|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
14.1.2013 20:31:59   
Ksenix
Hvala, Nina...user posted image

Evo, i ovde da podelim iskustvo...traka mi je juce pokazala najjacu crtu, a po znacima tela bih vec pomislila da je O prosla, jer sekreta vise nije bilo kao prethodnih dana, a i grudi su vec juce pocele da boluckaju...

(odgovor članu ninanica)
Direktna veza do poruke: 1176
16.1.2013 20:16:50   
MamaJaca
Zdravo cure, da i ja sa vama podelim svoje iskustvo..Koristila sam jedno 4 meseca tracice koje su upakovane u plastiku, i neka elektronika ti kaze kad je ovulacija a kad ne. Kazu kad vam se jednom pojavi user posted image , ne morate vise raditi test narednih dana. Posto pijem dosta tecnosti, a time idem i cesto u wc u toku dana, ja sam test radila ujutru cim se probudim. Prema duzini mog ciklusa pocinjala sam sa testiranjem od 8-9 dana. Tri puta mi je receno da mi O stize, i u roku od 24-36h sam osetila bolove u jajnicima, karakteristicni za to doba ciklusa. Samo jednom mi se desilo da se tog jutra pojavio user posted image , a ja vec popodne dobila bolove. E sad prva dva puta nisam proveravala odnos boja te dve crtice koje bi se pojavile unutra. Treci put je je test linija bila znatno svetlija od kontrolne, ali je ipak bio user posted image , a cetvrti put kad je test linija bila puuuno tamnija od kontrolne O je nastupila jako brzo, to isto popodne.. Tako da po meni, cim vidite drugu crticu odmah se bacajte na muckanje..

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1177
17.1.2013 21:56:01   
ninanica

IZVORNA PORUKA: Ksenix

Hvala, Nina...user posted image

Evo, i ovde da podelim iskustvo...traka mi je juce pokazala najjacu crtu, a po znacima tela bih vec pomislila da je O prosla, jer sekreta vise nije bilo kao prethodnih dana, a i grudi su vec juce pocele da boluckaju...

Nema na cemu.user posted image

Kada nastupa O,sekret vise nije toliko sluzav,vec je vodeniji,
jer "plivacima" to vise odgovara.

MamaJaca,bolje bi bilo da pretis uputstvo i da se testiras u drugom delu dana,
jer je koncentracija Lh hormona veca..
Nije neki problem ne piskiti i unositi tecnost 2-3 sata zarad preciznijih rezultata..
Kako ti znas kada ti tacno nastupi O?
Skontala sam da osecas boluckanje,ali to moze da potraje neko vreme..
Ja se testiram svakog dana u isto vreme,naravno apstiniram
od pi-pi i pijuckanja.13-og dana ciklusa se pojave dve debele crtice,
a sutradan je test linija vec slaba,sto znaci da se ovulacija odigrala.
Ustvari,nadam se da se odigrala,jer,kako sam vec pisala,
pozitivna trakica nije garant da ce jajna celija izaci iz jajnika.
A to za muckanje cim vidis drugu crticu si potpuno u pravu.user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1178
18.1.2013 0:22:55   
MamaJaca
Znam da je koncentracija Lh veca u toku dana nego ujutru, ali trakice sam koristila tih nekoliko puta cisto da bi potvrdila sama sebi da su ti bolovi u jajnicima od O. I jesu, prilicno su jaki i traju 36-48 sati, znam to vec godinama, samo sad obracam vecu paznju kad nailaze i znam uvek da je to to. A u uputsvu kaze da kad ti se jednom pojavi user posted image da ne treba da se radi i sledeceg dana. Ako se secate krive za Lh ona pocinje da raste, pa dostize maksimum pa opada. Ako test radite jednom u 24h mozete da budete na pocetku te krive, u maksimumu ili na kraju, ali u svakom slucaju ste tu, pred O. Ako ne radite svaki dan lako mozete i da je omasite. A ako radite svakih 12 sati onda bi trebalo da ulovite i maksimum, i tad ima smisla dal je crtica svetlija ili tamnija... Al sve to i nije tako vazno, i bolje je ako muckanje obavite pre O nego na samu O

