Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:14:35
|
|
|
|
Cindarella
|
Svaka vam cast zene! Kako rr.ba bezi toliko ispred,ja nemam pojma.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:15:56
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Svaka vam cast zene! Kako rr.ba bezi toliko ispred,ja nemam pojma. pomagaj da ih stignemoooo
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:19:08
|
|
|
|
mine
|
zenice....ja nisam nesto aktivna al vidim da je haos oko ove igre...naime imam sat vremena free pa mi recite ukratko da ne citam sad sta treba da radim da vam donesem bodove...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:19:25
|
|
|
|
Cindarella
|
Jas sam dusu dala u ponedeljak,imala sam vremena.Sada imam sat vremena dok mi dete spava,kad god mogu kliktacu.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:19:35
|
|
|
|
Dada81
|
Salle,stizu li bodovi ? :)
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:19:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I da preko 70 mailova
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:21:19
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Salle,stizu li bodovi ? :) stizuuu
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:23:49
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun I da preko 70 mailova to kod tebe Napravi u opciji da ne stizu,tako sam ja skoro,vise od 200 imala...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:28:21
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja samo 500 poena,albume ne mogu da komentarisem,retko mi otvori odgovor i nesto mi slabo izlaze drvca ,jedino poene donosim stalni ulogovanjem jer me izbaci
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:28:28
|
|
|
|
milenatea
|
gde ste takmicarke Mod, bravo
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:29:32
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: mine zenice....ja nisam nesto aktivna al vidim da je haos oko ove igre...naime imam sat vremena free pa mi recite ukratko da ne citam sad sta treba da radim da vam donesem bodove... draga, samo kometarisi albume sto vise KLIK imas puno albuma, svakoj nesto napisi
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:31:35
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ja samo 500 poena,albume ne mogu da komentarisem,retko mi otvori odgovor i nesto mi slabo izlaze drvca ,jedino poene donosim stalni ulogovanjem jer me izbaci LJ,komentariši onda članke i dnevnike
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:31:51
|
|
|
|
mine
|
ok...evo uzecu tvoj a ti javi da li ima efekta IZVORNA PORUKA: pandina IZVORNA PORUKA: mine zenice....ja nisam nesto aktivna al vidim da je haos oko ove igre...naime imam sat vremena free pa mi recite ukratko da ne citam sad sta treba da radim da vam donesem bodove... draga, samo kometarisi albume sto vise KLIK imas puno albuma, svakoj nesto napisi
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:35:27
|
|
|
|
isidora88
|
nema modesty da nam otkrije tajnu gde je nasla drvo ja odoh rucak da spremam, inace mi je muka i bole me oci jedva cekam kraj takmicenja kako da iskljucim opciju da mi ne stizu obavestenja za mail, upravo sam imala 580 mailova, juce preko 800
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:37:02
|
|
|
|
salle
|
auuu, zene.... ja sam se umorilaaa
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:38:38
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 nema modesty da nam otkrije tajnu gde je nasla drvo ja odoh rucak da spremam, inace mi je muka i bole me oci jedva cekam kraj takmicenja kako da iskljucim opciju da mi ne stizu obavestenja za mail, upravo sam imala 580 mailova, juce preko 800 idi, idi, da te stignem
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:39:10
|
|
|
|
Trcosava
|
ma daj, pa skoro 30000 opet beže? Što se tiče praćenja za teme i to, ja pojma nemam gde to i da gledam???
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:39:34
|
|
|
|
vikiveki
|
i ja sam se umorila
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:41:36
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava ma daj, pa skoro 30000 opet beže? Što se tiče praćenja za teme i to, ja pojma nemam gde to i da gledam??? sa desne strane
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:43:53
|
|
|
|
Trcosava
|
SAd ulećem kod pandine u Album Ju jesam ja to na 5 mestu danas?????
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:44:37
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava SAd ulećem kod pandine u Album Ju jesam ja to na 5 mestu danas????? posle malo i kod mene
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:45:49
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja cu se zaljubiti u Pandinu ako jos jednom udjem
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:45:59
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: Trcosava SAd ulećem kod pandine u Album Ju jesam ja to na 5 mestu danas????? posle malo i kod mene peta, i ako nisi dobijala dnevnu nagradu, evo prilike daj link tvog albuma da ti nabacim poene
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:47:20
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: Trcosava ma daj, pa skoro 30000 opet beže? Što se tiče praćenja za teme i to, ja pojma nemam gde to i da gledam??? sa desne strane Vrili? kapiram ja to,nego to tamo kasni za medalju... tako da ja tamo samo pogledam ponekad, jer u isto vreme vičem timbeeeeer, lajkujem i ostavljam komentar, pa još i na drugom tabu dodajem post i ja sad treba da pratim???
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 12:49:08
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: Trcosava ma daj, pa skoro 30000 opet beže? Što se tiče praćenja za teme i to, ja pojma nemam gde to i da gledam??? sa desne strane Vrili? kapiram ja to,nego to tamo kasni za medalju... tako da ja tamo samo pogledam ponekad, jer u isto vreme vičem timbeeeeer, lajkujem i ostavljam komentar, pa još i na drugom tabu dodajem post i ja sad treba da pratim??? ja trazim, ne znam ni ja kako sada idem u tvoje albume
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?