Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 14:46:14
|
|
|
|
isidora88
|
ja ne mogu vec 2 sata da udjem u albume, stalno mi izbacuje gresku, a umesto nekih albuma otvara slovensku ringeraju, ja mislim da nas neko sabotira, nije ni cudo sto stalno bosanci vode kad mi imamo gomilu problema sa sajtom
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 14:46:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
stigla saaaaaam, nemam ručak al ko ga šiša!!! Dete na noši samo, ne spava, igra se ja dođo u pomoć!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 14:49:36
|
|
|
|
pandina
|
Otvorila sam nove teme sa igricama. Uposlila sam i mm da smislja gradove Igrajmo se gradova Koji nik odgovara osobi iznad
< Poruku je uredio pandina -- 13.3.2013 14:51:45 >
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 14:50:31
|
|
|
|
Leax
|
uf , sto se sporo ucitavaju i albumi i dnevnici kada ostavljam komentar a treba ubrzati trku da ih stignemo
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 14:52:14
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: pandina Otvorila sam nove teme sa igricama. Uposlila sam i mm da smislja gradove Igrajmo se gradova Koji nik odgovara osobi iznad super
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 14:53:42
|
|
|
|
jance
|
probah da ucitam album, sve uradi kako treba, pa me prebaci na praznu belu stranicu. jel trebam da cekam, ili nesto nisam uradila kako treba? to je bilo posle uploadovanja slika
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 14:55:45
|
|
|
|
jance
|
a da, sory, sad vidim da je ipak uspelo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:07:49
|
|
|
|
serpica
|
Samo 2000 razlike jeeee ma pobedicemo sigurno moj doprinos je mali ne znam zasto mi ne dodaju bodove ali svejedno ima devojaka koje razbijaju bravooooo
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:08:36
|
|
|
|
Sanja90
|
Serpi jesi li sigurna da je 2000 razlika???? Ako je tako navalite ljudi
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:08:58
|
|
|
|
Janncica
|
20 000 je razlika
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:10:59
|
|
|
|
Sanja90
|
uh,jos uvek su daleko
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:11:17
|
|
|
|
pandina
|
Трцосава, ето ме ускоро по твојим сликама да цеслјам.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:11:50
|
|
|
|
pandina
|
Sta napisah
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:11:54
|
|
|
|
lanajelena
|
moje slike
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:13:46
|
|
|
|
Sanja90
|
ja vise ne znam gde i sta da komentarisem,aj sad idem redom kod svih
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:14:28
|
|
|
|
Sanja90
|
u krug, u krug, u krug
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:14:45
|
|
|
|
Trcosava
|
Eve jedan korisan aljbum od ja http://album.ringeraja.rs/index.php?page=sort1&IDAlbum=1539 Kucala si ćirilicom Razlika sada 25000 Ko šta radi ja mehanički like, :, D, pa next
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:16:12
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena moje slike Mico, album mora da ima najmanje 10 slika, ostalo se ne važi Tvoj ima 8
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:18:09
|
|
|
|
serpica
|
Jojj zene ja moram da vam kazem... ponela sam laptop na poslu haos a opet ne stizem bas puno i pozalim se koleginici kako su bosanke bolje od nas i ne mozemo da ih stignemo a ona mi kaze ovako> "Nase zene su zaposlene,rade,ne sede kuci ko one,jer one drugog posla i nemaju,kuca,deca,kuca.." Bez uvrede ali ako je to tacno,zato su one ispred nas... ne zamerite.........
< Poruku je uredio serpica -- 13.3.2013 15:19:47 >
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:24:08
|
|
|
|
Pretty78
|
sad sam bila na rr.ba evo spisak njihovih prvih 5 mesta Zajednička redna lista (Pojedinci, svi skupljeni bodovi) 1. ladyblue 23543 2.veeseelaa 11968 3. Iman83 7436 4.doublemum 6930 5.Pahuljicaa 6791
< Poruku je uredio Pretty78 -- 13.3.2013 15:26:38 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:24:51
|
|
|
|
Pretty78
|
iz ovog mogu da zakljucim da one pune glasovima samo prve dve
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:28:05
|
|
|
|
milenatea
|
besposlicarke
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:28:13
|
|
|
|
serpica
|
verovatno imaju favorita,mozda su se dogovorile za koga da glasaju....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?