(odgovor članu ninanica)
Direktna veza do poruke: 1179
20.1.2013 10:30:54   
ivekpivek
evo da ja kazem svoj iskustvo sa lh trakicama 2dana sam radila u isto vrijeme test prvi put pokazalo dvije crtice ,sutradan kontrolna se pokazala a testna se malo vidila i sad opet ja uradim lh trakice treci dan al sam ih radila poslije podne ne u isto vrijeme kao predhodne dvije kad ono pokaze ii crtice ,ja ostala zbunjena sta da mislim neznam user posted image

(odgovor članu MamaJaca)
Direktna veza do poruke: 1180
20.1.2013 13:09:15   
Ksenix
MamaJaco, potpuno se slazem...sigurno je bolje muckati cim se pokazu bilo kakve crte...a i ranije user posted image

Ivekpivek, nije mi to jasno...ja sam ih prvi put sad koristila, tako da ne znam sta bi mogli da znace takvi momenti! Nadam se da ce se naci neko sa vise iskustva!

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 1181
21.1.2013 12:54:40   
Lenka2
Da prenesem moje iskustvo, kad imam jake bolove u jajnicima dan pre toga test mi pokazuje dve crte, znači ovulacija nastupa tada kada me bole jajnici, i to je uvek tako. Ali ono što me buni jeste da ona sluz koja se povezuje sa ovulacijom meni bude tri dana ranije, da li je to normalno?

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1182
21.1.2013 16:23:41   
Ksenix
Pa...da...i mene to zanima, posto je meni sekret potpuno stao dan pre nego sto su trake pokazale O..?

(odgovor članu Lenka2)
Direktna veza do poruke: 1183
21.1.2013 16:51:10   
Sonreir
Ja sam imala 3 dana egg sluzi pre nego sto je nastupila O, i sada sam trudna, tako da ti mogu reci da je normalno user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1184
21.1.2013 21:51:56   
Ksenix
Definitivno nije nenormalno user posted image ali je bilo cudno da O nije u toku pljustanja...mada, unutra je, i dalje, bilo kao u vreme O! user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1185
21.1.2013 22:56:50   
ivekpivek
ZNATE STA JE MENI REKAO MOJ CIKA PICMAJSTOR ,KAD SAM MU REKLA ZA LH TRAKICE ,OKANI SE TI MALA TRAKICA NEGO RADI POSAO user posted image user posted image ,LUD NEKI DR user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1186
21.1.2013 23:17:06   
Mariya
Ma mi smo jedan mesec radili posao svaki drugi dan, posle tri nedelje vec nam je bilouser posted image o ne, zar opet seks user posted image a rezultat izostao. Zato smo odlucili da ciljamo daneuser posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 1187
22.1.2013 19:06:31   
nata11
I meni je plodna sluz javi pre nego sto prorade jajnici i pre nego sto bi inace trebala da mi bude O pa me to bas buni.
Mariya to je uobicajno user posted image i nama se to desilo. U fazonu smo: ''pa jel moramo sad'' user posted image a jel mozemo sutra.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1188
10.2.2013 12:19:09   
nata11
Ja sam juce popodne iskoristila prvu plocicu koju nam je poslala Dunja i bila je veoma bleda skoro nevidljiva tako da nastavljam dalje i nadam se uskoro za koji dan tamnijoj crti.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1189
11.2.2013 8:18:45   
Maja1309
nata11 samo nastavi s trakicama svaki dan u isto vrijeme dok ne uhvatiš O.
Samo nemoj ispijati puno tekućine i mokriti prije testiranja bar 4 sata... ja sam zbog toga prekjučer zeznula stvar pa sam imala u 17h kad inače testiram blijedu testnu, a u 19h sam ponovo testirala jer sam u 16 dosta vode popila (zaboravial da ne smijem) i testne mi je bila puno tamnija od ove u 17 h, ali još svjetlija od ove kontrolne...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1190
11.2.2013 10:06:31   
nata11
Juce mi je trakica pokazala O. A ponovicu i danas.

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1191
11.2.2013 10:49:53   
Maja1309
NATA11 znači, jučer si imala tamniju testnu crticu od kontrolne, il su bile isto tamne? Koji ti je dan ciklusa. Ja sam prošli ciklus na 14DC imala tamniju testnu od kontrolne a 15dc isto tamne su bile.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1192
11.2.2013 13:35:35   
nata11
Juce su mi bile podjednako tamne. Inace mi je 13 DC tako da mi je bas vreme zaO. Uvek su mi tacne. Danas bi trebala da bude jaca.

