Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:23:27
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Ja se trudim kod Sh,ali nece.Shishice,jel ostaju komentari? cind, tvoj sam odradila.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:25:24
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam bila sad kod Shishice,zavrsila,sad drugi,ostali su kom.Posle njega definitivno odoh u gard....
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:25:26
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ja ne znam sta da radim. Smorila sam se. Meni ucitava komentar po 5 minuta. Meni kad tako uspori,ja jos gora ,mesam slova,jedem ih,umesto da sta bolje doprinesem,ja pravim sebi vecu zbrku. Juce sam restartovala komp,cistila ga CCleanerom,pa malko dodje sebi,ali u podne je guuuzvaa
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:25:46
|
|
|
|
isidora88
|
dado ja sam kod tebe valjda sve albume akomentarisala adulence, skockicu i ivanku sam zavrsila, aj sad vi kod mene ja odoh dalje
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:26:55
|
|
|
|
isidora88
|
ajmo zene, ovo ste preskocile http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1581
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:27:40
|
|
|
|
Dada81
|
Jeis,Isi,znam.Kod mene je jos par njih bilo pa cu da uzvrati, a onda idem kome stignem, aposto nemam puno albuma ,turicu i ja jos koji,sto bi Bosna rasturala
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:30:54
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 IZVORNA PORUKA: Verolina Ja ne znam sta da radim. Smorila sam se. Meni ucitava komentar po 5 minuta. Meni kad tako uspori,ja jos gora ,mesam slova,jedem ih,umesto da sta bolje doprinesem,ja pravim sebi vecu zbrku. Juce sam restartovala komp,cistila ga CCleanerom,pa malko dodje sebi,ali u podne je guuuzvaa Ja uopste ne cekam da ucita kom,idem na sledecu sliku,i uvek mi ostane komentar....
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:32:09
|
|
|
|
Figaro88
|
Sad sam kod Adulence,pa cu onda da nadjem i tebe Dado:)))
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:32:10
|
|
|
|
Maraj
|
jao i meni. Klikcem po 100 puta da mi ostane komentar. Nece nikako, otpade mi prst kliktajuci...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:33:46
|
|
|
|
pandina
|
Maraj, upravo u tvojoj Budimpesti pisem da je sve bozanstveno
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:34:04
|
|
|
|
Verolina
|
Ajd probacu i ja sad tako.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:35:44
|
|
|
|
Pretty78
|
adulence , lanajelena, somun i ivanka zavrseni idem sad kod dade svratite i do mene
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:36:36
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Sad sam kod Adulence,pa cu onda da nadjem i tebe Dado:))) Moze pa cu i ja tebe :) Maraj ,sad ces i meni na red
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:38:01
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 adulence , lanajelena, somun i ivanka zavrseni idem sad kod dade svratite i do mene Ja moram tebe draga opet puniti ne znam dokle ti juce dodjoh,znam da me prekinuli
< Poruku je uredio Dada81 -- 14.3.2013 9:39:00 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:38:20
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 adulence , lanajelena, somun i ivanka zavrseni idem sad kod dade svratite i do mene da zavrsim sa lenajelena, pa cu ja kod tebe, juce nisam stigla do tebe
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:40:02
|
|
|
|
salle
|
opet beze za 24 000!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:41:30
|
|
|
|
madamme
|
meni tu nesto smrdi!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:41:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nece da mi ucita sliku u Dnevnik ...nema saaanse
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:42:54
|
|
|
|
Trcosava
|
Čekam da mi se učita album do kraja, počelo je da trokira sve. Malo malo pa mi izbaci server error. Pa refresh... dok se okrene dobijem prvu sedu!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:43:11
|
|
|
|
adulence
|
kako je bre moguce da nam za trenutak pobegnu 6000 pri tom zene bila sam sad da vidim kako komentarisu slike,retko koji komentar je divno,lepo itd...vec su to ipak opsirniji komentari....gde gresimo?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:43:31
|
|
|
|
Dada81
|
Jaoooo ,kako sve sada vas da obletim, da ste ste sve zadovoljne Mislim da sam ovih dana pospesila razvoj hemoroida..gde tema
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:43:57
|
|
|
|
Figaro88
|
Dado jedva te pronadjoh....
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:44:44
|
|
|
|
liliana
|
E, Dado, da ti čestitam na nagradi-sad sam tek videla!!! Posrećilo ti se naše druženje od preksinoć!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:45:59
|
|
|
|
Pretty78
|
IGRAJU NA SLOVO NA SLOVO tu lete poeni
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?