Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:27:16
|
|
|
|
milenatea
|
tu sam. moj muz ima temp 40. u medjuvremenu vam pisem. bas mu je lose. ljubim vas sve posle cu kom albume
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:28:02
|
|
|
|
Dada81
|
Bila kod Figaro i Maraj ,Lu.. ,posle cu obici i kod koga sam vec bila,ali sa novim albumima...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:29:12
|
|
|
|
maksmin
|
IZVORNA PORUKA: pandina MAKSMIN pamti pa vrati evo novog albuma http://album.ringeraja.rs/index.php?page=sort1&IDAlbum=1723 naravno, je non stop uporedo 2 albuma lajkujem, sada ide dosta brze. savet za devojke, vise puta stisnite dugme DODAJ KOMENTAR a ne samo po jednom, i onda puni 10 kom. u minutu, ako ne i brze!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:30:51
|
|
|
|
pandina
|
Bila kod bojane92, jance, imperial, minne, jole...idemo dalje....NApunila sam vas ludacki Imperial ja nemam te tvoje tackice
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:30:54
|
|
|
|
World
|
pa ne vaze se isti komentari valjda?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:31:27
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: maksmin IZVORNA PORUKA: pandina MAKSMIN pamti pa vrati evo novog albuma http://album.ringeraja.rs/index.php?page=sort1&IDAlbum=1723 naravno, je non stop uporedo 2 albuma lajkujem, sada ide dosta brze. savet za devojke, vise puta stisnite dugme DODAJ KOMENTAR a ne samo po jednom, i onda puni 10 kom. u minutu, ako ne i brze! E tako sam ja tebe napunila, sestro!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:31:54
|
|
|
|
maksmin
|
IZVORNA PORUKA: imperial hahaha Isidora sad uđem u jedan od tvojih albuma i vidim sve tačkice i shvatim da je mm tu već bio bravo za muzica!!! ovaj moj samo kaze nisi normalna, znaci nema te do sutra i ne spavas nocas!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:33:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I dalje mi se pojavljuje to CONFIRM, ***em mu zeca, programeri ispravite to
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:34:46
|
|
|
|
maksmin
|
IZVORNA PORUKA: pandina E tako sam ja tebe napunila, sestro! Fala sestro fala!!! World, mene su tako nocas punile dunja rr, nada rr, lesica rr, i lu rr, stoga valjda mozemo tako i mi obicni smrtnici. Sta da radimo kad je server spor pa 10x ucita isti komentar
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:34:56
|
|
|
|
World
|
ja ne mogu da udjem na gomilu albuma., valjda je preotereceno nesto...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:35:31
|
|
|
|
imperial
|
Imperial ja nemam te tvoje tackiceuser posted image sad ću dođem
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:35:44
|
|
|
|
isidora88
|
imperial nema veze samo ti idi opet komentarisi
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:36:03
|
|
|
|
little_one
|
jest maksimin to i ja kazem :)))
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:36:28
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: maksmin IZVORNA PORUKA: pandina E tako sam ja tebe napunila, sestro! Fala sestro fala!!! World, mene su tako nocas punile dunja rr, nada rr, lesica rr, i lu rr, stoga valjda mozemo tako i mi obicni smrtnici. Sta da radimo kad je server spor pa 10x ucita isti komentar e pa dobro onda.. a ja se sve pravila fina pa pazila da ne ide vise puta... u tom slucaju, bacite se i na moj album, evo ja cu sad da skacem po vasima.. mada sam vec neke 'obradila'...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:37:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
odo da stavim dete u krevet, ionako je bolesna...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:38:27
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam bila kod skocice,Trcosave,i u nekom albumu sa zivotinjama,i jos negde al nema sanse da setim naziva,i onda je pocelo da mi koci i da pise da je greska.Sad opet ubrzava pa nastavljam
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:38:41
|
|
|
|
jovana13
|
koga nisam nek se javi 45min sam samo komentarisala napunila sam vas.... slobodno i vi mene necu da se bunim
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:38:53
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 I dalje mi se pojavljuje to CONFIRM, ***em mu zeca, programeri ispravite to Ja mislim da moraš da potvrdiš da bi ti se računao lajk. I meni se to od danas pojavljuje.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:39:07
|
|
|
|
milicicak
|
Meni je mnogo nezgodno da komentarisem albume sa telefona a do kompa ni pored najbolje volje ne mogu da dodjem sutra ceo dan :( ali me zato racunajte za slovo na slovo, to cu da kuckam kad god mogu :)
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:40:34
|
|
|
|
jovana13
|
world daj link da vidim el sam bila ajd jos neko mogu 2 u isto vreme al sam ja prolupala od ove rr grozniceee
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:40:39
|
|
|
|
maksmin
|
meni se sve moracu da pisem na papir kod koga sam bila.. cini mi se figaro, isidora, imperijal, lo, ivanka, leax, milenatea.. u svakom slucaju, posle ponoci mala pauza pa nocas teram po ostalima.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:41:51
|
|
|
|
World
|
evo ko nije stigao... ALBUM
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:43:32
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Meni je mnogo nezgodno da komentarisem albume sa telefona a do kompa ni pored najbolje volje ne mogu da dodjem sutra ceo dan :( ali me zato racunajte za slovo na slovo, to cu da kuckam kad god mogu :) ja sa telefona više ne mogu ni odgovor da pišem, rr poludela ništa ne može da mi se učita, radite kao mravi
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 23:43:55
|
|
|
|
jovana13
|
world i tebe sam el ima nekooo ajde dok mi brz neet bas sam se uigralaa
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Повратак на посао након породиљског одсуства.AdminСа којим изазовима се суочавате када се вратите на посао након породиљског одсуства?Немам проблем да се вратим на посао. (
0%)
Преоптерећење и недостатак енергије. (
0%)
Прилагођавање иновацијама и променама на радном месту. (
0%)
Страх од губитка посла. (
0%)
Проблеми у равнотежи између посла и породице. (
0%)
Ukupan broj glasova: 0Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!