|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
12.2.2013 13:05:18   
Ksenix
Majo, svakako muckamo, pa sta bude.. samo me smaraju ti moji dugacki ciklusi...dok ja docekam sledecu O, prodje vecnost..user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1201
13.2.2013 9:10:12   
nata11
Maja, Ksenix hvala devojke user posted image
Maja mogu samo da se nadam da je tacno sve to sto ti je doktorka rekla jer smo muckali pre nego sto mi je trakica pokazala O, a inace vece kada je O bila najaca na trakicama sam provela kod doktora zbog glupog zuba tako da mi nije bilo ni do cega. Videcemo. Juce sam uradila jos jednu ali je po trakici O vec prosla. Ostale su mi jos 3 za sledeci ciklus.

Vi jeste vec koristile trakice u ovom ciklusu?

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1202
13.2.2013 18:03:21   
Ksenix
Nema mi O ovog meseca...danas 18.dc i nista...user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1203
13.2.2013 19:46:24   
nata11
Ksenix user posted image
Jel ti ostala neka trakica za sledeci ciklus

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1204
13.2.2013 19:54:45   
Ksenix
Ipak je danas za nijansu tamnija linija od jucerasnje...ali, ne znam da li to ista znaci, posto mi je vec 18.dc...

Ja narucila OneStep, 21 kom., tako da ce ih ostati, sem ako mi O ne bude za 15 dana user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1205
14.2.2013 8:25:29   
nata11
Znaci kak one Ksenix, vidis da si ipak docekala O. user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1206
14.2.2013 8:46:46   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: ivekpivek

ZNATE STA JE MENI REKAO MOJ CIKA PICMAJSTOR ,KAD SAM MU REKLA ZA LH TRAKICE ,OKANI SE TI MALA TRAKICA NEGO RADI POSAO user posted image user posted image ,LUD NEKI DR user posted image

nije lud, veoma pametan čovek!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 1207
15.2.2013 0:58:37   
Ksenix
Nato, danas dosta tamnija crtica nego juce...bas sam se iznenadila...prijatno user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1208
28.2.2013 16:11:24   
Zell
Drage moje RR-jke evo za one koje nemaju mogucnost online placanja, kupovina lh i hcg traka kod nas - mnogo povoljnije nego u apotekama KLIK user posted image

Zelim nam svima sto pre user posted image user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1209
6.3.2013 20:33:39   
nata11
Zell stvarno su najpovoljnije na ovom sajtu. Sutra narucujem. Hvala draga user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1210
11.3.2013 7:56:53   
Maraj
Zell. hvala na sajtu!
Imam pitanje da li je neko narucivao lh trakice, preko ovog sjta sto nam je preporucila Zell?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1211
11.3.2013 8:06:01   
nata11
Ja jesam Maraj i vec su mi stigle. Iste su kao i one sto smo narucivali vec (znas na koje mislim). testovi su oni kao trakicesto se umacu u urin.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1212
11.3.2013 8:49:40   
Maraj
e super nato, za koliko dana stize? Jesi li uplacivala u posti ili kuriru kad dostavi?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1213
11.3.2013 8:52:59   
dijana1*
Ja sam ovaj c koristila ove trakice. Samo mi se jedan dan pojavila T i bilo je pola linije tj jedna polovina je bila svetla a druga skoro kao C . Ostali dani samo C.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1214
11.3.2013 8:55:05   
Maraj
Ma i ja jurim O vec neko vreme sa testovima, ne mogu da je uhvatim, pa sam mislila da narucim ove trakice, preko sajta sto nam je Zell ostavila, opet mi je jeftinije nego u apoteci...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1215
11.3.2013 9:20:14   
nata11
Imas opciju da biras kada narucujes da li ces da platis unapred ili pri preuzimanju. Meni su doneli 2 dana od narudzbine. Ako narucis sada prepodne poslace ti odmah danas. A platila am pri preuzimanju da se necimam do banke zbog toga

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1216
11.3.2013 9:22:15   
dijana1*
Maraj i ja sam ih kupila preko sajta i platila kuriru.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1217
11.3.2013 9:29:33   
little_one
Ja sam ih narucivala preko neta i LH i gravi testove...stizali su redovno....mada meni nisu bile puno od koristi zbog pcos-auser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1218
11.3.2013 12:25:48   
Zell
Zene, i meni su dijagnostikovali pcos, mada posle svega pitam se da li je i to tacno... meni je npr. uvek prisutna i jako slabo vidljiva testna crta, pogotovo ako radim sa jutarnjim urinom (zato i kazu da ne treba sa jutarnjim raditi lh trake) dok se pojaca neposredno pred O i bude ista ili nekad i deblja od kontrolne evo da citiram sebe od ranije dok se jos nisam bila usemila pa sam jako rano pocinjala sa testiranjem mada kad merim i bazalnu svega 2-3 dana testiram:

IZVORNA PORUKA: Zell

Rade trake 100% ja ih vec nekoliko meseci koristim ali ih nisam sacuvala kao sad za ovaj IUI ciklus evo da postavim sliku (radi se o one step OPK trakama normalnog tj. srednjeg senzibiliteta):
user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 1219
11.3.2013 17:37:09   
Maraj
Moracu i ja da narucim . Zell lepo se vide crtice...

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1220
11.3.2013 19:38:14   
nata11
Ja sam O u pocetku slabije hvatala dok sam skontala da moram da krenem ranije sa testiranjem oko 8DC

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1221
11.3.2013 22:34:03   
GagaT
Ja ne mogu da upecam pozitivan rezultat vec tri meseca unazad. Seta mi ovulacija nije uvek isto, cini mi se.
Istrosila sam silne testove ni za sta...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1222
11.3.2013 22:55:24   
Maraj
jao i ja. \prvi mesec kad sam radila odmah sam je uhvatila-prvi dan a sad nikako...

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 1223
12.3.2013 7:59:38   
Zell
Ja sam (kad sam merila BT) i otprilike znam kad ce O, merim pre i posle podne da ne omasim user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1224
13.3.2013 7:32:23   
Maraj
ja sam pila macinu travu i od tad bas mi seta T i O pa sam prestala da je pijem. Ranije sam hvatala O sad nikako

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here