|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
13.3.2013 7:36:14   
Maraj
Zell, upravo sam narucila, trakice. Ostaje da cekam... ;-)

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1226
13.3.2013 8:21:59   
nata11
Maraj stizu brzo, navijam da pomognu user posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1227
13.3.2013 20:12:19   
Cecana
user posted image

Evo mojih trakica.Ova sa slabijom kontrolnom linijom je od jutros,ova druga predvece.dr. rekla da je pozitivan test,a nisam bas bila sigurna posto test linija nije tamnija od kontolne,ali kaze da ne treba da bude tamnija nego iste debljine-ko bi ga znaouser posted image .

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1228
13.3.2013 20:30:39   
Zell
Cecana, to ti je pozitivan rezultat navali na muza user posted image user posted image

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1229
13.3.2013 20:33:47   
Maraj
joj cecana super,ja nikako da je ulovim. Mozda sam se zeznula sto sam pila macinu travu, skroz mi se ciklus poremetio, da ne mogu da uhvatim O cak mi i T variraju...user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1230
13.3.2013 21:30:25   
Cecana
Ja idem sutra na inseminaciju,ali sam pratila par dana sa lh trakicama da bi primila pregnil kad trakica bude pozitivna.
Htela sam da postavim sliku,posto sam razumela da je lh trkica pozitivna kad je test linija tamnija,a izgleda da ne treba.
Pozdrav svimauser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1231
13.3.2013 21:33:03   
degu
Cecana to je to user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1232
14.3.2013 8:01:18   
Maraj
cecana user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1233
14.3.2013 8:02:05   
Zell
Navijam user posted image

Maraj, jesi koristila trakice ranije?

< Poruku je uredio Zell -- 14.3.2013 8:04:59 >

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1234
14.3.2013 9:26:15   
nata11
Cecana user posted image uspesan dan pa da nas obradujes i prebacises kod trudnica

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1235
14.3.2013 9:28:35   
Maraj
jesam, koristila sam ih. Prvi dan odmah su bile user posted image od tad, svaki naredni ciklus, nikako da je "ufatim"

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1236
14.3.2013 12:01:37   
nata11
Maraj a jel radis u isto vreme? Nemoj da pijes 2 sata pre testa vode i da ides u toalet.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1237
15.3.2013 8:12:00   
Zell
Najbolje uz merenje BT, tako neces promasiti :)

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1238
15.3.2013 10:21:37   
viking
Ja sam jednom davno doktorki rekla da sam koristila trakice i da su pokazivale ovulaciju, pitala sam je da li to nešto znači tj. koliko je relevantno, ona je rekla da je to super i da je to dobar znak. Eto, da podelim s vama :)

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1239
19.3.2013 21:21:28   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Jos jedan dodatak,

Posto je moja borba da zatrudnim prilicno trajala imala sam prilike da testiram LH stapice detaljno. I svaki dan od prestanka menstruacije do ovulacije, kao i vise puta dnevno u odredjenim danima. ZAto znam da je definitivno moguce da stapic ujutro budde skroz negativan, a uvece jako i izrazito pozitivan kada krene LH surge!

Ha ha ha...e ovo mi je sad dalo nadu. To sam u stvari htela da te pitam, ali ti si sve lepo objasnila odavnouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1240
20.3.2013 7:40:49   
Maraj
Drage, bas su neozbiljni ovi sa sajta sto nam je Zell dala.
Narucila sm lh trakice pre 8 dana. Prvo su mi rekli da ne mogu odmah da posalju jer kurir dolazi svaki 2. dan. Pa da su zavejani putevi pa da ne mogu da posalju. Ostalo je da ce poslati u ponedeljak i da cu ih dobiti u utorak, znaci juce, a juce mi nista nije stiglo. Bas su neozbiljni. Aj da vidim jos danas da l ce sta stici...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1241
20.3.2013 8:04:03   
Maja1309
Dobro jutro ženice. Moje iskustvo sa lh trakicama je odlično (ja koristim ovugnost)

Ja ih radim uvijek u 18h, i uglavnom od 11 ili 12 dc pa dok ovulacija ne prođe, zadnja 3 ciklusa sam imala dva dana za redom pozitivan rezultat (znam da se računa od prve pozitivne 24-48).
Nakon dva pozitivna, sljedeći dan imam negativan rezultat, znam da ne moram više raditi kad dobijem prvi pozitivan, al nekako psiha pa uvijek uradim.