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1193
11.2.2013 17:24:52   
Maraj
nato user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1194
11.2.2013 19:02:46   
nata11
Danas opet podjednako jake to je to O.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1195
11.2.2013 19:17:01   
Maraj
super nato, znaci dunja nam je poslala trakice na vreme user posted image
Bacaj se na posao, sta ces na forumuuser posted image user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1196
12.2.2013 8:05:56   
Maja1309
Nato kaže moj ginekolog da moramo imati odneose prije pozitivnih trakica, da npr ako imamo u 17h pozitivnu trakicu folikul može puknuti u 20h i jajna ćelija živi samo 6h (ne 12-24h kako se piše) i tako propustimo. ja sam jučer u 13h imala pozitivnu lh,a u 17 h već folikul puknuo user posted image

evo da i ovdj zalijepim s druge teme ako nekome može pomoći

Ženice moje dobro vam jutro user posted image

Evo da napišem svoja iskustva od jučer. Naime u 13h sam imala pozitivnu lh trakicu, a u 17h kod ginekologa ovulacija već prošla user posted image . postoji mogućnost da mi je i lh od 10.2 bila + iako sam je ja kontala kao -.
Imam redovne cikluse 29 dana, i kaže ona meni (ginekolog) da nema šanse da zatrudnim od 14 dana pa nadalje, kao ni 14. Kao moram imati odnose 11, 12, 13 dan. 14dc je već kasno. Isto tako da posle ovulacije više nemamo odnose jer spermatozoidna tekućina ima neku kiselost koja u tako ranom začeću izaziva rane popbačaje (čak 70%) a da za njih ni ne znamo user posted image
Rekla je da mogu imati i 10dc odnose, al da ih planiram 11dc, 12dc i 13dc, ukoliko za 3 mjeseca ne bude mrvice, da dođem na folikulometriju.
Ako ni tada ne bude mrvice onda da uradimo spermiogram.
Inače nije mi htjela raditi papu jer sam ga radila 8.5,2012 i bio je uredan, pa je rekla da dođem za 3 mjeseca.

Osim toga, kaže da su mi jajnici odlični user posted image
Lijevi 24,5x26,2, a desni 40*37 sa znacima prethodne ovulacije,
Sluznica debljine 11mm (ovo pretpostavljam da je endometrij)

rekla sma da pijem macinu travu, rekla je da mi ne može štetiti, samo pomoći, također je rekla da počmem piti folnu kiselinu, da se ona inače pije i prije trudnoće...

Nadam se da sam sve prenjela :) ako se sjetim još šta javim...

e da rekal je da ne mjerim bazalnu, ne radim lh trakice, da se samo opterećujem, muža posebno user posted image

da planiram odnose i to je to...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1197
12.2.2013 8:11:07   
Maja1309
GagaT fenomenomenalan user posted image graf

Odnose si predobro planirala user posted image svaka čast...

Pretpostavljam da bi 16 ili 17dc imala pozitivnu lh da si je radila

Koliko ti traju ciklusi, pitam zbog testića, ff ga preporuča tek 37dc?

Tako dugo ti traju ciklusi, il je ovo ona preporuka ff koju ne moramo slušati user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1198
12.2.2013 10:35:16   
Ksenix
Majo, hvala na informacijama, naravno da znace user posted image

Meni su ovaj put trake malo kasnile, pa sam pocela sa testiranjem 13. dc. Danas mi je 17.dc a juce je testna crta bila samo senka, malo jaca od prethodne trake...nesto se bojim da ce mi ovaj ciklus biti bez O, iako mi nije neobicno da mi je ciklus dugacak. Proslog meseca je O isto bila kasnije, 19.dc, ali je na trakama vec od 12.dc bila pprisutna i test crta...pojma nemam...

Nato, srecno ovog ciklusa user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1199
12.2.2013 10:46:40   
Maja1309
ksenix ja mislim da će biti O, aj ti u akciju svaki dan do pozitivne trakice.
Kad bude pozitivna taj dan jojš jedan keks na eks (ovako kaže prija na ringeraja.bauser posted image )

bitno da prije O imaš tri dana odnose uzastopno svaki dan.

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here