Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:46:57
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: adulence kako je bre moguce da nam za trenutak pobegnu 6000 pri tom zene bila sam sad da vidim kako komentarisu slike,retko koji komentar je divno,lepo itd...vec su to ipak opsirniji komentari....gde gresimo? Jednostavno - više ih je aktivnih. Kod nas Šišica, Pretty, Salle, ti, Isidora, Anck...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:48:14
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 IGRAJU NA SLOVO NA SLOVO tu lete poeni ajmo i mi, a paralelno otvorite albume i komentarišite u drugom prozoru
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:48:42
|
|
|
|
Pretty78
|
Ljudi imaju dobru taktiku svi su na temi na sloovo na slovo i samo lete postovi NEMAJU NI JEDNU DRUGU AKTIVNU TEMU!!!!
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:48:55
|
|
|
|
Dada81
|
E,da ,bas to Trco! Ja kada god sam isla na vas,svoje prijatelje,vise od pola dana ih je neaktivno ,zene rade ,a ne k'o tamo ,samo da komentarisu Velicanstvenog nagrabice poene,koliko ih je
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:49:24
|
|
|
|
pandina
|
Hajmo onda svi u tu temu
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:49:43
|
|
|
|
degu
|
i stalno im je aktivna tema na slovo, upišu jednu reč koja donosi poene, dok mi ovde mnogo više vremena provodimo u komentarisanju. Treba stalno da nam bude aktivna tema kaladont, asocijacije, na slovo, tačno-netačno... ja sam ponosna na vas kako ste smanjile razliku
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:49:53
|
|
|
|
Pretty78
|
ja cu da komentarisem albume meni sporo otvara tab : odgovori brze mi idu komentari a vi SVI idite u na slovo na slovo jedna rec jedan post!!!
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:50:00
|
|
|
|
milicicak
|
evo, ja se aktiviram i preko moba pa dok izdrzi baterija
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:52:50
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 E,da ,bas to Trco! Ja kada god sam isla na vas,svoje prijatelje,vise od pola dana ih je neaktivno ,zene rade ,a ne k'o tamo ,samo da komentarisu Velicanstvenog nagrabice poene,koliko ih je dado daj li link albuma
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:54:53
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam napunila bodovima Salleta i trcosavu i Pandinu,Prety a sada dalje
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:55:32
|
|
|
|
lanajelena
|
Meni jedino kad sam na toj temi ne iskace nijedno drvo
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:59:32
|
|
|
|
liliana
|
E, mene samo da tresne ono "zlatno drvo"- nikakve šanse nemam, a zabavno je -uzas!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:01:57
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: Dada81 E,da ,bas to Trco! Ja kada god sam isla na vas,svoje prijatelje,vise od pola dana ih je neaktivno ,zene rade ,a ne k'o tamo ,samo da komentarisu Velicanstvenog nagrabice poene,koliko ih je dado daj li link albuma Do sad si se mozda i snasla,dok ja ovde dodjem Tu je: http://album.ringeraja.rs/index.php?page=image1&ID=12656
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:05:26
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Meni jedino kad sam na toj temi ne iskace nijedno drvo evo ja pokupih sada jedno
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:06:58
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Drage, moram na posao, kuckamo se veceras... evo mojih albuma, http://album.ringeraja.rs/index.php?page=browse1&type=1 Maraj,juce sam isto pokusala ici kod tebe ikada otvorim ovaj link izadju mi moje slike,ne znam sta se desava..Evo opet.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:08:01
|
|
|
|
isidora88
|
ko nije bio brzo u moje albume
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:09:07
|
|
|
|
adulence
|
i u moje...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:10:35
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja sam napunila bodovima Salleta i trcosavu i Pandinu,Prety a sada dalje cekam te ahahahah
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:11:54
|
|
|
|
milenatea
|
jutro zenske, smanjiile smo dosta razliku svaka cast , jeste spavale nocas LJUBIM VAS SVE
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:14:08
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 Ljudi imaju dobru taktiku svi su na temi na sloovo na slovo i samo lete postovi NEMAJU NI JEDNU DRUGU AKTIVNU TEMU!!!! a pravilo o 3 posta u temi nema veze, opste rasulo
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:15:32
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja sam napunila bodovima Salleta i trcosavu i Pandinu,Prety a sada dalje zavaljujem
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:16:13
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: minna IZVORNA PORUKA: Pretty78 Ljudi imaju dobru taktiku svi su na temi na sloovo na slovo i samo lete postovi NEMAJU NI JEDNU DRUGU AKTIVNU TEMU!!!! a pravilo o 3 posta u temi nema veze, opste rasulo ćut' tu!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?