Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 8:45:54
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Cure,ne posustajte ! Sa jutrosnjih 45000 razlike smo spustile na 18 000 . Mozemo zajedno sve. da jutros je bilo 45000...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 8:47:48
|
|
|
|
Sanja90
|
Majku vam bozju,sad ce da ih prestignemo (titov naglasak)
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 8:49:28
|
|
|
|
pandina
|
Dobro jutro Evo ja imam spisak kod koga treba da idem, prvo Cindarela, pa Zemunka, pa Leax, pa Sanja90....
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 8:49:59
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Trcosava Pa sumnjam da ćemo uspeti 20000 stabala da skupimo. Nego Anck daj molim te proveri da li ispod svake slike kaktusa (ova nova dva) imaš moj komentar? Pa nema ispod svake ali vecine da! na svakoj slici koji kom, imate drvo!!! ne budite lenje nego ih pokupite! svi vi koji kom slike!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 8:50:02
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Trcosava Pa sumnjam da ćemo uspeti 20000 stabala da skupimo. Nego Anck daj molim te proveri da li ispod svake slike kaktusa (ova nova dva) imaš moj komentar? Pa nema ispod svake ali vecine da! GRRRRRRRR
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 8:50:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
vidim da ste bili vredni noćas!!!! Bravo vrednice!!!! evo mog novog albuma Prvi rođendanko!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 8:50:46
|
|
|
|
NadaR
|
Mislim da me ovi albumi vise vidjeti nece samo da ovo prodje.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 8:51:51
|
|
|
|
Sanja90
|
pandina jesam ja bila kod tebe???? Nesto se ne secam
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 8:51:55
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: pandina Dobro jutro Evo ja imam spisak kod koga treba da idem, prvo Cindarela, pa Zemunka, pa Leax, pa Sanja90.... Hoćeš li i mene staviti na spisak ili ja idem u drugoj turi
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 8:52:05
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 vidim da ste bili vredni noćas!!!! Bravo vrednice!!!! evo mog novog albuma Prvi rođendanko! uskoro cu i kod tebe
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 8:59:14
|
|
|
|
isidora88
|
ajde i kod mene u albume kome ja nisam komentarisala javite mi, sad zavrsavam dva albuma pa da idem dalje
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:02:22
|
|
|
|
Cindarella
|
Bas mi tesko ostavlja komentare.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:04:38
|
|
|
|
adulence
|
ja sada komentarisem cinarella i shishici....ajdfe zene bacite koji koment i kod mene
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:06:07
|
|
|
|
Cindarella
|
Ja se trudim kod Sh,ali nece.Shishice,jel ostaju komentari?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:06:16
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ajde i kod mene u albume kome ja nisam komentarisala javite mi, sad zavrsavam dva albuma pa da idem dalje ajde i kod mene u albume
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:06:27
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 vidim da ste bili vredni noćas!!!! Bravo vrednice!!!! evo mog novog albuma Prvi rođendanko! Daaa,pa mi se desilo nesto kao iz one igrice unisti mi snove,Andrea se probudila u tri i nije htela da spava,a naravno ustala jutros u osam kao da je neko navio Sad jedva gledam na oci Otvorila sam i novi album nocas pa izvolte,ja sad moram do grada kad se vratim komentarisem sve nove... ps:meni je internet jos uvek extra brz i otvara sve bez problema...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:11:38
|
|
|
|
minna
|
Ja sam za divno cudo super ustala u 7 i manje mi se spava nego inace, ne znam sta je to Sad cu se truditi da kuckam koliko mogu
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:18:02
|
|
|
|
Dada81
|
Devojek ,svaka cast! Dobro jutro
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:18:31
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 vidim da ste bili vredni noćas!!!! Bravo vrednice!!!! evo mog novog albuma Prvi rođendanko! odoh
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:18:57
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: adulence ja sada komentarisem cinarella i shishici....ajdfe zene bacite koji koment i kod mene ja odradih sad tri albuma (pojma nemam čija) i završavam drugi od anck (jedino nju pamtim zbog kaktusa ) sad odo da odradim onaj tvoj megalomanski od 50 komada pa moram da zaradim lebac - sreća pa imam samo tri da prevedem. Posle se vrćem, možda sad dodam i koji album
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:21:56
|
|
|
|
Verolina
|
Ja ne znam sta da radim. Smorila sam se. Meni ucitava komentar po 5 minuta.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 14.3.2013 9:22:52
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ajde punite i mene bodovima u albumima ima malo komentara, vi mene sabotirate Bila sam i opet cu,da obidjem jedan krug
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?