Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:16:46
|
|
|
|
pandina
|
i ja
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:18:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Samo lete postovi.... hahahah sanjacu ovo objavi
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:18:58
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: minna IZVORNA PORUKA: Pretty78 Ljudi imaju dobru taktiku svi su na temi na sloovo na slovo i samo lete postovi NEMAJU NI JEDNU DRUGU AKTIVNU TEMU!!!! a pravilo o 3 posta u temi nema veze, opste rasulo ma daaaaaaaaaaaaaaj
< Poruku je uredio Pretty78 -- 14.3.2013 10:19:27 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:19:33
|
|
|
|
Figaro88
|
Sad sam usla u imejl i imam trista primljenih sa ringeraje-uglavnom su svi ovakvi Tudi oseba Pretty78 je dodala komentar pod sliko v albumu Zelje i snovi ..: divno Za ogled komentarja klikni na: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=14136 Delimo lepe trenutke <3 Tvoja Ringaraja katastrofa....
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:21:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Oš ti prevedem?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:21:58
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: minna IZVORNA PORUKA: Pretty78 Ljudi imaju dobru taktiku svi su na temi na sloovo na slovo i samo lete postovi NEMAJU NI JEDNU DRUGU AKTIVNU TEMU!!!! a pravilo o 3 posta u temi nema veze, opste rasulo ćut' tu! pssssst Kakvo je stanje, jel ih stizemo??
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:23:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kkao napredujemo??
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:24:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja juce oko 200 mailova, a danas oko 50...poludelo mi sanduce hiihiih
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:25:18
|
|
|
|
lesica
|
Lalalala, je l' vam trebam štogod?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:25:35
|
|
|
|
salle
|
ja sam od jutros kom, jedno 20 albuma, i sada cu da se malo druzim sa detetom a bosanke opet beze za 30 000!!!! ne znam kako, al je tako!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:25:47
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Oš ti prevedem? Ma ko ce to da briseeeee
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:27:28
|
|
|
|
milenatea
|
kako 30.000 malopre sam bila da vidim kod nas sta pise ukupni poeni portali bilo je oko 15000
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:27:32
|
|
|
|
madamme
|
toliko sporo rade slbumi.....ko da je neka sabotaza..
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:27:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jel ubo ko drvce??
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:28:05
|
|
|
|
milenatea
|
i meni
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:29:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
vikiveki mislim da sam bila kod tebe al eto me na novom albumu sad...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:29:38
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: milenatea kako 30.000 malopre sam bila da vidim kod nas sta pise ukupni poeni portali bilo je oko 15000 moj calculator kaze 30 351 !!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:33:34
|
|
|
|
isidora88
|
samo toliko, ja sam juce imala oko 1000 mailova evo novi album http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1651
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:34:32
|
|
|
|
milenatea
|
uzas
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:35:30
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: salle ja sam od jutros kom, jedno 20 albuma, i sada cu da se malo druzim sa detetom a bosanke opet beze za 30 000!!!! ne znam kako, al je tako! pa kakoooo, kad i ja kuckam a ne bih smela, nego moze posao i da saceka, nemam nista hitno
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:36:02
|
|
|
|
anajid
|
Joj zene meni je tako spora RR,kud i ovako imam malo vremena tu jos i jedan post otvara pola sata. Ali eto dajem svoj doprinos koliko stignem i napred do pobede!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:47:42
|
|
|
|
Pretty78
|
opet nam beze za preko 30 000
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:54:42
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Lalalala, je l' vam trebam štogod? Pravac na sve albume,svima,i neces imati vremena ni da pitas
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?