Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:27:16
|
|
|
|
milenatea
|
tu sam. moj muz ima temp 40. u medjuvremenu vam pisem. bas mu je lose. ljubim vas sve posle cu kom albume
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:28:02
|
|
|
|
Dada81
|
Bila kod Figaro i Maraj ,Lu.. ,posle cu obici i kod koga sam vec bila,ali sa novim albumima...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:29:12
|
|
|
|
maksmin
|
IZVORNA PORUKA: pandina MAKSMIN pamti pa vrati evo novog albuma http://album.ringeraja.rs/index.php?page=sort1&IDAlbum=1723 naravno, je non stop uporedo 2 albuma lajkujem, sada ide dosta brze. savet za devojke, vise puta stisnite dugme DODAJ KOMENTAR a ne samo po jednom, i onda puni 10 kom. u minutu, ako ne i brze!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:30:51
|
|
|
|
pandina
|
Bila kod bojane92, jance, imperial, minne, jole...idemo dalje....NApunila sam vas ludacki Imperial ja nemam te tvoje tackice
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:30:54
|
|
|
|
World
|
pa ne vaze se isti komentari valjda?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:31:27
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: maksmin IZVORNA PORUKA: pandina MAKSMIN pamti pa vrati evo novog albuma http://album.ringeraja.rs/index.php?page=sort1&IDAlbum=1723 naravno, je non stop uporedo 2 albuma lajkujem, sada ide dosta brze. savet za devojke, vise puta stisnite dugme DODAJ KOMENTAR a ne samo po jednom, i onda puni 10 kom. u minutu, ako ne i brze! E tako sam ja tebe napunila, sestro!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:31:54
|
|
|
|
maksmin
|
IZVORNA PORUKA: imperial hahaha Isidora sad uđem u jedan od tvojih albuma i vidim sve tačkice i shvatim da je mm tu već bio bravo za muzica!!! ovaj moj samo kaze nisi normalna, znaci nema te do sutra i ne spavas nocas!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:33:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I dalje mi se pojavljuje to CONFIRM, ***em mu zeca, programeri ispravite to
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:34:46
|
|
|
|
maksmin
|
IZVORNA PORUKA: pandina E tako sam ja tebe napunila, sestro! Fala sestro fala!!! World, mene su tako nocas punile dunja rr, nada rr, lesica rr, i lu rr, stoga valjda mozemo tako i mi obicni smrtnici. Sta da radimo kad je server spor pa 10x ucita isti komentar
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:34:56
|
|
|
|
World
|
ja ne mogu da udjem na gomilu albuma., valjda je preotereceno nesto...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:35:31
|
|
|
|
imperial
|
Imperial ja nemam te tvoje tackiceuser posted image sad ću dođem
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:35:44
|
|
|
|
isidora88
|
imperial nema veze samo ti idi opet komentarisi
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:36:03
|
|
|
|
little_one
|
jest maksimin to i ja kazem :)))
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:36:28
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: maksmin IZVORNA PORUKA: pandina E tako sam ja tebe napunila, sestro! Fala sestro fala!!! World, mene su tako nocas punile dunja rr, nada rr, lesica rr, i lu rr, stoga valjda mozemo tako i mi obicni smrtnici. Sta da radimo kad je server spor pa 10x ucita isti komentar e pa dobro onda.. a ja se sve pravila fina pa pazila da ne ide vise puta... u tom slucaju, bacite se i na moj album, evo ja cu sad da skacem po vasima.. mada sam vec neke 'obradila'...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:37:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
odo da stavim dete u krevet, ionako je bolesna...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:38:27
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam bila kod skocice,Trcosave,i u nekom albumu sa zivotinjama,i jos negde al nema sanse da setim naziva,i onda je pocelo da mi koci i da pise da je greska.Sad opet ubrzava pa nastavljam
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:38:41
|
|
|
|
jovana13
|
koga nisam nek se javi 45min sam samo komentarisala napunila sam vas.... slobodno i vi mene necu da se bunim
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:38:53
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 I dalje mi se pojavljuje to CONFIRM, ***em mu zeca, programeri ispravite to Ja mislim da moraš da potvrdiš da bi ti se računao lajk. I meni se to od danas pojavljuje.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:39:07
|
|
|
|
milicicak
|
Meni je mnogo nezgodno da komentarisem albume sa telefona a do kompa ni pored najbolje volje ne mogu da dodjem sutra ceo dan :( ali me zato racunajte za slovo na slovo, to cu da kuckam kad god mogu :)
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:40:34
|
|
|
|
jovana13
|
world daj link da vidim el sam bila ajd jos neko mogu 2 u isto vreme al sam ja prolupala od ove rr grozniceee
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:40:39
|
|
|
|
maksmin
|
meni se sve moracu da pisem na papir kod koga sam bila.. cini mi se figaro, isidora, imperijal, lo, ivanka, leax, milenatea.. u svakom slucaju, posle ponoci mala pauza pa nocas teram po ostalima.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:41:51
|
|
|
|
World
|
evo ko nije stigao... ALBUM
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:43:32
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Meni je mnogo nezgodno da komentarisem albume sa telefona a do kompa ni pored najbolje volje ne mogu da dodjem sutra ceo dan :( ali me zato racunajte za slovo na slovo, to cu da kuckam kad god mogu :) ja sa telefona više ne mogu ni odgovor da pišem, rr poludela ništa ne može da mi se učita, radite kao mravi
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:43:55
|
|
|
|
jovana13
|
world i tebe sam el ima nekooo ajde dok mi brz neet bas sam se uigralaa
|
Anketa
tara ili sofija?pisuljicatara (
61%)
sofija (
39%)
Ukupan broj glasova: 150Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!