajnu pa da prestignemo bosance
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:24:58
|
|
|
|
Dada81
|
Punila sam Shishi ..Koga nisam dugo..ima li koga da nisam nikako ? Ljudi, posustajem ,al'ne odustajem.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:25:58
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 Devojke,samo da vam kazem da pobedile ili ne,drago mi je da sam ucestvovala,jer smo se lepo druzile. Ja sam do sada bila ogranicena samo na crtice i slicne teme i mnoge od vas ne bih "upoznala" da nije ovog takmicenja. Jeste ovo sad bilo povrsno,jer se u ovoj jurnjavi nista lepo ne procita,niti se slike pogledaju kako treba,a to cu nadoknaditi kada prodje ovaj haos . Bravo za nas I idemo dalje,imamo jos sanse Bas tako Bebi Nego,imas li ti album , da predjemo na stvar
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:26:39
|
|
|
|
Anoniman
|
usla sam u neki album cipela,mozda isidorin i na par slika nije htelo da prihvati komentare,vec je pisalo na slov.kako je doslo do greske...bla..bla i tako po nekoliko puta za pojedine slike
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:27:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 IZVORNA PORUKA: bebi13 Devojke,samo da vam kazem da pobedile ili ne,drago mi je da sam ucestvovala,jer smo se lepo druzile. Ja sam do sada bila ogranicena samo na crtice i slicne teme i mnoge od vas ne bih "upoznala" da nije ovog takmicenja. Jeste ovo sad bilo povrsno,jer se u ovoj jurnjavi nista lepo ne procita,niti se slike pogledaju kako treba,a to cu nadoknaditi kada prodje ovaj haos . Bravo za nas I idemo dalje,imamo jos sanse Bas tako Bebi Nego,imas li ti album , da predjemo na stvar nemam,ja samo komentarisem i skupljam drvca
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:30:11
|
|
|
|
isidora88
|
mislim da je shishicin ili od anck aj punite me svi koji hocete
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:32:24
|
|
|
|
indy_25
|
Meni je najgore sto pisem s mob. tesko mi otvara albume pa se iznerviram i odustanem od albuma. evo ovako makar koji post dnevno bolje ista nego nista. al ja bi bas voljela da pobjedimo.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:33:33
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: little_one ja koliko izdrzim...dijete spava....muz nek ide da spava a ja cu sutra da budem mrtvo tijelo ako treba... Bila sma i kod imperijal.. Sad sam kod tebe ,slatkis mala bebana
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:35:19
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Meni je najgore sto pisem s mob. tesko mi otvara albume pa se iznerviram i odustanem od albuma. evo ovako makar koji post dnevno bolje ista nego nista. al ja bi bas voljela da pobjedimo. i ja sam u jednom momentu lezeci kraj Davida probala preko mob. patnja..
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:36:32
|
|
|
|
minna
|
ja sam sad stavila jos jedan, nek me puni ko hoce
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:37:14
|
|
|
|
maksmin
|
isidora, ja sam se sinoc naljutila na zaostatak za rr.ba i od tad visim, komp mi se usijao . nisam ja skupila, zasluzne su rr devojke pandina, lu, dunja, imperijal, lesica, mila i jos mnoge koje su mi cepale komentare na albume nocas i jutros, kao i sve devojke sa teme na slovo na slovo.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:37:39
|
|
|
|
imperial
|
Stvarno ženice,svaka nam čast,ja sam ovih 4.dana dušu dala,kuća-poso samo da se dočepam foruma,bitno je da smo se mi potrudile,a sledeći put ćemo da spremimo opasnu taktiku
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
lepse jepisuljicaJana (
53%)
Lara (
47%)
Ukupan broj glasova: 140Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!