Inače je meni dr rekla da kad dobijem pozitivnu trakicu da ne znači da nastupa za 24h već može i za 6-12, isto tako mi je rekla da kad bude ovulacija, jajna stanica živi čak samo do 6 sati, pa ako je na večer ovulacija dok ja prespavam do ujutro ona je prošla, tj ako prije nije bilo odnosa ne pomaže da ga imam kasnije. Ne znam jesam li jasna.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1242
20.3.2013 8:35:07   
nata11
Maraj cudi me, ja sam narucila ujutru a dobila odmah sutra prepodne.
Maja jel ima u apoteka ove koje koristis ti?
Ja sam premalo narucila istorila sam ih ocas, sad opet moram da dokupujem.

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1243
20.3.2013 8:58:41   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Maja1309

Inače je meni dr rekla da kad dobijem pozitivnu trakicu da ne znači da nastupa za 24h već može i za 6-12

Pa da. To je zato sto niko ne zna kad se lh surge desi. Ako se desio ujutro, a ti traku radila uvece moguce je da imas jos samo 12h do ovulacije. Ako si radila uvece, a lh surge se desio par sati nakon toga, do sledeceg testiranja se moze desiti i da ne ulovis pozitivnu lh traku. Ili da imas jos samo nekoliko sati do ovulacije.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1244
20.3.2013 9:05:29   
Maraj
Evo, sad su mi se javili mejlom. Izvinjavaju se, kazu nestalo im zaliha, pa mi moju narudzbu salju cim dobiju. Da, caste me 7 trakica, zbog ovog oduglovacenja...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1245
21.3.2013 12:54:10   
nata11
Rekoh ti Maraj da su OK. Drzim palceve da je ovog puta ulovis user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1246
22.3.2013 12:48:00   
Verolina
Ja se zvanicno deklarisem kao debil.E, ovako, moja situacija je sledeca. Juce sam popila, caj i kafu, a onda piskila jedno 4 puta i otisla kod brata i snajke na klopu i tamo se setim da nisam uradila traku. I posto ih nosim u tasni, odem i uradim kod njih u kupatilui sta mi se pokaze. Kontrolna linija i testna mnooooooooogo bledja od kontrolne, sem ivice te testne linije, ona je tanka ali iste boje kao kontrolna. To je bila moja poslednja tracica i stvarno ne zelim da dajem 300 dinara danas za novu, a moje pitanje je, koliko piskenje pre testiranja utice na nepouzdan rezultat? Ima li neko iskustva sa tim?
I da ponovim-ja sam debil.user posted image A da, deklarisem se i kao fenomen, jer ne znam koji je vrag mom estrogenu-imam egg vec sest dana.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1247
22.3.2013 15:18:03   
nata11
user posted image user posted image cek dok skapiram post Verka user posted image
Pa ja iskreno mislim da utice jednom je samo nisam uhvatila jer sam 1 sat pre toga isla u toalet tako da mislim da je do toga bilo jer je bila do tada. Cekaj a koji ti je ono bese DC 18- 19? A da probas samo jos jednu danas?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1248
22.3.2013 15:44:00   
Cecana

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: Maja1309

Inače je meni dr rekla da kad dobijem pozitivnu trakicu da ne znači da nastupa za 24h već može i za 6-12

Pa da. To je zato sto niko ne zna kad se lh surge desi. Ako se desio ujutro, a ti traku radila uvece moguce je da imas jos samo 12h do ovulacije. Ako si radila uvece, a lh surge se desio par sati nakon toga, do sledeceg testiranja se moze desiti i da ne ulovis pozitivnu lh traku. Ili da imas jos samo nekoliko sati do ovulacije.

Meni su onda sigurno omasili,ili jako kasno uradili iui posto mi je ujutru vec bila reklo bi se pozitivna,a uvece sam primila stop inekciju i tek za 24h je bila iui.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1249
22.3.2013 16:34:40   
Verolina

IZVORNA PORUKA: nata11

user posted image user posted image cek dok skapiram post Verka user posted image
Pa ja iskreno mislim da utice jednom je samo nisam uhvatila jer sam 1 sat pre toga isla u toalet tako da mislim da je do toga bilo jer je bila do tada. Cekaj a koji ti je ono bese DC 18- 19? A da probas samo jos jednu danas?

Ma danas nije sigurno bila O niti bi mi traka bilo sta pokazala. Ako je nesto bilo, proslo je juce ili jutros. Jutros mi je T pala, videcu i po njoj u narednim danima.
Ma ja sam isla nekoliko puta u WC za dva sata. E, sad, ne znam. Juce me je celi dan boleo stomak i jutros, tako da mislim da je to bilo to. Mozda skoknem ove nedelje na UZ da vidim sta se zbilo.
Sve u svemu jesam debil.user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here