Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:38:15
|
|
|
|
maksmin
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 Devojke,samo da vam kazem da pobedile ili ne,drago mi je da sam ucestvovala,jer smo se lepo druzile. Ja sam do sada bila ogranicena samo na crtice i slicne teme i mnoge od vas ne bih "upoznala" da nije ovog takmicenja. Jeste ovo sad bilo povrsno,jer se u ovoj jurnjavi nista lepo ne procita,niti se slike pogledaju kako treba,a to cu nadoknaditi kada prodje ovaj haos . Bravo za nas I idemo dalje,imamo jos sanse isto vazi i za mene!!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:43:23
|
|
|
|
imperial
|
kod koga nisam bila, više ništa neznam
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:46:46
|
|
|
|
minna
|
Maraj stavila si link mojih albuma, ili bar meni tako iylayi, al nema veye samo kuckajte
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:48:49
|
|
|
|
Shishica
|
Dok ja postavljam albume vec ima komentara, a albumi nisu jos gotovi. Bas ide sporo i pucaju fotkice. Hocemo li spavati za vikend kao bebe?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:50:07
|
|
|
|
minna
|
ima da bude pustos na forumu do ponedeljka
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:51:03
|
|
|
|
vikiveki
|
ja nikako ne mogu da postavim album :(((
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:52:36
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Dok ja postavljam albume vec ima komentara, a albumi nisu jos gotovi. Bas ide sporo i pucaju fotkice. Hocemo li spavati za vikend kao bebe? Uhh,da znas
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:53:49
|
|
|
|
marince1
|
OCemo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:55:02
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: maksmin isidora, ja sam se sinoc naljutila na zaostatak za rr.ba i od tad visim, komp mi se usijao . nisam ja skupila, zasluzne su rr devojke pandina, lu, dunja, imperijal, lesica, mila i jos mnoge koje su mi cepale komentare na albume nocas i jutros, kao i sve devojke sa teme na slovo na slovo. svaka cast, ajde zene cepajte i mene tako
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:57:25
|
|
|
|
jovana13
|
stigla sam...,
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:58:53
|
|
|
|
sneza24
|
Žene svaka vam čast. Ja se trudim sa mobilnog koliko mogu ali mi ide jako sporo. Negde prokomentarišem slike negde dnevnik, zavisi šta uspem da otvorim. Navijam da pobedimo.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:59:00
|
|
|
|
imperial
|
maraj nisi lepo postavila i ja kad uđem u tvoj album izlaze moje slike
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 22:59:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
OVO JE PRAVO RR DRUŽENJE! NEKA NJIMA POBEDA MI SMO IPAK NAJ NAJ! sorry što se derem
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:00:47
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: imperial maraj nisi lepo postavila i ja kad uđem u tvoj album izlaze moje slike
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:02:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nemam nijedan dodat FB like od 22:12h
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:05:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
kopneti
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:07:21
|
|
|
|
minna
|
pandina hvala ja nemam fb
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:10:21
|
|
|
|
isidora88
|
idem viki da te napunim pa odoh da spavam, nicas sam spavala 3 sata samo punite me nocas, ja cu vas ujutru
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:16:26
|
|
|
|
little_one
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nemam nijedan dodat FB like od 22:12h Ivanka imas pored like ti se pojavi i confirm (potvrdi) mozda zato nema lajkova
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:22:55
|
|
|
|
imperial
|
hahaha Isidora sad uđem u jedan od tvojih albuma i vidim sve tačkice i shvatim da je mm tu već bio
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?