Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:20:07
|
|
|
|
nela79
|
Ja nasumicno skacem sa albuma na album, pa do dnevnika, pa na forum... :) Kao sto neko rece...ovo je bas zarazno :D
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:20:31
|
|
|
|
Torbica
|
Meni nece da upload-uje... Probacu kasnije! Pozz
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:28:04
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun salle tri puta sam ti ulazila u albume , ali nece da ih otvori nema sanse evo link http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1380 evo Salle mene opet kod tebe ja neumem da prebacim link do mog albuma ja ću naučiti sve dok se takmičenje završi
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:29:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Sale eto me, uleteh i ja na onaj sas dve strane! Neće da mi otvori!!! Izbacio mi jednu sliku i onda kao da je puako server, neće da izbaci sledeću. Opet sam išla na link pa ne radi opet! Vikiveki kod tebe sam završila sa etnoselom
< Poruku je uredio Trcosava -- 13.3.2013 13:31:09 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:35:22
|
|
|
|
little_one
|
smanjili smo malo razliku
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:38:40
|
|
|
|
isidora88
|
meni niko ne komentarise slike
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:40:42
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 meni niko ne komentarise slike daj link
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:41:52
|
|
|
|
adulence
|
zene smanjujemo 21000 razlike
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:45:09
|
|
|
|
nela79
|
Ja objavi dnevnik, ali cini mi se da nisam nesto dobro uradila. Ne vidi se ni slika ni video koji sam prikacila. Help
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:46:08
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: nela79 Ja objavi dnevnik, ali cini mi se da nisam nesto dobro uradila. Ne vidi se ni slika ni video koji sam prikacila. Help daj mi link
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:49:46
|
|
|
|
Sanja90
|
Ljudi jedva da mogu da komentarisem tudje slike i dnevnike,hiljadu puta samo klikcem i tek posle hiljadu i prvog prihvati
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:52:00
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 meni niko ne komentarise slike I ja sam upravo otvorila tvoj album kada me David zvao...Sad sam nastavila. Sve cu vas obici do veceras,a zurim zurim,koliko god mogu. Prvo cu gledati da odem kod svih koji su bili i kod mene (k'o da cu u goste)
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 13:57:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam dva puta bila u tvojim albumima, i ja idem nasumicno pa kod koga upadnem, cak i neznam da sam nekome komentarisala A bice danas...Mama, sta je to ''mama''? Da to je ona teta za kompjuterom u nasoj sobi
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 14:02:22
|
|
|
|
Pretty78
|
ajmo ljudi smaljili smo na 20000
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 14:03:58
|
|
|
|
salle
|
ja vise ne vidim na oci.... jos malo pa idem malo da se posvetim deci i kuci.... danas sam nakupila blizu 4000.....
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 14:07:57
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: salle ja vise ne vidim na oci.... jos malo pa idem malo da se posvetim deci i kuci.... danas sam nakupila blizu 4000..... This web page is not available The web page at http://album.ringeraja.rs/index.php?page=image1&ID=11746 might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Error 103 (net::ERR_CONNECTION_ABORTED): Unknown error. meni ovo izbacuje kad odem kod tebe u album, ali zato uspevam da iskomentarišem druge tvoje
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 14:14:23
|
|
|
|
Sanja90
|
LJUDI POMOC!!!!!NEKOGA SAM BLOKIRALA KAD SAM SKUPLJALA DRVECE,KAKO DA ZNAM KOGA???? HOCU DA JE ODBLOKIRAM!!!!!! POOOOOOOOOOMOOOOOOOOC
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 14:18:09
|
|
|
|
Sanja90
|
UHHHH,DOBRO JE,SAD JE SVE OK
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 14:24:39
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja sam dva puta bila u tvojim albumima, i ja idem nasumicno pa kod koga upadnem, cak i neznam da sam nekome komentarisala A bice danas...Mama, sta je to ''''mama''''? Da to je ona teta za kompjuterom u nasoj sobi ja bih se rado ''''duplirala''''ili ako se kaze...
< Poruku je uredio Dada81 -- 13.3.2013 14:28:59 >
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?