Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:58:33
|
|
|
|
milenatea
|
za sat vremena 950 poena. odoh da spremam dorucak pa se kasnije dok ne krenem na posao druzimo
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 10:59:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja krecem da uspavam misicu.... a danas nista od rucka .. ne mili mi se kuvati! Vidimo se kasnije!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:05:55
|
|
|
|
jovana13
|
ja sad ne mogu puno da vam pomognem, evo janja mi je na rukama dok ovo pisem, temp joj opet skocila kad bude zaspala tu bicu aktivnija mm neka pazi Ogija rucak imam sto je super
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:14:22
|
|
|
|
jovana13
|
otvorila sam igricu sa imenima da skupimo poene sto brze vidim da i to igraju bosanke pa ajde i ma sto lakse i brze da ih stignemo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:15:39
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: milenatea za sat vremena 950 poena. odoh da spremam dorucak pa se kasnije dok ne krenem na posao druzimo Kako bre ja tek za tri sata toliko skupim. Sta je sa mnom? Je l ti tu racunas i teme i albume koje imas?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:18:00
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: milenatea za sat vremena 950 poena. odoh da spremam dorucak pa se kasnije dok ne krenem na posao druzimo Kako bre ja tek za tri sata toliko skupim. Sta je sa mnom? Je l ti tu racunas i teme i albume koje imas? ja sam za 3 sata skupila 2500 obnevidela sam, ali i to je sa pauzama... baci se na albume ;)
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:18:17
|
|
|
|
jovana13
|
moze ja sam sinoc za 1h skupila toliko 2albuma komentarisala u isto vreme i na 1 temi pisala usput skupljala drvca i eto poena!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:20:39
|
|
|
|
Verolina
|
Pa komentarisem albume vec tri sata. Ali jako jako sporo ucitava. Ako pustim kao sto mi Figaro kaze, nece da ucita. Ja imam dobar net, ne znam sta je ovo?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:21:52
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Pa komentarisem albume vec tri sata. Ali jako jako sporo ucitava. Ako pustim kao sto mi Figaro kaze, nece da ucita. Ja imam dobar net, ne znam sta je ovo? daj mi link nekog tvog albuma
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:21:58
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: milenatea za sat vremena 950 poena. odoh da spremam dorucak pa se kasnije dok ne krenem na posao druzimo Kako bre ja tek za tri sata toliko skupim. Sta je sa mnom? Je l ti tu racunas i teme i albume koje imas? ja sam za 3 sata skupila 2500 obnevidela sam, ali i to je sa pauzama... baci se na albume ;) E, onda sam ja , stvarno, ćurka!!! Jbt. ja sam zadnja među zadnjima!!! Mene samo zlatno drvo može da spase... Ma, ni ono me spasti neće!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:23:08
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: milenatea za sat vremena 950 poena. odoh da spremam dorucak pa se kasnije dok ne krenem na posao druzimo Kako bre ja tek za tri sata toliko skupim. Sta je sa mnom? Je l ti tu racunas i teme i albume koje imas? ja sam za 3 sata skupila 2500 obnevidela sam, ali i to je sa pauzama... baci se na albume ;) E, onda sam ja , stvarno, ćurka!!! Jbt. ja sam zadnja među zadnjima!!! Mene samo zlatno drvo može da spase... Ma, ni ono me spasti neće!!! hahahha, sta da ti kazem, ja pre 5 min bila na 3 mestu, a sada na 5....
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:25:32
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: Verolina Pa komentarisem albume vec tri sata. Ali jako jako sporo ucitava. Ako pustim kao sto mi Figaro kaze, nece da ucita. Ja imam dobar net, ne znam sta je ovo? daj mi link nekog tvog albuma Pa nemam album. Ne znam kako da ga postavim. Ja sve sto sam nakupila, nakupila sam komentarisuci tudje.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:26:46
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: Verolina Pa komentarisem albume vec tri sata. Ali jako jako sporo ucitava. Ako pustim kao sto mi Figaro kaze, nece da ucita. Ja imam dobar net, ne znam sta je ovo? daj mi link nekog tvog albuma Pa nemam album. Ne znam kako da ga postavim. Ja sve sto sam nakupila, nakupila sam komentarisuci tudje. pa napravi album od 10 slika... ili napisi dnevnik, ali stavi i sliku idi onda u moje albume
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:28:02
|
|
|
|
Verolina
|
Je l' se u opis kopira kod za forum?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:29:59
|
|
|
|
NadaR
|
Ne treba Verka kod . Napravis album od slicica sa kompa , ubacis ih i onda prenos i pratis dalje
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:30:49
|
|
|
|
tatjana1
|
Auuu, ja kao da pomognem da nasa RR odskoci, ali mi nesto ne ide sa poenima Ali, valjda ce i ovo bar malo da znaci....
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:35:11
|
|
|
|
isidora88
|
brzo na komnetarisanje http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1488 kome nisam komentarisala nek mi javi
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:36:24
|
|
|
|
salle
|
hahah, RR mi blok zbog poruke, i odmah me baciste na 6. mesto nadam se da ste smanjile razliku
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:37:05
|
|
|
|
jovana13
|
isidora ja i ne gledam ko mi je kom.vidi dal si meni evo prelazim kod tebe
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:39:54
|
|
|
|
isidora88
|
idem kod tebe iz ovih stopa
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:40:30
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: isidora88 brzo na komnetarisanje http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1488 kome nisam komentarisala nek mi javi nisi menei odmah idem
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:41:08
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: tatjana1 Auuu, ja kao da pomognem da nasa RR odskoci, ali mi nesto ne ide sa poenima Ali, valjda ce i ovo bar malo da znaci....
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 11:42:02
|
|
|
|
jovana13
|
salle daj link tvog mogu jos 1 pored isidorinog
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?