Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:49:12
|
|
|
|
mine
|
e sad da li se pandina desava nesto...2 albuma sam prosla...jedino sto mi makedonci salju neka obavestenja
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:49:22
|
|
|
|
17 joka
|
meni niko ne komentarise
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:49:24
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki i ja sam se umorila Znas ono -nema odmora dok traje obnova I ja sam,trazim recepAt kako preziveti,osecam se mamurno,a pila nisam
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:51:16
|
|
|
|
vikiveki
|
Devojke kažite mi kako da šaljem zahteve za prijateljstvo,juče sam ih poslala more jedno a niko ništa nije odgovorio i zato mislim da ja to ne znam da odradim
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:51:16
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka meni niko ne komentarise daj link albuma, jer ja kada nadjem otvata mi RR.net!!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:52:59
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka meni niko ne komentarise Evo sada ću te potražiti u albumima
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:53:42
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 IZVORNA PORUKA: vikiveki i ja sam se umorila Znas ono -nema odmora dok traje obnova I ja sam,trazim recepAt kako preziveti,osecam se mamurno,a pila nisam stizu li poeni?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:54:53
|
|
|
|
jovana13
|
joko jesam ja komentarisite i moje albume nisam ja na slikama
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:55:35
|
|
|
|
lanajelena
|
Kako se moj dnevnik od dva reda ne vidi
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:55:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Salle ti si me oduševila sa frizom!! Sad se sećam da jesam komentarisala po tvojem jednom albumu i da rekoh da me na jednoj slici tm podseća na muža od sanji Ja otvorih od pandine (neke slike se en vide), od isidore88 i još od nekog, dal joka ili vikiveki nekom sam slala i zahtev za prijateljstvo sva sam se pogub, a sudovi će se sami oprati
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:56:50
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Salle ti si me oduševila sa frizom!! Sad se sećam da jesam komentarisala po tvojem jednom albumu i da rekoh da me na jednoj slici tm podseća na muža od sanji Ja otvorih od pandine (neke slike se en vide), od isidore88 i još od nekog, dal joka ili vikiveki nekom sam slala i zahtev za prijateljstvo sva sam se pogub, a sudovi će se sami oprati stizu li poeni?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:57:05
|
|
|
|
jovana13
|
vikiveki ja kliknem na korisnikov profil pa izadje da mu posaljem zahtev i njegovi prijatelji pa kad predjem misem preko njegovih prij.isto izadje da posaljem zahtev i tako redom....
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:59:03
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka meni niko ne komentarise eto mene Jokooo Cini mi se da stizu ,Salle
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:59:17
|
|
|
|
mine
|
Da li ti stizu poeni...3 albuma da znam ima li efekta IZVORNA PORUKA: mine e sad da li se pandina desava nesto...2 albuma sam prosla...jedino sto mi makedonci salju neka obavestenja
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:00:17
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Salle ti si me oduševila sa frizom!! Sad se sećam da jesam komentarisala po tvojem jednom albumu i da rekoh da me na jednoj slici tm podseća na muža od sanji Ja otvorih od pandine (neke slike se en vide), od isidore88 i još od nekog, dal joka ili vikiveki nekom sam slala i zahtev za prijateljstvo sva sam se pogub, a sudovi će se sami oprati Kod mene ce se rucak sam napraviti,trt Bar mi dete lepo doruckovalo ,pa mi lakse
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:04:15
|
|
|
|
Trcosava
|
Fala sestre, fala... ja sad pređoh nečiji album (mislim da je pandina), prelazim još od nekog jedna cnka slatka i ov vikiveki - etno selo... Žene, ja ne ostavljam neke wow komentare, iturim smajlije - dovoljno za poene jel da? Tako da bez ljutnje pls
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:04:29
|
|
|
|
pandina
|
joko ti si mi prva na dnevnom redu
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:05:01
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: pandina joko ti si mi prva na dnevnom redu hocu li ja nekome doci na red
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:05:39
|
|
|
|
Skockica
|
Napisala sam recept za super brzi kolac koji ce dobro doci svim ringerajkama koje zbog "vanredne situLacije" imaju manjak vremena za kucne i kuhinske poslove.Izvolite procitati i prokomentarisati.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:10:30
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: pandina joko ti si mi prva na dnevnom redu hocu li ja nekome doci na red salle odoh ja da t komentarisem...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:11:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Salle , jovana13 - ušla sam kod vas Skokice, stiižem sad i tamooooo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:11:31
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: adulence IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: pandina joko ti si mi prva na dnevnom redu hocu li ja nekome doci na red salle odoh ja da t komentarisem... e, fala ti
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:16:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
salle tri puta sam ti ulazila u albume , ali nece da ih otvori nema sanse
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:16:19
|
|
|
|
pandina
|
salle bila sam kod tebe ali vraticu se opet moram i ostalima bar po koju da napisem
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?